Xperia XZ Premium: Οι Αυστραλοί δίνουν δώρο PS4 Slim

Xperia XZ Premium ps4 slim, Xperia XZ Premium: Οι Αυστραλοί δίνουν δώρο PS4 Slim

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν στην Ευρώπη οι παραγγελίες για το Sony Xperia XZ Premium με τα καταστήματα να υιοθετούν κάποιες προωθητικές ενέργειες. Για παράδειγμα στη Γερμανία δίνουν δώρο Sony MDR-100ABN headphones αξίας 299 ευρώ και στη Μ. Βρετανία Sony MDR-NC750 ακουστικά αξίας 70 ευρώ.

Όμως τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τους Αυστραλούς. Η “3 telecom” δίνει δώρο ένα Playstation 4 Slim σε όσους προ-παραγγείλουν το Sony Xperia XZ Premium. Πρόκειται για την λευκή έκδοση του PS4 500GB, μαζί με χειριστήρια ίδιου χρώματος.

Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες προσφορές, αν όχι η καλύτερη που έχουμε δει για την προώθηση των πωλήσεων κάποιας ναυαρχίδας, αλλά μάλλον είναι απίθανο να δούμε κάτι ανάλογο στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εν συντομία να πούμε ότι το Sony Xperia XZ Premium είναι μια από τις πιο δυνατές ναυαρχίδες της αγοράς, ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο και πήρε τον τίτλο του καλύτερου smartphone στην MWC 2017. Ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 835, οθόνη 5.5 ιντσών 4K HDR και κάμερα 19 Megapixel με δυνατότητα λήψης super slow motion videos στα 960 fps.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Και δω θα δινουν αλλα οχι ενα…

Τρεία !!!

Λευτερης

Κινηταρα απο τις λιγες…

XperiakiasT

Όνειρο!

tasos

παπαροκα tiamat μας εβγαλες τα ματια με τα τρεια σου..ελεος ρε φιλε..εννα κε εννα κανουν διο..χαχαχαχαχα

Sint

Πιο μικρά bezels έχει το ps4 η νομΙζω ;

Ντ. Ζ

Μπα ούτε έτσι θα σπρώξει πολλά κομμάτια. Είναι ακριβό οι ταγμένοι στα ακριβά πάνε σε Apple η Samsung. Θα προτιμούσα να πουλήσει καλά γιατί αρέσει σα συσκευή κι όχι γιατί έχει καλή προσφορά δώρου

vkrd

Με το τρεία μας έστειλες στα ιατρεία

Jim TR

Χμμ καλό deal αυτό με το ps4 αλλα προσωπικά αν ηταν να επιλέξω μάλλον θα πηγαινα στο deal με τα headphones από οτι είδα εχουν bluetooth και NFC και μου φαινεται καλη προσφορα (αν και βρισκεις καλύτερα ακουστικα ) δεδομενου οτι στα δινουν δωρο ομως………Τεσπα εδω προσφορα τετοια λιγο απιθανο οπως λεεί και το αρθρο…

JD

Φαντάσου πόσο “κινητάρα” είναι που δίνουν ένα PS4 δώρο μπας και το αγοράσει κανένας.

Παπαροκας tiamat

Χαχα παιδια εδω σημερα ηθελα να γραψω οκτω και νομιζα οτι ειναι και οκτο και κοιταξα στο ιντερνέτ

@sint
Δωσε !!! 😂

One

Κανείς αλλος δεν δίνει δώρα και ακόμα δεν ηρθα τα Χριστούγεννα χεχε…
Μακάρι να ερθει και στην Ελλαδα κανένα δωρακι!

petros

Στον Καναδά σου δινουν δώρο ενα δυάρι σε προάστιο εξω απο το Μοντρεαλ, και στην Ιαπωνια άκουσα ενα Honda civic full extra και τις βενζίνες για ενα χρόνο

Rocco84

Και στο Ελλαντα θα γίνεται προπαραγγελια με μόνο + να το πάρεις day one.Και υπάρχουν γίδια που αν τους πεις ότι έξω η προπαραγγελια έχει το κάτι τις της, πέφτουν να σε φάνε.

Oleg

Δίνουν δώρο μόνο σε αυτούς που κάνουν preorder και θα περιμένουν πότε θα βγει στην αγορά. Η Sony “την πάτησε” με το Snapdragon 835, τους καθυστερεί ο προμηθευτής. Και επεξεργαστής θα είναι τοποθετημένος σε όλα τα Xperia XZ Premium, όχι σαν τα Galaxy S8/S8+ που το έχουν μόνο για την αγορά των ΗΠΑ.
Στην Ρωσία επίσημη σελίδα της SONY δίνει δώρο Xperia Ear (αξίας 200€), αν κάνετε preorder μέχρι 13/06/17 – https://www.sonymobile.com/ru/promotions/xperia-xz-premium/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.