Sony Xperia Z2 & Z3: Σύντομα η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Πλησιάζει, όπως αναμενόταν, η στιγμή για την αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0 των μοντέλων Sony Xperia Z2 και Sony Xperia Z3. H Sony κατά καιρούς έχει κατακριθεί για την ελάχιστη υποστήριξη της στα mid-range μοντέλα, όπως επίσης και για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην αναβάθμιση των συσκευών της. Η Sony είχε υποσχεθεί σύντομα την αναβάθμιση σε Android Lollipop στην σειρά Xperia Z, όμως η διανομή του έχει καθυστερήσει σημαντικά.

Η Vodafone Αυστραλίας ωστόσο επιβεβαίωσε ότι η αναβάθμιση σε Android Lollipop 5.0 πλησιάζει στα μέσα Φεβρουαρίου. Η γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών αναμένει επίσης την αναβάθμιση για να ξεκινήσει τις δοκιμές στις δικές της συσκευές που φέρουν προ-εγκατεστημένες εφαρμογές, και λογότυπα της Vodafone. Γεγονός που υποδηλώνει ότι η καθαρή έκδοση της αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμη νωρίτερα.

Όπως οφείλει και να υφίσταται, σιγά σιγά οι κατασκευαστές φροντίζουν την αναβάθμιση των συσκευών τους με το νέο λογισμικό Android Lollipop 5.0 σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές τους, και ιδίως σε συσκευές που η τιμή τους αντιπροσωπεύει και την ανάλογη υποστήριξη.

sony xpeia z3 z2 lollipop update, Sony Xperia Z2 & Z3: Σύντομα η αναβάθμιση σε Android Lollipop

sony xpeia z3 z2 lollipop update, Sony Xperia Z2 & Z3: Σύντομα η αναβάθμιση σε Android Lollipop

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Έπιασα σήμερα στα χέρια μου το Z3 σε λευκό και έπαθα πλάκα. Ο,τι ομορφότερο έχω πιάσει ποτέ και αφήστε να λένε -όσοι προφανώς δεν το χουν πιάσει στα χέρια – για bezels & βαρετό design. Όταν βρει κάποιος συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικα και 20.7 MP κάμερα με G LENS OPTICS σε τέτοιο πάχος με τέτοιο φινίρισμα (και αδιάβροχο) να μου το πει παρακαλώ.

Cabalerro21

Ευχαριστα τα νεα για τους κατοχους των Χperia…Γνωριζει κανεις αν στις πρωτες αναβαθμισεις σε android L θα περιλαμβανεται και το z3 tablet?

Kimi_R*

Φίλε Nick, δυστυχώς είναι στη φύση του ανθρώπου όχι απλά να παινεύει τα δικά του κεκτημένα αλλά να μειώνει και των άλλων… Το Z3 είναι αυτή τη στιγμή ίσως το πιο all around κινητό! Αν το συγκρίνουμε με G3, S5 και One έχει α)την καλύτερη κάμερα, β)την καλύτερη αυτονομία, γ)την καλύτερη ποιότητα κατασκευής μαζί με το One, δ) πολύ καλή οθόνη, ε)αδιάβροχο μαζί με το S5 στ) 2 ηχεία όπως και το One με το One βέβαια να είναι καλύτερο και ζ) αυτοί που λένε για bezels, μετά το g3 που έχει τα μικρότερα με 75,3% αναλογία οθόνης προς κινητό, έρχεται το z3 με 70,9 %, μετά το S5 είναι 69,6% και τελευταίο το One με 66,7% Όπως είπα και πριν το πιο all around! Πάνω από όλα όμως σημασία έχει τι αρέσει σε μας! Καμία επιλογή που ευχαριστεί εμάς δεν είναι “χαζή”! Αντε να βγει το Z4 να πέσει λίγο η τιμή του να το τσιμπήσουμε κ μεις! Προσωπικό ταβάνι τα 350E… Και με το lolipop θα φυσάει, είχα πει παλαιότερα οτι δεν είδα μεγάλη διαφορά στο nexus 7 αλλά τώρα που το δούλεψα κανα μήνα έχω εντυπωσιαστεί !! Απίστευτα καλύτερο multitascing και απίστευτα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας!! Βλέπω το… Συνέχεια »

johntsia84

Για Ζ1 δεν έχουμε κανένα νέο..

Vasilis

Αντε να ερχεται και στην υπολοιπη σειρα και στο z1 compact μου

DIMITRIS

xperia z2.ΤΟ κινητο

Πάντως απο εμπειρία στο galaxy s5 μάλλον lollipop βιαστικάν να δώσουν και ετσι το κινήτο έχει αρκετές καθυστερήσεις… Πίστευω η Sony να μας προσφέρει μια σταθέρη εκδόση με κάποιες βελτιώσεις σε κάμερα…

worm

Πότε θα έρθει επιτέλους αυτή η αναβάθμιση για τα sony z2 ήμαρτον πια. Ξέρει κανείς;;; Συνέχεια αυτό το πράγμα κάνει η sony μας έχει όλους στο περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.