ZTE Axon 40: Η πρώτη live image αποκαλύπτει βελτιωμένη under-display κάμερα

ZTE Axon 40, ZTE Axon 40: Η πρώτη live image αποκαλύπτει βελτιωμένη under-display κάμερα

H ΖΤΕ είναι πρωτοπόρος όταν μιλάμε για under-display κάμερες και αυτός είναι ένας λόγος που περιμένουμε ανυπόμονα το ΖΤΕ Axon 40. Live εικόνα της συσκευής, η οποία θα φέρει τρίτης γενιάς τεχνολογία στην κάμερα, φαίνεται πως διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ένας leakster δημοσίευσε στο Weibo μια ζωντανή λήψη από το μπροστινό μέρος, αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε στο πάνελ την περιοχή που βρίσκεται η κάμερα. Σύμφωνα με αναφορές, η ανάλυση θα είναι 1440p.

Η μικρή περιοχή της οθόνης που βρίσκεται πάνω από την κάμερα έχει αναδιαταγμένη δομή pixel προκειμένου να καταφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συγκριτικά με τα πάνελ προηγούμενης γενιάς, εδώ η πυκνότητα των pixel θα αυξηθεί σε ισοδύναμο Full HD.

ZTE Axon 40, ZTE Axon 40: Η πρώτη live image αποκαλύπτει βελτιωμένη under-display κάμερα

Ακόμα, το πάνελ AMOLED θα έχει πολύ καμπύλες πλευρές που πρακτικά κρύβουν τα πλαίσια αριστερά και δεξιά, ενώ το πάνω μέρος είναι πολύ λεπτό. Φημολογείται, δε, ότι έχει μείωση φωτισμού PWM

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.