ZTE Blade, Αναβάθμιση σε Android 2.2 μόνο στα καταστήματα

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Techblog, το smartphone ZTE Blade που φέρνει αποκλειστικά η WIND δεν θα μπορέσει να αναβαθμιστεί απευθείας μέσα από το κινητό (OTA – Over The Air) ή από κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας. Όταν με καλό διατεθεί η έκδοση Android 2.2, θα πρέπει να το πάμε σε ένα κατάστημα WIND ή σε εξουσιοδοτημένο service (εννοείται δωρεάν).

Και εδώ ανοίγει η ενδιαφέρουσα κουβέντα για τα οικονομικά κινέζικα smartphones και την υποστήριξη που θα τους παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και οι ίδιες οι κατασκευάστριες εταιρείες, μιας και Huawei και ZTE έχουν γραφεία επίσημα στη χώρα μας.
Τις πληροφορίες τις έχει αποκλειστικά το Techblog και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

, ZTE Blade, Αναβάθμιση σε Android 2.2 μόνο στα καταστήματα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Καλο ειναι που εχουν υποστηριξη και ελπιζω να γινει γρηγορα αυτο,το κακο ειναι να τρεχεις και να περιμενεις να στην βαλουν αυτοι!Ελπιζω να βγει κανενας αλλος τροπος για εμας τους unrooted!

Τασος

Και μολις προχθες πηρα το κινητο. Τι ειναι αυτα παλι;; Γιατι να πηγαινουμε στο καταστημα δηλαδη;; Και να μας λενε “αφηστε το, ελατε σε 2 μερες να το παρετε;;”

Nikos Kats

Ημερομηνια γνωριζουμε;

Valencianista

για το 845 έχει ακουστεί τίποτα???

nemo

Θα πεθάνω γελώντας άμα συμβεί αυτό το περίεργο buzz στα καταστήματα της Wind.
Έχει να γίνει το αδιανόητα αδιαχώρητο συναπάντημα από androids, ha ha ha.
Τίμιο κινητό για τα λεφτά του με έμφαση στο ίντερνετ.

kostas

Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω ενα smartphone και εμφανιστηκε εδω σε μια πολυ ωραια παρουσιαση το zte blade.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ,θα ειναι υποστηριζετε πληρως σε καθε αναβαθμιση του android ή θα μεινει στην 2.2 που αναμενετε συντομα.Γιατι αν ειναι ετσι τοτε….δυσκολη αποφαση.

nicolas

Με sim της cosmote θα δουλέψει ?? Από αυτονομία πως πάει ?

Nektarios

Φιλε μου Κωστα θελω μια πληροφορια !!Η αποκριση οθονης ειναι ακριβως σαν του GAlaxy s ,περιπου κατι τετοιο ??
Διοτι πηρα το Lg gt540 optimus και το Vondafone 845 και απογοητευτικα απο αιυεσθησια σε σχεση με το Galaxy s !!

feugatos

Παίδες έχει παρουσιαστεί σε κανέναν άλλον, ένα περίεργο bug στο Contacts;
Εμένα όλες τις επαφές τις εμφανίζει στο γράμμα “Ζ”.

Άγγελος

Το πρόβλημα με το WiFi εμφανίζεται και στο δικό μου zte blade καθώς και το θέμα με τις επαφές.. Επειδή είναι όλες με ελληνικούς χαρακτήρες πάνε στο Ζ

feugatos

Τις επαφές τις πέρασα πρώτα από το PC στο Google Contacts από το Gmail μου και μετά έκανα sync στο κινητό και τις πήρα. Ήταν αρκετές και δεν θα την πάλευα να τις περάσω απευθείας στο κινητό μια μια. Α! και όλες είναι στα ελληνικά.

