ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Με 18GB RAM, 1TB αποθηκευτικό χώρο, κεραμική πλάτη

zte axon 40 ultra, ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Με 18GB RAM, 1TB αποθηκευτικό χώρο, κεραμική πλάτη

H ZTE αποκάλυψε τη Space Edition του Axon 40 Ultra με τόση μνήμη που δεν θα ξέρεις τι να την κάνεις. Και η κατασκευή του είναι ακόμα πιο high-end από το πρωτότυπο.

Το ZTE Axon 40 Ultra Space Edition δίνει δύο επιλογές: μία με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο και ένα κορυφαίο μοντέλο με 18 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό χώρο.

Το σχέδιο είναι ελαφρώς διαφορετικό από το κανονικό Ultra, με το πίσω πάνελ να έχει αντικατασταθεί από κεραμικό υλικό. Ακόμα, το camera bump αναμειγνύεται πλέον ομαλά στο πίσω μέρος. Το κεραμικό έχει επεξεργαστεί έτσι ώστε να χαρίζει μια ιδιαίτερη υφή στην επιφάνεια.

zte axon 40 ultra, ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Με 18GB RAM, 1TB αποθηκευτικό χώρο, κεραμική πλάτη zte axon 40 ultra, ZTE Axon 40 Ultra Space Edition: Με 18GB RAM, 1TB αποθηκευτικό χώρο, κεραμική πλάτη

Όπως το κανονικό Ultra, η Space Edition διαθέτει ένα αποκλειστικό τσιπ ασφαλείας, το οποίο αναπτύχθηκε από την ZTE. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει περάσει τις εθνικές δοκιμές εμπορικής κρυπτογράφησης και έχει λάβει τρεις σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις ασφάλειας και απορρήτου.

Όσον αφορά στα specs, είναι ίδιο με το Ultra. Έχει οθόνη 6,8″ AMOLED 120Hz με κάμερα κάτω από την οθόνη 16MP. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1 και μια μπαταρία 5.000 mAh, ωστόσο, η φόρτιση έχει ενισχυθεί από 65W σε 80W. Το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος χρησιμοποιεί τρεις αισθητήρες 64MP: έναν με την ευρεία κάμερα (φακός 35mm), έναν για το εξαιρετικά ευρυγώνιο (16mm) και έναν για το περισκόπιο (91mm).

Το ZTE Axon 40 Ultra Space Edition είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 6 Δεκεμβρίου. Το μοντέλο 12GB/512GB θα κοστίζει 5.900 CNY (825$/795€) και οι μονάδες 18GB/1TB  7.700 CNY (1.075 $/1.035 €).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

18 GB RAM  ουτε στο pc μου εχω!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.