ZTE BLADE A450: Στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 129 ευρώ

Το ZTE Blade A450 κυκλοφόρησε στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ με τιμή 129 ευρώ. Πρόκειται για ένα 4G μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3GHz, κάμερα 5 Megapixel, μπροστινή κάμερα 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD, διαστάσεις 143×72.8×10.2 pixels και βάρος 166 γρ.

Update: Το ZTE BLADE A450 τρέχει Android 4.4.4 KitKat, ο επεξεργαστή του είναι MediaTek MT6732M 64-bit, η μνήμη RAM 1GB, η κάμερα έχει LED flash και η μπαταρία του είναι 3400 mAh. Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Μέσα από το site του ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν γίνεται γνωστό για τον τύπο του επεξεργαστή, τη μνήμη RAM, το αν έχει LED flash η κάμερα και ποια έκδοση Android τρέχει το ZTE BLADE A450. Έχουμε επικοινωνήσει με τη ZTE και αναμένουμε ενημέρωση.

ZTE BLADE A450, ZTE BLADE A450: Στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 129 ευρώ

ZTE BLADE A450, ZTE BLADE A450: Στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 129 ευρώ

ZTE BLADE A450, ZTE BLADE A450: Στον ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή 129 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

LTE Cat4 150Mbps
Android 4.4.4
Οθόνη 5″ TFT 16M χρώματα
CPU 4-πυρήνες 64bit στα 1.3GHz
Δυπήρινη GPU Mali-T760
1GB RAM / 8GB Storage
Κάμερα 5MP (Πίσω)/ 2MP (Selfie)
MicroSD υποδοχή
FM Radio
Bluetooth 4.0
Μεγάλη μπαταρία 3400mAh

Delas

Αν ειναι αυτά τα σπεκς τοτε το κινητο θα πρεπει να ειναι το καλυτερο value for money μετα το optimus g που ειχε βγαλει η vodafone!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Όλα καλά με το κινητό και value for money από sar πως πάει?

Delas

Εχω alcatel idol 2 mini s και εχει θεμα με τν μπαταρια και το touch..τα zte πως τα πανε με touch; εχουνε καλα digitizers;

pit

854×480 η αναλυση της οθονης. χαλια.

Nikos K

Στις 5 ίντσες αυτή η ανάλυση θα είναι σαν ψηφιδωτό, κρίμα γιατί είναι καλή η τιμή και τα χαρακτηριστικά.

Gabriel

γιατί τα specs του δεν υπάρχουν στην επίσημη σελίδα ZTE και ούτε στο gsmarena???

george

Τα χαρακτηριστικα του κινητου ειναι πολυ καλα για την τιμη του, αν και θα προτιμουσα μονο καλυτερη αναλυση οθονης για 5 ιντσων οθονη. Οσο για την ZTE σαν brand name, επειδη εχω το ZTE V5 RED BULL 2gb ram αγορασμενο απο το εξωτερικο με 135€, εχω μεινει πολυ ικονοποιημενος. Το GPS κλειδωνει μεσα σε 3 sec ακομα και χωρις a-gps και εχει παρα πολυ καλη ληψη. Η οθονη που εχει αναλυση 1080X720 ειναι, μετα απο προσεκτικη συγκριση ομοιων φωτο, καλυτερη ακομα και απο αλλα 5 ιντσων κινητα που εχουν οθονη αναλυσης 1080Χ1980, οπως για παραδειγμα το SONY XPERIA Z1 ή το nexus5 που τα συγκρινα. Το παραδεχτηκαν ακομα και οι ιδιοκτητες τους!!! Επισης η ληψη του Wi-Fi ξεπερναει τα ορια της φαντασιας. Καλυτερη απο οποιοδηποτε αλλο κινητο εχω δοκιμασει, καλυτερη ακομα και απο laptop! Αν εχει και το blade a450 παρομοια χαρακτηριστικα τοτε, για την τιμη που προσφερεται στη Ελλαδα απο επισημη αντιπροσωπεια, ειναι πολυ καλο.

Βασιλης

Καλησπερα εχω ενα μικρο προβληματακι.δεχεται καρτα μνημης αλλα δεν μπορεις να κανεις καθολου μετακινηση στην καρτα sd,γενικα εφαρμογες,παιχνιδια κτλ.τι μπορουμε να κανουμε σχετικα με αυτο το προβλημα;θα βγει καποια αναβαθμιση:

maria

εχει βρει καποιος θηκη και προστατευτικο οθόνης να μου πει το σχετικο λινκ;;

μαρθα νικηφορακη

Καλησπερα πριν δυο μερες πηρα το zte blade a450 εβαλα λοιπον την καρτα σιμ κ τη καρτα μνημης το ανοιξα εβαλα κανονικα τη γλωσσα ελληνικα κ το κωδικο μου κ δεν μπαινει στο μενου για να το ρυθμισω εχει μεινει στασιμο στη γλωσσα….τι μπορω να κανω???εχει προβλημα???

Μαρινα

Παιδια πηρα το τηλεφωνο λογο καρτοσυμβολαιου πριν καν κυκλοφορησει στους καταλογους της cosmote στην αρχη δεν μου γεμισε το ματι για να πω την αληθεια αλλα πραγματικα το τηλεφωνο ειναι αστερι !! Το εβαλα στο antutu την ιδια κι ολας μερα και ηταν στηθος με στηθος με το G3, εννοειται βεβαια εχουν μεγαλες διαφορες στα χαρακτηριστηκα τους αλλα και παλι το συγκεκριμενο τηλεφωνο εμενα με εχει εντυπωσιαση !
Κι οσο για την αναλυση του απεχει πολυ απο τα ”ψηφιδωτα” 😉
Εχω δει σε τηλεφωνα που πληρωνουμε μαζι με τις ”ικανοτητες” τους και το ”ονομα” τους πολυ χειροτερης ποιοτητας εικονα.
(Φτου-φτου μην το ματιασω) Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν το αλλαζω ευκολα !

Γιάννης

καταπληκτικο δε με εντυπωσιασε κανενα προβλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.