Xperia XZ Premium: Η Sony θέλει να δείτε πόσο καλή είναι η καταγραφή super slow motion βίντεο

Το Sony Xperia XZ Premium, που ανακοινώθηκε στην MWC 2017 έχει ελκύσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου, όντας ίσως το ισχυρότερο Android smartphone έως σήμερα.

Με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 4K HDR, επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 835, κάμερα 19 Megapixel και αντοχή σε νερό / σκόνη, ο εκπρόσωπος της Sony για το 2017 θα βάλει εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές σε σκέψεις.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του XZ Premium είναι η δυνατότητα καταγραφής βίντεο super slow motion σε ανάλυση 720p. Αυτό σημαίνει πως το smartphone είναι σε θέση να κάνει λήψη 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps), κάτι που δεν θα βρείτε σε άλλο κινητό τηλέφωνο και η Sony το γνωρίζει. Έτσι, ο Ιάπωνας κατασκευαστής δημοσίευσε στο επίσημο YouTube κανάλι των Xperia smartphones ένα βίντεο διάρκειας ενάμισι λεπτού στο οποίο θα γίνετε μάρτυρες της εξαιρετικής κάμερας του XZ Premium.

Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος του κλίπ έχει τραβηχτεί με την κάμερα του XZ Premium σε super slow motion. Η διαφορά με τα βίντεο αργής κίνησης άλλων smartphones είναι προφανής από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Τόσο η ποιότητα ανάλυσης, όσο και το εξαιρετικά αργό των καρέ αποδεικνύουν πως η Sony έχει καινοτομήσει πραγματικά με τον φακό του XZ Premium. Προς το παρόν, είναι ξεκάθαρο πως το νέο smartphone δεν έχει ανταγωνιστή στην καταγραφή slow motion βίντεο.

Μπορεί η δυνατότητα λήψης καρέ σε super slow motion να μην αποτελεί ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά σίγουρα πολλοί θα το βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεί αναλυτικά reviews της κάμερας του XZ Premium, αλλά κατά πάσα πιθανότητα το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον κατασκευαστή, τουλάχιστον στην καταγραφή βίντεο. Σύντομα θα έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη για τις δυνατότητες του νέου smartphone της Sony, το οποίο μοιάζει να είναι μια εκ των πιο ολοκληρωμένων προτάσεων που έχουν ανακοινωθεί ποτέ.

Δείτε το video:

sony xperia xz premium slow motion, Xperia XZ Premium: Η Sony θέλει να δείτε πόσο καλή είναι η καταγραφή super slow motion βίντεο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Επαναστατική η Sony…..
Αν αυτό το κινητό είχε τα μισά bezels πάνω και κάτω θα το αγοράζε όλος ο πλανήτης γη…

Koukos

@Nio Φίλε μου ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα!! Σαν να μην θέλουν οι Ιάπωνες να μοσχοπουλήσουν! Λίγο λίγο πιο μικρά περιθώρια και δε πιστεύσω πως θα υπήρχε κάτι για να το ανταγωνιστεί.

Πάνος

Αν δεν είχε αυτό το αποκρουστικό γυαλί-καθρέφτη στο πίσω μέρος και είχε κάποιο μέταλλο σε ματ υφή, και είχε και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, θα ήταν το τέλειο κινητό για φέτος, για τα δικά μου δεδομένα.
Προφανώς οι Ιάπωνες δεν θέλουν να πουλήσουν τρελές ποσότητες. Δεν γίναμε ξαφνικά όλοι εμείς οι έξυπνοι που μιλάμε για τεράστια περιθώρια κι όλοι έχει μέσα οι σχεδιαστές και οι διευθυντές μάρκετινγκ της εταιρείας οι χαζοί ή οι ανόητοι και να μην έχουν προσέξει τη διεθνή τάση για ακόμα μικρότερα περιθώρια. Ο σχεδιασμός των Xperia είναι έτσι επί τούτου.

