Η Xiaomi σταμάταει να υποστηρίζει 7 μοντέλα Redmi smartphones

Xiaomi, Η Xiaomi σταμάταει να υποστηρίζει 7 μοντέλα Redmi smartphones

Η Xiaomi μέχρι τώρα αναβάθμιζε όλα τα smartphone της με την πιο πρόσφατη έκδοση του MIUI. Με δημοσίευση στα forum της η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει 7 smartphone της Redmi σειράς, τα οποία δεν θα λάβουν καμία Global Beta έκδοση στο μέλλον και φυσικά ούτε την MIUI 11 έκδοση που αναμένεται να αλλάξει και την πολιτική των διαφημίσεων.

Τα smartphone που δεν θα λάβουν περεταίρω υποστήριξη είναι τα:
  • Xiaomi Redmi Note 4
  • Xiaomi Redmi 3S
  • Xiaomi Redmi 3X
  • Xiaomi Redmi 4
  • Xiaomi Redmi 4A
  • Xiaomi Redmi Note 3
  • Xiaomi Redmi Pro

Ο Admin του Mi Community σχολίασε πως τα υπόλοιπα smartphone δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την τακτική προς το παρόν.

Παρόλο που τα παραπάνω Redmi smartphone δεν θα λάβουν καμία άλλη έκδοση λογισμικού δεν αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τις ενημερώσεις ασφαλείας.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Μπράβο πολύ καλή η xiaomi! Κάτοχος Redmi pro εδώ και 3 χρόνια είδα μόνο μια αναβάθμιση… Και τώρα που θα σταματήσει και επίσημα δεν νομίζω να υπάρξει καμία διαφορά…
Για αυτό υποστηρίζω OnePlus…

izna

Τον ιούλιο του 16 ανακοινώθηκε και εσύ το έχεις 3 χρόνια; Και σίγα το κινητό για να απαιτείς και αναβαθμίσεις.

Θοδωρής Χ.

Απάντηση επιπέδου βρεφονηπιακού σταθμού.
Εσένα ποιος σε όρισε να κρίνεις τι απαίτηση θα έχει ο καθένας; Δεν πας καλύτερα να ασχοληθείς με κανένα κέντημα;

izna

Όταν το Redmi 6Α και 6 κάνουν 80 και 100 ευρώ αντίστοιχα καινούργια, εσύ περιμένεις να υποστηρίζουν το 4 και 4Α που πλέον δεν αξίζουν τίποτα (πόσο μάλλον σε value μεταχειρισμένου); Άμα θέλεις απαιτήσεις να τις πληρώνεις. Και στο iPhone 4 όλοι μου ήθελαν iOS 7 μετά από πόσα χρόνια, και όταν άρχισε να κολλάει έτρεχαν να βρουν τρόπο για Downgrade.

George

Κάτοχος Xiaomi Redmi Note 5 Dual camera AI από πέρσι το καλοκαίρι, μπορώ να πω πολύ ευχαριστημένος από το θέμα των αναβαθμίσεων. Σε λιγότερο από ένα χρόνο αναβάθμιση από miui 9 σε miui 10. Επίσης διάβασα ότι θα αναβαθμιστεί σύντομα και σε android 9. Το πιο σημαντικότερο όμως, και αυτό που έχει πραγματικά σημασία: Συχνές αναβαθμίσεις ασφαλείας. Η πιο πρόσφατη, λίγες μόνο μέρες πριν. Δεν λέω ότι η Xiaomi ως εταιρεία έχει τις αναβαθμίσεις που έχουν π.χ τα OnePlus ή τα κινητά Google, αλλά για 200 ευρώ που το αγόρασα (τώρα έχει πέσει στα 150) είναι τόσο σε θέμα hardware, όσο και σε software, πραγματικά το “best value for money” κινητό που θα μπορούσα να είχα αγοράσει εκείνη την εποχή. Xiaomi λοιπόν δαγκωτό. Και αν όχι Xiaomi, τότε Redmi ή Pocophone. Μόνο η Huawei με την θυγατρική της Honor κάτι προσπαθεί να κάνει και αυτή στην κατηγορία “best value for money”, ενώ τώρα αρχίζει να μπαίνει στο “παιχνίδι” και η Samsung με την σειρά “Μ” και την σειρά “Α”. Για να δούμε….

Στέλλα

Πήρα redmi note 5… πρίν από ένα μήνα περίπου έγινε αναβάθμιση σε 10.2.2.0……..θα πάρει καί άλλη αναβάθμιση??? Πάντως είναι ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι τώρα!!!!!!

Βικυ

Redmi 4 εννοεί το 4x?

Θανάσης

Το ίδιο είναι το 4 με το 4x

Βικυ

Ευχαριστώ

Γιάννης

Όχι βέβαια είναι άλλο μοντέλο τό ένα από τό άλλο !!!😀😀

Βικυ

Ευχαριστώ

Μητσος

Δεν είναι τα ίδια τα 4 με τα 4χ απέχουν 1 χρόνο

Βικυ

Ευχαριστώ

Ervinakoc

Τής Beta σταματάει και όσα έχουν mediatek επεξεργαστή ! Τα υπόλοιπα Με Snapdragon θα πάρουν και miui 11

Αφροδίτη

Είναι σίγουρο αυτό ότι με Snapdragon θα πάρουν MIUI 11?

Giannis

Xiaomi moufa pote ksana. One plus forever.. Redmi note 4 k den tha parei to miui 11?Tragik

Γιώργος

Κάτοχος xiaomi redmi note 4x (mediatek) :'(

Αφροδίτη

Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος με σιγουριά με το Redmi Note 4X (Snapdragon 625) τι θα γίνει? Θα πάρει άλλη αναβάθμιση ή την σταματάνε και σε αυτό το μοντέλο? Θα πάρει MIUI 11?

Polis4

Redmi note 4 (global) = 8core Snapdragon
Redmi note 4x = 10core Mediatek

Αφροδίτη

Τι εννοείς με αυτό που γράφεις?

Tasos

Μπράβο την Xiaomi κάτοχος ενός Redmi note4 clobal με τη 7αρα rom το αγόρασα το Μάρτιο 2018 και το αφήνει στην 7 πάλι? Τέλος η xiaomi για μένα .

Ιωάννης jb

Όταν βγήκε είχε android 6, αργότερα πήρε update σε android 7! Θεωρώ πως θα ήταν πιο δίκαιο να είχε πάρει και το android 8 oreo!
Είχα γνωστό που τον έβαλα να πάρει το xa1 (κυκλοφόρησε σχεδόν μαζί με το χαομι) με το ζόρι! είχε δώσει 5 ευρώ περισσότερα από το note 4x αλλά τώρα είναι με android 8!!!
Συν ότι με το xa1 έχει usb type c, nfc, πιο γρήγορο Bluetooth και μπαταρία παρόλο που είναι με πολύ λιγότερα mah κρατάει όπως τη πρώτη μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.