Xperia XZ4 με οθόνη 6.55″, Snapdragon 855, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3900mAh;

Xperia XZ4 οθόνη 6.55 Snapdragon 855 6GB RAM μπαταρία 3900mAh, Xperia XZ4 με οθόνη 6.55″, Snapdragon 855, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3900mAh;

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε την αποκάλυψη των πρώτων CAD render του Sony Xperia XZ4 από τους @OnLeaks και τη σελίδα MySmartPrice, και τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά της επόμενης ναυαρχίδας της Sony να αποκαλύπτονται από το γνωστό leakster Ice Universe στο Weibo.

Πιο συγκεκριμένα, η Sony δείχνει πως είναι έτοιμη για το 2019 με την αποκάλυψη του Xperia XZ4 το οποίο σύμφωνα με το Ice Universe θα έχει οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει notch. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 855 στα 7nm και υποστήριξη για 5G δίκτυα, μαζί με μνήμη 6GB LPDDR4X RAM και επιλογή για 64GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Ice Universe, στο Xperia XZ4 θα υπάρχει η θύρα για τη χρήση ακουστικών 3.5mm, κάτι το οποίο δε φαίνεται στα CAD renders, ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η χρήση μπαταρίας με χωρητικότητα 3900mAh, με τις κάμερες στο πίσω μέρος να διαθέτουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, να αποτελούνται από τρεις φακούς εκ των οποίων ο ένας θα είναι ευρυγώνιος.

Xperia XZ4 οθόνη 6.55 Snapdragon 855 6GB RAM μπαταρία 3900mAh, Xperia XZ4 με οθόνη 6.55″, Snapdragon 855, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3900mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
max91

Καλα ακουγονται ολα αυτα αρκει να το βρει και λιγο με τον σχεδιασμο της συσκευης και νομιζω θα παει “καλα”

Ηλίας

Αν ισχύει το μέγεθος της οθόνης, καλό θα είναι να βγάλει και ένα compact μοντέλο πιστεύω.

Apostolos

Με αυτά τα μπεζελς δεν θα πάει μπροστά

jonn

ετσι μπραβο σονυ

Andrew Cat

Η κάμερα δεν είναι τριπλή αλλά διπλή. Στο κάτω μέρος τον 2 καμερών είναι ένας αισθητήρας και ας μοιάζει για κάμερα.

antonis

Apostolos και αυτα τα μπεζελ δεν σας αρεσουν…….ελεος πια……τοση κακια για την sony;

Λευτέρης

Για να δούμε !!
Πάντα στο βάθος κρύβεται αγάπη για τη σονυ αλλά μας το βγάζει συνήθως ξινό
Ελπίζουμε!

Bart

@Apostolos δηλαδή αν το πάνω bezel είχε μικρά κενά δεξιά και αριστερά (notch) θα έκανε τρελή διαφορά έτσι; χίλιες φορές μια ολόκληρη κανονική οθόνη με μικρά bezel πάρα αυτές οι αηδίες που έκανε μόδα η Apple και ακολουθούν όλοι οι Κινέζοι από πίσω, μη μιλήσω για τους κορεάτες που θα κάνουν την οθόνη σουρωτήρι με τρύπες επάνω. Όταν κάτι αν βρουν τρόπο να κρύψουν την κάμερα κάτω απ την οθόνη, το συζητάμε.

Αστέριος Στέλιος

Μια χαρά κουκλάκι είναι το τηλέφωνο !!!
Καλύτερα αυτά τα μπεζελ πάρα τα νοτς και οι τρύπες τύπου Ο, U & V !!!
Αρκεί οι κάμερες με τις δυνατότητες τους να μπούνε στην 1η 5αδα του dxomark

John Real

Απατο θα παει οπως συμβαινει με ολα τα Sony.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

καθε χρονο σημειωνει και λιγοτερες πωλησεις. φετος διανυει τη χειροτερη χρόνια της ιστοριας της και με αυτο το εκτρωμα τηλεκοντρολ που θα βγαλει το βλεπω ουτε στα 229 που βγαλε το xz1 black friday ,να πουλαει!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

η htc ηδη ψαχνεται αν θα ξαναβγάλει ναυαρχηδα για το 2019 ή αν θα παει για ψαρεμα παντως !…

godis

Αν ερθει και σε μια λογικη τιμη θα κανει καλες πωλησεις.Ομορφο κινητο.

