ZTE Axon 2: Με Snapdragon 820 και οθόνη 5.5 OLED;

H ήδη μεγάλη λίστα με τα μοντέλα της σειράς Axon, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την προσθήκη του ZTE Αxon 2, το οποίο πέρασε απο το κέντρο πιστοποίησης ΤΕΝΑΑ, με κωδική ονομασία Α2017. Μετά τα Αxon, Axon Elite, Axon Pro, Axon Lux και Axon mini, η ZTE ετοιμάζεται να παρουσιάσει το επόμενο μοντέλο του Axon, το Axon 2.

Απο την εικόνα, φαίνεται να λείπει η dual camera που είχε ο προκάτοχος του, και στην θέση της έχει τοποθετηθεί single κάμερα με ένα fingerprint sensor στο κάτω μέρος. To νέο smartphone της ZTE έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 820, οθόνη QHD OLED 5.5 ιντσών, 4 GB διαθέσιμη μνήμη RAM και 64 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα SD εώς 128 GB.

Το σετ της κάμερας περιλαμβάνει πίσω κύρια κάμερα στα 20 Megapixel με dual-LED flash και δεύτερη κάμερα μπροστά, στα 8 Megapixel. Η συσκευή θα είναι μεταλλική με βάρος 175γρ. ενώ οι διαστάσεις του θα είναι 154x77x9.8 χλστ. και η φόρτιση θα πραγματοποιείται μέσω θύρας USB Type-C.

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής, όμως δεδομένου ότι πέρασε απο το ΤΕΝΑΑ, δεν θα αργήσουμε να δούμε το ZTE Axon 2 στην αγορά.

ZTE Axon 2, ZTE Axon 2: Με Snapdragon 820 και οθόνη 5.5 OLED;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Μου αρέσει πολύ που έχει τόσο μικρά περιθώρια και όλο μέταλλο! Θα πρέπει να είναι από τις μικρότερες, αν όχι η μικρότερη, συσκευή με 5,5 οθόνη. Δυστυχώς ο Snapdragon 820 σημαίνει 400 ευρώπουλα το λιγότερο. Αν φορούσε κανένα Helio x10 θα το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη για δεύτερη συσκευή.

arislp

ΕΝΑ κινητο λιγο πιο κατω απο 5 ιντσες θα δουμε ποτε? ενα μονο..δε ζηταω πολλα…και οχι mid range…high end…τοσο δυσκολο ειναι…τοσα πειραματα κανουν οι εταιρειες τοσα αχρηστα κινητα βγαζουν ποσο θα χασουν πια με ενα τετοιο μοντελο…ελεος δηλαδη…και οχι δεν θελω apple..καλη χρυση αλλα θελω android…και μη μου πειτε ουτε για τα xperia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.