Όσο για το Wi-Fi μέχρις στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Δύο μέρες που το έχω, το έχω λατρέψει αυτό το κινητό.

feugatos

Θέλω να πιστεύω ότι το Froyo θα το λύσει αυτό το πρόβλημα.
Ένας τύπος στο myPhone αυτό υποστηρίζει.
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3408496#post3408496

Σαργος

Εχω το zte san franscisco orange και δεν αποθηκευονται τα apps στην καρτα μνημης. Τι μπορω να κανω για αυτο?
]

Μιχάλης

Και εμένα οι επαφές βρίσκονται όλες στο Z. Τις πέρασα από τα contacts του google. Επίσης έχω το πρόβλημα με το wifi. Πως μπορώ να διορθώσω τις επαφές;

Λαζαρος

Χρονια πολλα σε ολους.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!το αγορασα ο μαλ@@@@κας πρωτα και μετα στο καταστημα της wind στην κατερινη ρωησα εαν η αναβαθμιση του θα γινει απο αυτους.Η απαντηση μεσες ακρες ηταν να παω να κοψω το κεφαλι κου να την βρω μεσω internet και να την κανω μονος μου..Βρε ουστττττ κ@@@@λο εταιρεια.

victor

ρε παιδια τη προβλημα ειναι αυτο με to wifi για να μπις μια φορα στο ιντερνετ πρεπη να ανιξης και να το ανιξης παλη.Υπαρχει καπιος τροπος να φτιαχτει? και νομιζο πως συμβαινει σε ολλα τα ΖΤΕ

Γιάννης

για όσους έχουν πρόβλημα με το wifi συστήνω το εξής application: blade wifi fix

feugatos

Υπαρχει στο market η το κατεβαζουμε απο καποιο site;

Paschalis

Μου το επέστρεψαν εχθές το κινητό από το service της wind και ήταν το ίδιο γιατί ο υπάλληλος στο κατάστημα βαριόταν να γράψει στο memo ότι το κινητό δεν επανασυνδέεται σε όποιο δίκτυο έχει συνδεθεί για μια φορά στο παρελθόν, αλλά έγραψε μόνο ότι έχει πρόβλημα στο wifi.
Όταν τον είπα να το ξανά στείλει άρχισε να μου λέει σιγά το πρόβλημα κτλ.

Σύμφωνα με τη wind άμα ταξιδεύσεις από το Ελ. Βενιζέλος μόνο την πρώτη φορά θα συνδεθεί στο wifi του αεροδρομίου, τις επόμενες δεν θα μπορείς ή για να συνδεθεί ξανά θα πρέπει πας να κάνεις reb. στο modem του αεροδρομίου. Αυτό ο υπάλληλος μου το περιέγραφε σαν φυσιολογικό. Τα λόγια είναι περιττά.

Το app. που αναφέρεται παραπάνω δεν δούλεψε σε μένα καθόλου.

Τσαμπίνο

παιδια το εχω παρει κ γω εδω κ λιγες μερες.. με το wifi δν εχ καποιο προβλημα.. οι επαφες ειναι με ελληνικα αντιγραμμενες απο την SIM και ειναι ολες στο Ζ.. ελπιζω να διορθωθει με το froyo.. αν και δν με ενοχλει αυτο.. ειναι υπεροχο για την τιμη του.. πραγματικα..

manolis

Όσοι έχετε πάρει το κινητό χρησιμοποιήτε sim της WIND ή κάποιας άλλης εταιρίας.

Lazaros

Εγω χρησιμοποιω της cosmote φυσικα.σιγα μην δωσω στην wind φραγκα για να με δουλευουν κιολας.δεν εχω προβλημα ουτε με το wifi.

manolis

Οπότε γίνετε να χρησιμοποιήσεις sim άλλης εταιρίας.
Lazaros σε ευχαριστώ.

GiannisIrakleio

Σε ενα σχολιο που ειδα στο gsmarena, γραφει καποιος πως δεν θα παρει τελικα αναβαθμηση σε 2.2… Ισχυει αυτο;

aNTONIS

PAIDIA Exw ena problima me to zte !! Eixa balei ena motibo gia 3eklidoma o8onhs kai ekana polles la8os prospa8ies kai m mplokaristike !! Pos mporw na to sindesw me to internet enw einai klidomeno???

greg

paidia ego exo problima me to wifi apo tote pou to pira den sindeete me to modem otan toukano restart sto modem tote kai mono tote douleuei mia hara bazo to kodiko tou modem kai mpainei mia hara otan kano restart stin siskeui den xanasindeete kai den xanasindeeete pote an den kano restart pali sto modem ti ftaei ? na ne hardware to problima na to pao piso sti wind na mou dosoun kana allo i thelei anaabthmisi tipota?
euxaristo…

djnkonitsa7

Esteila email stin wind gia to pote,pws,kai ean tha ginei anavathmisi tou ZTE Blade (to opoio agorasa prin 3 meres apo katastima tis wind sta ioannina) kai mou apantisan me to sigekrimeno email:

