Το ZTE Blade C κυκλοφόρησε στην αγορά της Κίνας με τιμή 112$ (περίπου 83 ευρώ) και τρέχει Android 4.1 Jelly Bean. Ενσωματώνει οθόνη αφής 4 ιντσών 800×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστής MTK 6577 της MediaTek χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB και κάμερα 3 Megapixel χωρίς LED flash. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται να κυκλοφορήσε σε άλλες χώρες και σε ποια τιμή.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android
Τρίτη, 28/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.
Android 14: Η ενημέρωση κατάργησε δημοφιλή λειτουργία
Παρασκευή, 24/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Οι χρήστες Android έχουν στα smartphone τους μια συντόμευση που τους επιτρέπει να δουν γρήγορα μια ειδοποίηση από μια εφαρμογή.
Red Magic 9 Pro και Pro+: Επίσημα με SD 8 Gen 3, έως 24 GB RAM
Πέμπτη, 23/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Τα Red Magic 9 Pro και Pro+ από τη nubia της ΖΤΕ έγιναν επίσημα με μερικές από τις πλέον εντυπωσιακές προδιαγραφές σε ένα gaming τηλέφωνο.
Google: Δίνει το τριπλάσιο μερίδιο εσόδων στην Apple από τους κατασκευαστές Android
Πέμπτη, 16/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Φανερά δυσαρεστημένη ήταν η Google με την αποκάλυψη ότι πληρώνει στην Apple το 36% των εσόδων από την αναζήτηση στο Safari.
Android 4.2.1 Jelly Bean to ZTE BLADE or San Francisko ready!
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=297387&st=6720
Το κινητάκι το έχω 3 μέρες και έχω να πω ότι για τα 50 ευρώ (που το πήρα) είναι απλά τέλειο. Τα έχει τα κολληματάκια του, φυσικά, αλλά είναι τρελό value for money.