Παπαροκας tiamat

Αρα καταληγουμε στη sony εχουν το δικο τους ελοπα που κανει τα παντα να μη πουλησουν για να ξεπουλησει την εταιρεια σε τιμη χαμηλη !

Δε μπορει sony ολοκληρη να κυκλοφορει μονον σαπακια ολα αυτα τα χρονια τα οποια αρεσουν σε 10 -20 κολλημενους εδω μεσα!

Πάνος

Παπαλουκά, δεν καταλήγουμε καθόλου σ’ αυτό που λες. Εσύ από μόνος σου βγάζεις το συμπέρασμα αυτό, με βάση την λογική σου, την οποία λογική καλύτερα να μην τη χαρακτηρίσω.
Εν τέλει είσαι και Sony hater πέρα από LG hater?

Πάνος

Παπαλουκά = Παπαροκά
(Λάθος του autocorrect)

dimmis

Μπράβο στιν sony για αλλη μια φορά!

Tsagarogiorgis

Το θέμα είναι η Sony να δώσει full manual settings στην κάμερα

Τ. Πχ

Ότι κι αν λέμε εμείς, οι παγκόσμιες πωλήσεις θα δείξουν αν αρέσει. Γενικά, πολύ χλωμό.

Μ. Φ

EΓΩ πάντως, εκτός από τα απελπιστικά μεγαλα μπεζελς,θα ήθελα καλύτερη απόδοση χρωμάτων στην οθόνη. Μουντά, άχρωμα κ όχι κοντά στην πραγματικότητα όπως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι είναι.

Παπαροκας tiamat

Τι χεητερ μου λες Μιλαμε ειχα κινητο 180 γραμμαριων και δε μπορουσα να τοσηκωσω αυτο εδω το πραμα που ναι 195 λογω των τιτανοτεραστεων bezel, θα κουραζει απιστευτα στη χρηση!

Αν ειχε 5000 μπαταρια ναλεγα παει στο @@ ,αλλα με μπαταρια μικροτερη και απο το πρωτο premium ,πως καταφερε να βαρυνει τοσο!

Κοψτε τα ριμαδια τα μπεζελ να ομορφυνει και να ελαφρυνει το κινητο

Αυτο φωναζουν ολοι 10 χρονια ! Ευτυχως καποιοι ακουν… (samsung, lg)

Ιωάννης jb

Ο ένας λέει δεν έχει καλά χρώματα την ώρα που θα κυκλοφορήσει σε 2-3 μήνες κ το μόνο που μας έχουν δείξει είναι συσκευές που δεν θα είναι έτσι όταν κυκλοφορήσει επίσημα!
Ο άλλος πάλι μας λέει για περιθώρια τη στιγμή που ξέρει ότι το κινητό έχει πάνω του τόνους τεχνολογίας κ κάπου θα πρέπει να χωρέσουν…
Λες κ είναι όλοι οι καταναλωτές σαν μερικούς καμένους εδώ μέσα που μας έχουν πριξει το συκώτι με τα περιθώρια!!!
30 εκατομμύρια άνθρωποι πως παίρνουν το 7 plus??
Με μεγαλύτερα περιθώρια..
Πόσο πρόβλημα στον εγκέφαλο δλδ πρέπει να έχει κάποιος, για να απορρίπτει την κορυφαία συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, επειδή έχει 3 χιλιοστά μεγαλύτερο υψος κ 1 χιλιοστό μεγαλύτερο πλάτος??

Vasilist

Πιστεύω τα Sony είναι πολύ καλά τηλέφωνα αν και δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου, είχα ένα z2 που μου είχαν φέρει για ξεκλείδωμα και το κράτησα για μια εβδομάδα και μου άρεσε.
Και μου αρέσει που έχει στάνταρ σχεδιαστική ταυτότητα.

