Xperia XZ & XZs: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Oreo

Xperia XZ Oreo update, Xperia XZ & XZs: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Oreo

Ακόμη δύο συσκευές ξεκίνησαν την αναβάθμιση σε Android Oreo. Πιο συγκεκριμένα, η Sony Mobile ξεκίνησε χτες την αναβάθμιση των Xperia XZ και Xperia XZs.

Η Sony ενημέρωσε τον αριθμό της έκδοσης ς από 41.2.A.7.76 σε 41.3.A.0.401. Ο ίδιος αριθμός αναμένεται σύντομα και στο Sony Xperia X Performance.

Η αναβάθμιση, μεγέθους 1232 ΜΒ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η νέα έκδοση περιλαμβάνει υπενθυμίσεις, Xperia Actions, συντομεύσεις εφαρμογών και αυτόματη συμπλήρωση.

Οι Xperia Actions είναι προτεινόμενες ρυθμίσεις που θα δείχνει η συσκευή, βασιζόμενη στη χρήση του χρήστη. Οι υπενθυμίσεις είναι χρήσιμες ειδοποιήσεις για διεργασίες που ο χρήστης δεν έχει ολοκληρώσει, συμπεριλαμβανομένων πρόχειρων email και μηνυμάτων.

Δεδομένου βέβαια ότι οι συσκευές είναι καινούριες, η αναβάθμιση ήταν αναμενόμενη. Το ζήτημα που απασχολεί πολλούς χρήστες πλέον είναι αν θα υπάρξει ενημέρωση και σε σχετικά παλαιότερες συσκευές, όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy S6, το οποίο παρεμπιπτόντως ακούγεται ότι θα λάβει την αναβάθμιση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Αναμονή για τα Χ μας!!!
Όπως πάντα, πολλά μπράβο στη Sony στον τομέα “αναβάθμιση”

djfapples

Σοβαρή εταιρεία ποιοτική κάτοχος z2 δουλεύει ρολόι 3,5 χρόνια

Ζντ

Είναι ευχάριστα τα άρθρα που αναφέρονται σε Sony όταν δεν έχουν φωτογραφίες. Ουφ, τη γλύτωσε το μάτι μας σήμερα.

bezilys

@Ζντ πάγωσαμε…..

Fok

Χαχαχα Ζντ, αν και ψιλοδιαφωνω για τα sony, για τη σχεδίαση έχεις δίκιο. Και εδώ συμβαίνει κάτι παράξενο. Ενώ τη Sony την πάω, όταν διαβάζω σχόλια στο techblog καποιους φαν, μου ξυπνά (η υπερβολή τους) αντίδραση. Πως τα καταφέρνουν πάντως να μας κάνουν να αντιδρασουμε για μια συμπαθητική κατά τα άλλα εταιρεία? θες με την εμμονή να μας πείσουν ότι είναι ωραία, θες με το φανατισμό όταν γράφει κάποιος κριτικαροντας κάτι, θες με τις υπερβολές του τυπου:”τα πιο γρήγορα, τα πιο ποιοτικά, μπλα, μπλα μπλα, το premium είναι κορυφή, μπλα μπλα… Όλες αυτές οι αστηρικτες υπερβολές έχουν προκαλέσει μια αστεία” αντιπαράθεση ” αντίδραση τη λέω εγώ. Μόνο με αυτόν τον τρόπο ίσως θα ασχολουμασταν με κάποια κινητά ίσως.

Τ. Πλατ

#djfapples, πως ορίζεις τη σοβαρή συσκευή; Ένα χρόνο την είχα και το σήμα το WiFi δεν υπήρχε μέρα που να μην το χάνω. Όσο για τη φόρτιση, 3 ώρες να φορτίσει έκανα. Τι διαολο , όλα τα καλά δύο τρεις τα παίρνουν; Το έχω ακόμα βέβαια σαν δεύτερο αλλά τα θεματακια αυτά τα είχε.

Manoslve

Τ. Πλατ φιλε μου Εχεις απολυτο δικιο έχω ένα ολοκαίνουργιο Sony xz1. Στο πρώτο μήνα κιόλας έχει θέματα με το WiFi. Είχα στην κατοχή μου 5 διαφορετικά μοντέλα samsung τέτοιο είδος πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Εγώ το smartphone το έχω για το ίντερνετ αν είναι να έχω τέτοια θέματα τι να το κάνω το κινητό. Αυτή τη φορά που γράφω το σχόλιο μόλις του έκανα επιδιόρθωση λογισμικού. Αναμένω αν θα βελτιωθεί. Κρίμα για την σονυ

djfapples

Τί να σου πω ρε φίλε εμένα από WiFi μια χαρά είναι κ η μπαταρία αντέχει έχει παλιά τεχνολογία φόρτισης κ μπαταρία 3200

