ZTE Axon 30 Pro: Θα έρθει με κάμερα 200MP της Samsung;

Axon 30 Pro, ZTE Axon 30 Pro: Θα έρθει με κάμερα 200MP της Samsung;

Φαίνεται πως η ΖΤΕ θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει τον επερχόμενο αισθητήρα 200MP της Samsung στη ναυαρχίδα της Axon 30 Pro. Δύο νέα post που ανέβηκαν στο Weibo βάζουν φωτιά στις φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, χωρίς βέβαια να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.

Αρχικά ο Γενικός Διευθυντής της ZTE, Lu Qianhao, μας προετοιμάζει για την επερχόμενη ναυαρχίδα, δείχνοντάς μας ένα επίσημο teaser από τον αισθητήρα του Axon 30 Pro. Παράλληλα, αναφέρει την υπολογιστική ισχύ του Snapdragon 888 αλλά και τη δύναμη του Spectra 580 ISP, υπερτονίζοντας πως υποστηρίζει αισθητήρα ανάλυσης 200MP. Επιπλέον, αναφέρει πως μία τέτοια κάμερα θα έχει τρομερές επιδόσεις στις νυχτερινές λήψεις ακόμα και με 0.1 lumens.

Στη συνέχεια, ο tipster WHYLAB αναφέρει πως όντως η ZTE ίσως είναι η πρώτη εταιρεία που θα ενσωματώσει τον επερχόμενο αισθητήρα των 200MP της Samsung. Ο S5KGND αισθητήρας θα έχει διάφραγμα 1/1.37 με μέγεθος pixel 0.64μm. Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρει όντως κορυφαίες επιδόσεις στις νυχτερινές λήψεις.

Μπορεί ο Lu Qianhao να μη μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, όμως για να εστιάζει σε αυτές τις δυνατότητες του Snapdragon 888 μάλλον η ZTE ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για το επερχόμενο Axon 30 Pro.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.