YU Yutopia: Αναβάλλεται για τις 17 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του high-end smartphone

H θυγατρική της Ινδικής Micromax, YU, ανακοίνωσε την αναβολή της παρουσίασης του νέου high-end smartphone με την ονομασία Υutopia. Η παρουσίαση είχε προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, όμως ο CEO της εταιρίας Rahul Sharma ανακοίνωσε μέσω twitter την μεταφορά του event στις 17 Δεκεμβρίου.

Aν πιστέψουμε σε όσα ακούσαμε τους προηγούμενους μήνες για τα specs του Yutopia, θα πρέπει να περιμένουμε 2 εκδόσεις, μία με 4GB RAM, 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και οθόνη IPS 5.2 ιντσών ανάλυσης 2Κ, ενώ η δεύτερη με 3GB RAM, 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και οθόνη IPS 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels.

Το νέο smartphone της Yu αναμένεται να φοράει τον Snapdragon 810 και να είναι dual-sim. Όπως συνηθίζεται τελευταία, περιμένουμε να δούμε 2 κάμερες, με την πίσω κάμερα να είναι 21(!) Μegapixel και την μπροστινή 8 Megapixel, ενώ λογικά θα χρησιμοποιεί το Android 5.1.1 Lollipop.

Η καθυστέρηση στην παρουσίαση του Yutopia, σύμφωνα με την φημολογία, οφείλεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι οτι η εταιρία ετοιμάζει να παρουσιάσει μία ακόμα συσκευή και δεν ήθελε να οργανώσει δύο ξεχωριστά event και ο δεύτερος και πιο σημαντικός, η δικαστική διαμάχη της Yu με την Ericsson λόγω παραβίασης δικαιωμάτων χρήσης πατεντών της Σουηδικής εταιρίας.

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε πως προκλήθηκε αυτή η καθυστέρηση, αλλά σίγουρα αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι οι νέες συσκευές, τα χαρακτηριστικά τους και φυσικά η τιμολόγηση τους.

YU Yutopia super phone, YU Yutopia: Αναβάλλεται για τις 17 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του high-end smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Νέα ενημέρωση φέρνει ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στην κάμερα

Την περασμένη εβδομάδα, το Nothing Phone (2a) έλαβε την ενημέρωση Nothing OS 2.5.4 με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις κάμερας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.