Manoslve

djfapples από μπαταρία δεν έχω παράπονο. Μόνο το WiFi. Ξέρεις τι είναι ξαφνικά ενω σου δείχνει ότι έχει σήμα δεν φόρτωνε της σελίδες στο διαδίκτυο και να ρωτάω την παρέα μου που ήταν δίπλα αν έχουν πρόβλημα και να μου κανένα απολύτως. 700 ευρώ το πήρα δεν είναι και λίγα

Dim

@djfapples μόλις άλλαξα original charging flap και καινούργιο σετ tempered glass μπρος πίσω. Περιμένω να κάνει fail η μπαταρία να την αλλάξω, αλλά ακόμα τίποτα.
Για την φόρτιση που λέει ο φίλος, με magnetic charger BSC10 φορτίζει σε μια ώρα, έχει σημασία ο φορτιστής και το καλώδιο.
Και ταχύτατο το κινητό, αλλιώς θα είχα πάρει ήδη το XZ1, το πιο γρήγορο/απρόβλημάτιστο κινητό που υπάρχει.

djfapples

Στο τσακ δεν πήρα το xz1 το z2 μου είναι ακόμα μαχιμο κ δυνατό θα το βγάλω off κ μετά πάμε για καινούρια SONARA

Manoslve

djfapples και καλύτερα να μην το αγοράσεις. Περιμένω την επόμενη μηνιαία αναβάθμιση μπας και λύσουν το πρόβλημα ειδάλλως αν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα θα το κρατήσω λίγο καιρό και μετά αντικατάσταση και πότε ξανά σονυ.

djfapples

Με το WiFi εννοείς ? Διακοπτεται ? Δεν έχει καλό σήμα? Τίποτα άλλο παρατήρησες???

Manoslve

djfapples ναι έχει θέμα το WiFi. Μπορεί να μου δείχνει ότι έχει σήμα αλλά όταν πάω να φορτώσω μια σελίδα στο ίντερνετ δεν την φορτώνει καν. Υπάρχει και η άλλη εκδοχή που όταν πιάσω στα χέρια το κινητό για χαζέψω στο ίντερνετ μου δείχνει ότι δεν έχει σήμα. Κάνω απενεργοποιηση και ενεργοποίηση. Τίποτα δεν ανταποκρίνεται. Πρέπει να κάνω restart για να επανέλθει.

djfapples

Έχεις θέμα μπορεί να είναι θέμα προβληματικης συσκευής μπορεί κ λειτουργικού που να διορθωθεί με αναβάθμιση πάντως ανκ sonakias θα με χάλαγε πολύ αυτό το πρόβλημα

Manoslve

djfapples εμένα με έχει χαλάσει ήδη. Και εγώ γι αυτό ελπίζω σε αναβάθμιση. Αλλιώς θα τους ζαλίσω τον έρωτα εκεί στην σονυ αν δεν το λύσουν το πρόβλημα. Άσε που θα ενημερώνω τον κάθε υποψήφιο αγοραστή για την συγκεκριμένη συσκευή τα θέματα της. Γιατί ειδικά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να δίνεις 700 ευρώ. Άρα και αυτή πρέπει να σέβονται τον πελάτη τους. Εύχομαι με αναβάθμιση να το λύσουν το πρόβλημα

djfapples

Αυτό ισχύει για όλα τα xz1 ή μόνο για κάποια παρτίδα? Πρέπει να στο αλλάξουν για μένα αν είναι θέμα συσκευής κ μόνο τέλος

Manoslve

djfapples από όσο γνωρίζω έχουν και άλλα xz1 το ίδιο πρόβλημα. Και μάλιστα υπάρχει ένα προφίλ στο YouTube όπου ο συγκεκριμένος παρουσιάζει μόνο μοντέλα της σονυ. Είναι και αυτός κάτοχος xz1 και τον ρώτησα αν έχει το ίδιο πρόβλημα και μου απάντησε ότι μετά την τελευταία ενημέρωση έχει το ίδιο πρόβλημα. Αλλά το ίδιο θέματα έχει και το xz premium. Άρα νομίζω είναι γενικό πρόβλημα της σονυ

djfapples

Τότε φίλε θα το διορθώσουν με αναβάθμιση έτσι θέλω να πιστεύω

Manoslve

djfapples πριν λίγο έκανα εγγραφή στο επίσημο forum της σονυ και έχει τα ίδια προβλήματα με το xz1 και μάλιστα είναι Έλληνας. Και γω σε αυτό ελπίζω να ακούσουν οι άνθρωποι της σονυ και να το διορθώσουν

djfapples

Πιστεύω να το λύσουν γρήγορα όπως κ με το πρόβλημα παραμόρφωσης της κάμερας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.