Σταύρος Χρι

Πρώτη φορά όμορφο κινητό από την Sony. Κυριλέ εμφάνιση, στυλατη και χωρίς νοτς. Αν είναι λεπτό και ισχύουν αυτά τα specs στα 250 με 300 ευρώ που θα κοστίζει σε κανένα εξάμηνο από την κυκλοφορία του επειδή δεν θα το αγοράζει άνθρωπος θα είναι μια καλή επιλογή για εμένα. Όμως το βλέπω δύσκολο να ισχύουν τα παραπάνω. Προβλέπω καμία μέτρια κάμερα ενα παχος λες και του έχεις βάλει τούμπανο θήκη και μπαταρία 3000 max. Οπότε….

Makis

Μέντορες των κινητών χαχαχα… Κρίνετε και τη Sony… Όταν η Sony έβγαζε κινητά, Walkman και παιχνιδομηχανες οι xiaomides και οιHuaweiades μάζευαν βελανίδια…..
Χαλαρώστε λίγο… Όποιος γουστάρει πάει και το παίρνει.. Όποιος Όχι ας πάρει ότι αγαπά η ψυχούλα του αλλά μη βγάζεις χολή ρε αδερφέ… Δε θα ακούσουμε τη γνώμη σου να ξέρεις… Γίναμε όλοι τώρα καθηγητές…

djfapples

SONY κ κοιμάσαι ήσυχος η πιο ποιοτική εταιρεία στο Android

John Real

Όταν η Sony έβγαζε κινητά στην Xiaomi και την Huawei ζούσαν σε σπηλιές. Το κακό για την κάποτε κραταιά εταιρεια είναι ότι αντιστραφηκαν τα πραγματα και τώρα τα κινητά της Sony μοιάζουν με παλαιολιθικά απολιθώματα ενώ οι Κινέζοι βγάζουν διαστημόπλοια.

Ekimolaos

@Makis
Και η Ελλάδα όταν έκανε φιλοσοφία και επιστήμες, οι υπόλοιποι ήταν στις σπηλιές. Πού είναι η Ελλάδα τώρα όμως; Και πού οι “άνθρωποι των σπηλαίων”; Σ’αρέσει δεν σ’αρέσει, τα πράγματα αλλάζουν. Όσοι ήταν στην κορυφή πάνε στον πάτο και όσοι ήταν στον πάτο πάνε στην κορυφή. Ρόδα είναι και γυρίζει. Κάτσε μίλα τώρα εσύ για αστρονομία στον Elon Musk. Καλό το παρελθόν, αλλά ζούμε στο παρόν. Deal with it.

Koukoz

Πολύ μεγάλο ρε παιδιά 6,55 ίντσες!! Η μπαταρία μου φαίνεται μικρή για αυτή την τεράστια οθόνη.
Γενικά πάντως φαίνεται για μια αξιόλογη συσκευή. Τώρα μένει να δούμε και την κοστολόγηση, διότι αν είναι 900+ τότε δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στους καθιερωμένους παίκτες του ανταγωνισμού.
Είναι κρίμα πάντως για εμάς τους καταναλωτές να μην υπάρχει μια δυνατή SONY.

Karpouzoeispraktoras

Ωραίο αλλά κι αυτό παντόφλα όπως σχεδόν όλα τα δυνατά κινητά. Ελπίζω να μη σταματήσει την παράδοσή της να βγάζει και compact κινητό με τα ίδια δυνατά χαρακτηριστικά με το μεγάλο αδερφάκι του. Αν βγάλει και compact θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να το πάρω.