Αγαπητέ κύριε @@@@@@@
Σε συνέχεια του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σχετικά με το αίτημα σας προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία και θα υπάρξει ενημέρωση από την κατασκευάστρια για το πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

ΑΝΤΩΝΗΣ

κ Βλαχακη

Αναμεσα στο xperia 10 mini και το zte blade (και τα 2 στα 150 ευρω) ποιο να προτιμησω?
Αρχικα ελεγα xperia 10 mini αλλα με προβληματιζει το μεγεθος της οθονης του οσον αφορα το browsing και τα μηνυματα. Το blade τα καλυπτει αυτα αλλα εφοσον δεν υπαρξει αναβαθμιση σε 2.2 η αυτη δεν ξεκλειδωνει την μνημη σε 512 στα 256 …παρουσιαζει καποιο χτυπητο προβλημα ταχυτητας σε μια εφαρμογη η απλα δεν αντεχει να κανει multitasking?

* Οποιο κ αν αγορασω θα το χω για δευτερο κινητο και το καλοκαιρι θα παρω κατι καλυτερο για πρωτο αφου δω τι θα μας προσφερει η διπυρηνη εποχη..

ΑΝΤΩΝΗΣ

Ευχαριστω πολυ κ Βλαχακη να κανω και μια συμπληρωματικη ερωτηση..μολις πληροφορηθηκα οτι στην vodafone το galaxy 3 διατειθεται στα 159 ευρω και αυτο..αξιζει η και παλι η ζυγαρια βγαζει blade?

GiannisIrakleio

Blade φιλε μου…Το εχω ψαξει αρκετα το θεμα τελευταια,για κατι καλυτερο απο το blade θα πρεπει να σκασεις πανω απο 350 ευρω…αλλα πρωτα ριξε κ μια ματια στα υπολοιπα μοντελα σε ενα καταστημα Wind, εχει εκπτωση 10% σε ολα.(Απ’ οτι υποστιριζει στη διαφημηση της τουλαχιστο)…

ΑΝΤΩΝΗΣ

Ευχαριστω πολυ giannis κ κ Βλαχακη…μαλλον blade θα καταληξω ..
φιλε γιαννη πιστευω οτι εχουν να δουν πραματα κ θαματα τα ματακια μας μεχρι τελους καλοκαιριου κ ετσι δεν βιαζομαι αν και εχω την δυνατοτητα να παρω και τωρα ενα απ τα καλυτερα μοντελα που κυκλοφορουν.
Mε το καλο να μας ερθουν galaxy s2, lg star k black και i phone 5 κτλ και να δουμε σιγα σιγα κ το gingerbread..νομιζω ειμαστε σε κομβικο σημειο αλλαγης και αξιζει να περιμενω εχοντας το blade σαν μια αξιοπρεπη λυση ως τοτε καθως ειμαι και νεος στον κοσμο του android market 😀

ΑΝΤΩΝΗΣ

Απο σημερα ειμαι και γω κατοχος του blade και ελπιζω ολα να πανε καλα..θα περιμενω λιγακι μπας και κανουν τιποτα με το froyo και αποκατασταθει κ η μνημη αλλιως θα τρεξω το κολπακι για το ξεκλειδωμα..εχω 2-3 ερωτησουλες να κανω ωστοσο καθοτι νεος στα αndroid…

1) το you tube θελει wifi για να μην σου βγαλει την πιστη? διοτι πηγα να τρεξω καποια βιντεακια σε hq που ειναι και η πιο υψηλη ποιοτητα που υποστηριζει το δικο μου και καθε μισο λεπτο σταματαγε για αλλο μισο..αυτο ειναι οκ?

2) γτ οι εικονες που τραβας η περνας απο αλλου δεν μπορεις να τις βαλεις οπως ειναι για ταπετσαρια η οταν πας να το κοψεις δεν ανοιγει και αλλο το πλαισιο?

