ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design

Η χρονιά που σιγά σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της ήταν πολύ σημαντική για την κινέζικη ΖΤΕ, η οποία ανακοίνωσε πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές από τη σειρά Axon και Nubia, μια από αυτές είναι το τέρας ZTE Nubia Z9. Σήμερα ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη, το ZTE Blade S7 το οποίο στο πλάι έχει σχεδόν ανύπαρκτα bezel.

To ZTE Blade S7 έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, LTPS 445ppi, 2.5D curved glass και επικάλυψη από Gorilla Glass 3. Το κινητό ενσωματώνει μνήμη RAM 3GB DDR3, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 και Adreno 405 GPU.

Η κάμερα στην πίσω πλευρά είναι 13 Megapixel με Laser Autofocus, στην μπροστά πλευρά έχει επίσης κάμερα 13 Megapixel που συνοδεύεται από LED flash. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop μαζί με MiFavor 3.2 UI, έχει πάχος 7.2 χλστ. Στο κεντρικό κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης είναι ενσωματωμένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Θα διατεθεί σε Lemon Green, Rose Gold, Diamond White και Space Gray, αλλά δεν ανακοινώθηκε τιμή. Δεν αναμένουμε όμως να είναι ακριβό.

ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design, ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design

ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design, ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design

ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design, ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design

ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design, ZTE Blade S7: Επίσημα με 2 κάμερες 13MP και premium design

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ironmanmark40

Να προσθέσω ότι εχει μπαταρία 2500, και υποστηρίζει microsd στην δεύτερη θέση της sim. Παρα πολυ πρόταση!

gt-i9506

Το μονο που με χαλασε ειναι η μπαταρια 2500 θα ηθελα κατι παραπανω πχ 2800 η3000 αλλα οκ απο εμφανιση πολυ καλο ασχετως αν θυμιζει ιφον και γκαλαξυ ως ενα βαθμο εμενα παντως μ αρεσε. Ελπιζω να συνοδευεται και απο μια ποιοτικη οθονη ασχετως αν ειναι 720p θα ηθελα κατι σε αμολεντ αν γινεται…

Sakis

Τελικά το καλύτερο κινητό σχεδιάστηκα ειναι το iPhone 4/4s. Το design του παραμένει φρέσκο ακόμα και μετά απο 5,5 χρόνια. Απορώ γιατι κάποιος γιατι να αγοράσει αυτή την αηδία και όχι ενα iPhone…

Costas

@sakis
Πραγματικά γελάω με το σχόλιο σου! Τρέχω τώρα να αγοράσω iPhone 4!

gt-i9506

@ Sakis αναλογα την τιμη με την οποια θα ανακοινωθει θα σου απαντησω καλα το 4 και 4s πολυ καλα για την εποχη τους τωρα η οθονη τους ειναι επιεικώς μικρή 3.5? αστο… ακομα κ το πρωτο μ κινητο με οθονη αφης ηταν 4.3. Κ εγω iphone εχω και συγκεκριμενα το 6s plus και για 2ο ενα s4 plus (2013) με τον 800αρη. Οκ δεν εχει καμια σχεση με τα κινητα που εχω αλλα δεν παυει να ειναι μια αξιολογη συσκευη ειδικα αν εχει χαμηλή τιμη…

victorass

Πραγματικά εξαιρετικό για τα 238€ που κοστίζει! Η τιμή φυσικά από Κίνα (GeekBuying).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.