ZTE Blade 20: Θα έχει MediaTek επεξεργαστή και μπαταρία 5.000mAh

ZTE Blade 20, ZTE Blade 20: Θα έχει MediaTek επεξεργαστή και μπαταρία 5.000mAh

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερα smartphones με στρογγυλό ή τετράγωνο module καμερών. Το πρώτο smartphone που υιοθέτησε αυτόν τον σχεδιασμό ήταν το Moto G6, ύστερα ακολούθησε το Huawei Mate 20 Pro και φέτος είδαμε αρκετές εταιρείες να κυκλοφορούν συσκευές με παράξενα module καμερών. Φαίνεται ότι η ZTE αποφάσισε να ακολουθήσει τις τάσεις και θα χρησιμοποιήσει τετράγωνο module στο ZTE με το ZTE Blade 20.

Σήμερα, εμφανίστηκε μία καταχώρηση στο FCC η οποία περιέχει μία σειρά φωτογραφιών που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και μερικές λεπτομέρειες για το ZTE Blade 20. Αρχικά, στην πίσω πλευρά φαίνεται ξεκάθαρα το τετράγωνο module καμερών που είναι τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία της συσκευής, όπως στα iPhone 11. Στο module υπάρχουν τρεις κάμερες και το LED flash.

Εκτός από το module των καμερών, στην πίσω πλευρά του Blade 20 βλέπουμε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ακριβώς από κάτω το λογότυπο της εταιρείας.

Αν και η μπροστινή πλευρά δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτη, το quick start guide, που επίσης καταχωρήθηκε στο FCC, αποκαλύπτει ότι το ZTE Blade 20 έχει waterdrop notch για την selfie κάμερα, πάνω από το notch υπάρχει το ακουστικό και ακριβώς δίπλα κάποιοι αισθητήρες.

Στη δεξιά πλευρά του smartphone βλέπουμε το κουμπί απενεργοποίησης και το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου, ενώ στην αριστερή πλευρά υπάρχει η θύρα της κάρτας nano-SIM/microSD. Στην πάνω πλευρά θα βρούμε μία κλασική θύρα ακουστικών και στην κάτω πλευρά το ηχείο και η θύρα USB type-C.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες του ZTE Blade 20 αποκαλύπτουν ότι θα έχει MediaTek επεξεργαστή και 5.000mAh μπαταρία με υποστήριξη γρήγορη φόρτιση 18W. Βάση των χαρακτηριστικών αναμένουμε η συσκευή να είναι low-mid range και από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο FCC θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.