xristos

αρκεί να δουλεύει σωστά η κάμερα είχα sony Xperia z5 και το έστειλα 3 φορές στο service εντός εγγύησης να την φτιαξουν πραγμα που είπαν ότι κάνανε αλλά δεν έγινε κατι τέτοιο και το πρόβλημα είναι που μου το έβγαλε σε ένα μηνα αφού το είχα αγορασει τελικά το πουλησα και ησύχασα άρα τη Ναι την κάνεις την καλύτερη καμερα αν είναι να την πληρώσεις ένα 700 ούτε καν αγορασε κάτι άλλο πιο αξιόπιστο και πριν με κραξετε εγώ αλλαξει 5 κινητά της εταιρείας μετά το τελευταίο που ήταν και κορυφη υποτίθεται!!! απογουτευτηκα δεν αξίζει

Ιωάννης jb

tiamat πόση βλακεία χωράει στον εγκέφαλο σου μπορείς να μας απαντήσεις??
Τι κάθεσαι κ συγκρίνεις δλδ??
Το έκαναν 15 γραμμάρια πιο βαρύ απο το z5 premium ε και τι έγινε??
Θα τους υποδείξεις την δουλειά τους εσύ??
Πέρασε ενάμιση χρόνος από το z5 premium εδώ αυτό είναι κάτι το διαφορετικό, έχουν κάνει τη δουλειά τους κ αποφάσισαν να βάλουν 3200 mAh, το ότι έχουν τελείως διαφορετικό chipset σε σχέση με το sd 810 του z5p, που μπορεί να καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια δε το σκέφτεσαι??
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ενάμιση χρόνος πέρασε πολλά μπορεί να άλλαξαν!!!! Κ σίγουρα άλλαξαν…
Όσο για τα περιθώρια χαμένος κόπος ότι κ αν πω

Ιωάννης jb

Nio.. Δε μου λες ρε μεγάλε που ξέρεις κ τι θα αγόραζε όλος ο κόσμος!
Huawei, τρίτη στο κόσμο σε πωλήσεις κ σύντομα πρώτη λόγο κ της τεράστιας εγχώριας αγοράς…
Έχει την σειρά p κ την mate.
Ποιά σειρά προωθεί περισσότερο??
Για ποιά σειρά έβαλε ολόκληρη scarlett johansson να την διαφημίσει??
Ποιά σειρά πουλάει περισσότερο??
Ποιά έχει μεγαλύτερα περιθώρια??

Οι απαντήσεις σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι η σειρά p…
Την προωθεί γιατί ξέρει κ μία εταιρία πως ξέρει??
Ξέρει γιατί κάνει έρευνα αγοράς, δεν πιάνει να ρωτήσει εσένα που το έχεις κάψει..
Βάζει γνωστό να την διαφημίσει για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό…
Πουλάει περισσότερο γιατί ο κόσμος θέλει περιθώρια, τα περιθώρια είναι αυτά που κάνουν το design στη συσκευή…

bezilys

Από τη κατάλαβα αυτήν την κάμερα θα την έχει αποκλειστικά η Sony και όχι και η Samsung όπως πίστευαν μερικοί.άμα υσχιουν όλα αυτά θα είναι το “απόλυτο εργαλείο”.

Makiz

Τα υλικά το έκανα τόσο βαρύ, θες premium εμφάνιση και υλικό; Πάρε βάρος να ΄χεις.
Όσο για τα bezel, ναι μεγάλα είναι (68.4%), όχι μεγαλύτερα από το iPhone7 Plus (67.7%!) αλλά φαίνονται μεγαλύτερα λόγω των έντονων γωνιών που έχει, όπως σχεδόν όλα τα xperia, πράγμα που αρέσει σε πολλούς, μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους αλλά δεν μπορούμε όλοι να έχουμε καλή αισθητική άποψη των πραγμάτων.
Η ωραία εικόνα που παραθέτω παρακάτω δείχνει τι βρίσκεται κάτω από αυτά τα “τεράστια” bezels και γιατί δεν μπορούν να γίνουν μικρότερα, όχι ακόμη τουλάχιστον.
Αυτά γιατί αρκετά διάβασα αυτές τις μέρες, αφήστε και καμιά άλλη εταιρεία να χαρεί λίγη δημοσιότητα, σε λίγες μέρες θα βγει το αγαπημένο σας S8 θα ασχοληθείτε με αυτό και θα ξεχάσετε τις bezel μπακατέλες της Sony.

