ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

ZTE Axon S, ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

ZTE Axon S, ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

Σήμερα εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα Notebook Italia online μερικά renders, τα οποία παρουσιάζουν το ZTE Axon S, μία συσκευή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Σύμφωνα με τα renders το smartphone θα έχει slider σχεδιασμό, και το πίσω μέρος της συσκευής αποκαλύπτει τις μπρος και πίσω κάμερες.

ZTE Axon S, ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει διάφορους δημιουργικούς τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες προσπαθούν να αυξήσουν το screen-to-body ratio, από hole-punch στις οθόνες, μέχρι sliding μηχανισμούς. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτούς τους μηχανισμούς να λειτουργούν οριζόντια, και να κρύβουν όχι μόνο τις μπροστά κάμερες, αλλά και τις πίσω.

Σύμφωνα με το Notebook Italia, οι τρεις πίσω κάμερες θα είναι η κύρια 48 megapixel, έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 19 megapixel, και έναν τρίτο φακό που θα προσφέρει 5x οπτικό ζουμ. Επιπλέον, τα renders υποδεικνύουν ότι μία από τις κάμερες θα έχει ένα ρυθμιζόμενο διάφραγμα f / 1,7-2,4 και η άλλη f / 3,8. Βάση με όσα γνωρίζουμε έως τώρα το ZTE Axon S θα έχει OLED οθόνη, και τα renders δείχνουν ότι θα είναι 5G συσκευή. Αν αυτό ισχύει, θα είναι το δεύτερο 5G smartphone της ZTE, αφού μόλις τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε το ZTE Axon 10 Pro 5G.

ZTE Axon S, ZTE Axon S: Renders αποκαλύπτουν slider σχεδιασμό με κάμερα στο πλάι

Προς στιγμήν δεν είναι γνωστό πότε το ZTE Axon S θα κυκλοφορήσει, σε ποιες χώρες, και πόσο θα κοστίζει. Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε αν η εταιρεία εργάζεται στη συγκεκριμένη συσκευή αυτή τη στιγμή. Κι αυτό διότι μπορεί τα παραπάνω renders να είναι δημιούργημα κάποιου designer, βασισμένα σε διάφορες φήμες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vaden

Κλειστό δεν έχει κανένα ίχνος μπροστά και πίσω, το ομορφότερο και πιο ομοιόμορφο με 100% οθονη σχέδιο σε κινητό ειδικά αν έχει amoled οθόνη, με ιδιοτηκοτητα οταν είναι κλειστές οι κάμερες και αν έχει και xenon τέλειο τη νύχτα, βλέπω πολύ περισσότερη προσπάθεια σχεδιαστικά απο τους Κινέζους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.