Stathis

Andrew Cat το συμπέρασμα πως το έβγαλες? απ το διαφορετικό “χρώμα”? αν ναι τότε μάλλον δεν έχεις ξαναδεί κινητό με δεύτερη ή τρίτη κάμερα γιατί συνήθως η ευρυγώνια έτσι ακριβώς είναι σε σχέση με την κύρια. Στο S9+ η δεύτερη κάμερα σε σχέση με την πρώτη είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι…καλό είναι όταν πετάμε κάτι σαν γεγονός να το λέμε με στοιχεία και όχι με τι φανταζόμαστε με το μυαλό μας.

Andrew Cat

Φίλε stathi το συμπέρασμα δεν το έβγαλα εγώ. Το διάβασα από μία ιαπωνική ιστοσελίδα. https://sumahoinfo.com/post-27256

Ιωάννης jb

Τιαματ έχεις πει εδώ και 700 χρόνια ότι η Sony θα κλείσει ή θα πουληθεί..
Εγώ από την άλλη βλέπω μια Sony πιο δυνατή από ποτέ έχοντας λίγες και καλές συσκευές στην αγορά..
Το ότι δε πουλάει δε σημαίνει ότι δεν έχει και καλές συσκευές..
Για πιάσε ένα xa2 ulta ή ένα xz3 και μετά έλα να μιλήσουμε

djfapples

Οι haters της SONY να σταματήσουν τις προφητείες για κλείσιμο κ τέτοια έχουν πάει κουβά τα τελευταία 4 χρόνια

NarukamiYuu

Κλασικό Sony hatred. Εάν το όνομα της συσκευούλας εδώ άρχιζε με “Xiaomi” ή “Huawei” όλοι θα πέφτατε πάνω σε φάση “καλά πάλι η [insert company name] έγραψε ιστορία”.

Ξεκολλάτε. Στο μόνο πράγμα που η Sony δεν τα πάει (καθόλου) καλά είναι το marketing. Ποια ήταν η τελευταία φορά που είδατε Sony Xperia διαφήμιση στην τηλεόραση (ή και, γενικά, στα ΜΜΕ)? Αντίστοιχα και σε σύγκριση, πότε είδατε τελευταία φορά διαφήμιση της Huawei? Ή της Samsung?

Το θέμα δεν είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει να αγοράσει Sony κινητά. Το θέμα είναι πως, πιστέψτε το ή όχι, πολύς κόσμος ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ πως η εταιρία αυτή καν βγάζει κινητά.

Και όχι, for the record, στον περισσότερο κοσμάκη δεν έχει σημασία αν το κινητό Α έχει τον τάδε επεξεργαστή ενώ το κινητό Β έχει “δυστυχώς” τον τάδε, μόνο τόση RAM, κλπ.

Το’χω ξαναπεί χιλιάδες φορές για την Sony. Τρομεροί engineers, με το marketing όμως δεν το’χουν. Είναι λες το PlayStation division το τρέχει άλλη εταιρία. Τα λέω όλα αυτά σαν diehard Sony fan.

ervinakoc

Παμε Μωρή Sony απο τά καλύτερα εκεί έξω 😊😊😊😊

KostasB

Με οθόνη από την LG.. μάλιστα.. τόσοι την έχουν πατήσει.. από εκεί βρήκε να κόψει; Μια χαρά ήταν η OLED της JDI.

JD

Η αλήθεια είναι ότι η Sony mobile παραπαίει σε πωλήσεις (σε ένα μήνα η Xiaomi πουλάει περισσότερο από ότι πουλάνε οι Ιάπωνες όλο το χρόνο) γιατί είναι ΠΟΛΥ πίσω από όλες τις άλλες εταιρείες. Βλέποντας τον σχεδιασμό της υποτιθέμενης ναυαρχίδας που μοιάζει με Samsung ή Huawei 5ετίας είναι προφανές αυτό. Και σε τιμές χώμα να τα πουλάει όπως γίνεται κατα καιρούς πχ. ΖΧ1 στα 229 ευρώ και πάλι κανένας δεν θα τα αγοράζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.