Φιλικά.

😉
https://goo.gl/22i6YA

One

Σταματήστε επιτέλους καποιοι την ηλιθιότητα με τα bezel. Αν είναι να εχουμε κινητα χωρις στερεοφωνικά ηχεια και μικρη μπαταρία, τοτε χιλιες φορές προτιμούμε τα bezel.

Ας βαλει η Samsung και η LG πρώτα στερεωφωνικα ηχεια και μετα να δούμε τι bezel θα εχουν.

Οσο για τη τεχνολογία 960fps το δευτερόλεπτο να πουμε οτι ειναι πρώτη φορα που παρουσιάζεται σε τεχνολογικο προϊόν και δεν υπάρχει ουτε καν σε επαγγελματικες κάμερες πολλών χιλιάδων ευρώ. Αυτο σημαίνει οτι η Sony δινει επιτέλους περισσότερη σημασία στα κινητα της, και τους δινει χαρακτηριστικά που κανονικά προορίζονται για μελλοντική χρήση στις επαγγελματικές της συσκευες.

One

Επίσης για ενημέρωση το κινητό μπορεί να τραβήξει και 240fps στα 1080p.

Nio

Ιωάννης με παρεξήγησες. Όπως και τα σονυ είναι τα πιο παρεξηγημένα κινητά.
Οι Ιάπωνες είναι πολύ μπροστά όσο κι αν δεν το βλέπουν μερικοί.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι ναυαρχίδες της Sony είναι από τις πιο ολοκληρωμενες. Στέρεο ηχεία, ποιότητα κατασκευής αδιάβροχο από προ Χριστού εποχές, καλές κάμερες, ωραίο design αλλά αν μάζευε λίγο τα περιθώρια στο ίδιο design θα ήταν αχτύπητο…. Δυστυχώς το design είναι καθοριστικός παράγοντας.
Η Apple δεν έχει τόσο design απλά έχει όνομα. Για αυτό πουλάει με τέτοια θεορατα bezels. Αν άλλαζε όνομα και λεγόταν σουξου μπουξου δεν θα το αγοραζε κανένας….

ΦΝ

Πολύ ενδιαφέρον τηλέφωνο με ισχυρότατα χαρακτηριστικά σε όλα τα επίπεδα….ελάχιστα θα το πλησιάζουν σε αυτό επίπεδο. Έχει το πιο πλήρες πακέτο!
Τώρα για το σχεδιασμό γούστα είναι… Αν και το θεωρώ ανώφελη συζήτηση μια και οι περισσότεροι θα έβαζαν σε θηκη προστασίας …όποτε μάλλον σχεδιασμό της θήκης θα έπρεπε να μιλάμε….που η sony επίσης έφτιαξε θήκη που δεν χρειάζεται να μην ανοίγεις, διάφανη μπροστά & ταυτόχρονα να χρησιμοποιείς την αφη πάνω από τη θήκη …εντυπωσιακό αξεσουάρ από μόνο του!

Παπαροκας tiamat

Ιωαννης και μενα με παρεξηγησες. Αυτο που λεω ειναι οτι η sony θα μπορουσε καλυτερα αν αποφασιζε να μη ξεπουλησει το mobile τμημα της δια ενος πινακιου φακης

One

@Nio Δηλαδη φιλε η Apple εχει όνομα ενω η Sony δεν εχει; Το ακούσαμε και αυτο. Η Sony ηταν η Apple πριν την Apple, απλα σήμερα η Apple εχει καλύτερο marketing ενω οι Ιαπωνες απο υπερηφάνεια και εντελως διαφορετική νοοτροπία, δεν δίνουν σημασία σε αυτο το θεμα και αυτο ειναι ο λογος που η Apple πουλαει περισσότερο.