3)προς το παρον και απ επειδη ειχα δει σε συζητησεις στο blog για καποιες εφαρμογες κατεβασα handcent sms, weather channel, advanced task killer, facebook ,e buddy

Αλλες προτασεις για καλες απαραιτητες εφαρμογες?

ΑΝΤΩΝΗΣ

Ααα και 4. και πολυ σημαντικο οταν μου ρχονται mail στο κινητο γτ δεν γινεται να τα σβηνω μαζικα και τα σβηνει ενα ενα..μου φορτωνει τρομερα την μνημη υπαρχει καποια σχετικη ρυθμιση?

dionisis

Σίγουρα θα πάρει 2,2 αφού η zte έχει βγάλει επίσημα το froyo kernel το ζήτημα είναι να το παραμετροποιήσει η wind (διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλιώς 2.2 custom rom jjrls9 και το κινητό πετάει.-

stevakos

Paidia na kseklidwsw se 512 ram i na perimenw gia froyo???
fovamai ama balw kamia custom rom apo modaco mipos bgazei bugs kai tetoia kai meta dn mporw na anaba8misw se official As apantisei kapios empeiros 🙁

feugatos

Μη φοβάσαι δεν θα έχεις προβλήματα. Εγώ έχω εδώ και μια βδομάδα την Modaco R11. Υπάρχουν κι άλλες που μπορείς να κατεβάσεις. Όταν μπεις στο νήμα της κάθε ROM διάβασε αν έχει bugs. Πάντα τα αναφέρουν. Τώρα όσο αφορά την αναβάθμιση, κάποιος έχει ανεβάσει την stock rom της wind. Οπότε μπορείς να την επαναφέρεις πιο μετά και να κάνεις την αναβάθμιση της Wind.

vangelis

Σκεφτομαι κι εγω να το παρω, γιατι μου εχει ερθει επιδοτηση τωρα.. αυτες τις ROM ομως που μπορω να τις βρω? Υπαρχουν σε κανενα site συγκεντρωτικα ? Και οδηγιες για το πως να τις περασω?

ntora

Καλησπέρα, πήγα την παρασκεύη 15/4 για να κάνω την αναβάθμιση για το zte blande στην wind του περιστερίου και δεν είχε ίδεα!!! λές και μιλούσα για ufo. Μου είπαν να το στειλούμε στο service (άγνωστο για πόσο καιρό θα το κρατούσαν και χωρίς συσκεύη αντικατάστασεις) ή να πάω στη wind στο μαρούσι στα κεντρικά. Θα πάω μετά το πάσχα και θα τους κάνω και παράπονα για τους συνεργάτες που έχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ZTE ZTE Blade

ZTE Blade A72 και Blade A52: Επίσημα με chipset Unisoc

Tα Blade A72 και Blade A52 της ZTE έρχονται με chipset Unisoc, κύριες κάμερες 13MP και μεγάλες μπαταρίες.

Smartphones featured Throwback ZTE

ZTE Blade: Η ιστορία της εισόδου των Κινέζων στην ελληνική αγορά [Throwback]

Στο σημερινό throwback θυμόμαστε την είσοδο των κινέζων στην ελληνική αγορά, τα ευτράπελα των Android updates και τα “πειράγματα”.

Smartphones ZTE ZTE Android Smartphones ZTE Axon

MWC 2019: Η ZTE ανακοίνωσε το Blade V10 με τα 32MP selfie κάμερα και το flagship Axon 10 Pro 5G

Όπως είναι λογικό η ZTE δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό του 5G, έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε στην WMC 2019 το επόμενο flagship της, που θα είναι το ZTE Axon 10 Pro 5G. Επίσης, η ZTE ανακοίνωσε και το Blade V10, το οποίο θα έχει 34 MP selfie κάμερα.

Smartphones MWC 2018 ZTE ZTE Blade

Τα ZTE Blade V9 και ZTE Blade V9 Vita ανακοινώθηκαν στη Βαρκελώνη [MWC 2018]

Η ZTE ανακοίνωσε στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του Mobile World Congress δύο mid-range προτάσεις, τα μοντέλα ZTE Blade V9 και ZTE Blade V9 Vita.