ZTE Axon 40 Ultra: Για πρώτη φορά σε επίσημα renders

ZTE Axon 40 Ultra, ZTE Axon 40 Ultra: Για πρώτη φορά σε επίσημα renders

Την επόμενη εβδομάδα η ZTE θα παρουσιάσει τη σειρά Axon 40, με τα μοντέλα vanilla, Pro και Ultra. To μπροστινό μέρος του ΖΤΕ Axon 40 Ultra το είδαμε σε live φωτογραφία, ωστόσο τώρα, χάρη σε καταχώρηση από κινεζικό λιανοπωλητή, μπορούμε να δούμε και το πίσω μέρος του, μέσω της φαινομενικά επίσημης εικόνας.

Το smartphone μοιάζει με high-end συσκευή του 2022 και ξεχωρίζει λόγω της κάμερας selfie κάτω από την οθόνη, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα. Καθώς η ZTE είναι πρωτοπόρος στον τομέα της under-display κάμερας και φροντίζει να ξεπερνά τον εαυτό της με κάθε κυκλοφορία, περιμένουμε ανυπόμονα την νέα της κίνηση.

Στο πίσω μέρος βλέπουμε τρεις τεράστιους αισθητήρες κάμερας, που λέγεται ότι θα είναι όλοι 64 MP. Επίσης, θα έχουν όλοι υποστήριξη λήψης βίντεο 8K. Οι φήμες λένε πως η main και η ultrawide θα έχουν τον ίδιο αισθητήρα.

ZTE Axon 40 Ultra, ZTE Axon 40 Ultra: Για πρώτη φορά σε επίσημα renders

Η οθόνη QHD+ του Axon 40 Ultra έχει “waterfall” καμπύλες και από τις δύο πλευρές και απίστευτα μικροσκοπικά πλαίσια πάνω και κάτω. To γυαλί που υπάρχει πίσω καμπυλώνει με τον ίδιο τρόπο, επομένως υπάρχει ένα μικροσκοπικό πλαίσιο αλουμινίου.

Η συσκευή λέγεται πως θα τροφοδοτείται με τον Snapdragon 8 Gen 1, μαζί με έως και 16 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα μπορούσε να είναι 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
It'sMeKarypas

Αυτές οι “waterfall” καμπύλες με ξενερώνουν λίγο διότι θα το κρατάς με το ένα χέρι και θα πατιούνται διάφορα κουμπιά, είναι ενα προβλημα αυτό. Και η διάταξη των καμερών μαρες, στο ίδιο μεγεθος κιολας. Κατα τ’άλλα δεν βρισκω κτ άλλο το οποιο να με προβληματιζει η να μου χαλαει την ορεξη χεχε καλημερα λουλουδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.