@Παπαροκας το ξερουμε οτι η Samsung ονειρευεται να παρει τις πατεντες και την τεχνολογία της Sony, αλλα μια ζωη με αυτο το πλευρό θα κοιμάστε. Τωρα που ανακλήθηκε η βόμβα της Samsung πολλοί θα ερθουν στη Sony τωρα που ανακοίνωσε το XZ Premium την κατάλληλη στιγμή.

Expert. V

Stereo Ηχεια… σε κινητο.. πραγματικα .. ποιος ακουει μουσικη απο το κινητο του και οχι απο ακουστικα…. Εισαι στο λεωφορειο για δουλεια ας βαλω λιγο να ακουσουν ολοι απο τα στερεο ηχεια μου… Οτι να ναι… Και οταν εισαι σπιτι ολοι εχουν ενα Bluetooth speaker των 20 ευρω… Αρα τα στερεο ηχεια αντικειμενικα 100% ΑΧΡΗΣΤΑ

bezilys

@Expert. Το άκουσα κι αυτό ακούς εκεί 100% άχρηστα το ότι εσύ δεν τα χρησιμοποιης επειδή δεν έχεις πάρει και πότε Sony δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστα….

Ιωάννης jb

Expert.. Εχεις δουλέψει συσκευή με στέρεο ήχο κ μιλάς?? Ακόμα κ αν είσαι άσχετος απο τεχνολογία όταν ακούσεις θα καταλάβεις…

Tiamat.. Ολο θα ξεπουλησει λες δε βαρέθηκες??
Πήγαινε να κοιταχθεις σε κανέναν ψυχολόγο, πρέπει να σου έχει γίνει ψύχωση!
Ειδικά τώρα που έχει ξεπεράσει τα 30 δολάρια η μετοχή της κ τα 400 δολάρια η μέση αξία της κάθε συσκευής που πουλάει…
Βγάζει ξανά 4k με HDR αυτή τη φορά…
Ενώ η εταιρία που είσαι φαν μένει με 2k κ τραγικό design..
Τρεχα διότι σε βλέπω ένα βήμα πριν τη τρέλα

Makis

Το θέμα είναι ότι η Sony έχει ένα διαφορετικό κινητό από όλους τους άλλους!
Για κάποιους όπως εμένα αυτό μου αρέσει… Αν κοιτάξετε reviews του S8 και το G6 είναι λες και τα έχουν βάλει στην ίδια πλατφόρμα…. Προσωπικά θεωρώ το κινητό κόσμημα.. Και αυτή τη φορά θα το κάνω το άλμα από Ζ5 σε αυτό! Όλη η Βαρκελώνη μιλάει για αυτό άλλωστε θέλετε δε θέλετε…. Γενικά όλες οι εταιρείες κάναν πολύ καλή δουλειά για το 2017 για όλα τα γούστα από ότι βλέπω!

Nikos6

Σε ένα site τεχνολογίας από τα 50 άτομα είναι 40 που λένε ότι το design είμαι αδιάφορο, 9 που τους αρέσει και 1 που το έχει θεοποιήσει. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.. Στα περί της κάμερας το λιγότερο εντυπωσιακή. Ας περιμένουμε να την δούμε στην πράξη όμως.

giorgosgek

καινοτομει στα περισσοτερα εκτος απο το design που ειναι 5 χρονια πισω. Ισως ειναι το καλυτερο και πιο ασχημο κινητο του 17 , για να δουμε πως θα ειναι . Θα ξαναπω οτι το z5 premium ηταν πολυ πιο ωραιο κατα τη γνωμη μου, μακαρι να καταλαβαιναμε τι την εχει πιασει τη sony

Expert. V

@Bezilys Επειδη εγω ειμαι ασχετος ρε παιδια…. για πειτε μου λιγο που τα χρησιμοποιηται και δεν μπορειτε να ζησετε χωρις αυτα? Και για την ιστορια εχω δουλεψει tablet με στερεο ηχεια.. ωραια ειναι δεν λεω.. αλλα αν δεν ειχε δεν θα επεφτα και σε καταθλιψη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.