ZTE Blade teardown από το Νίκο το χειρουργό

Techblog teardown. Για τα μάτια σας μόνο, ξεγυμνώνουμε το ZTE Blade και ανακαλύπτουμε από τι υλικά έχει δημιουργηθεί το οικονομικό Android smartphone της WIND. Πως είναι ο εσωτερικός του κόσμος, τι σχολιάζει ο Νίκος ο χειρουργός; Δείτε τα απολαυστικά βίντεο που ετοίμασε το Techblog.gr.

Λύσιμο – δέσιμο

Σχολιάζει ο Νίκος ο χειρουργός

, ZTE Blade teardown από το Νίκο το χειρουργό
, ZTE Blade teardown από το Νίκο το χειρουργό
, ZTE Blade teardown από το Νίκο το χειρουργό

Ευχαριστούμε την www.grammashop.gr, Κλειτομήδους 18, Καλλιθέα, τηλ.: 210.34.53.833-34.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

Ο τύπος είναι φοβερός, τον άφηνα να με χειρουργήσει έυκολα

Νίκος

Γεια σου ρε συνονόματε χειρούργε!

Ζαχαρίας

στο πρώτο video..η μουσική είναι όλα τα λεφτά. Του τυπά τα χέρια πιάνουν…

giwrgos

paidia teleio! Apla anoikste kai kanena apo ta megala onomata na vgoun ta apluta tous sthn fora!!!axxaxax

zan

Θελουμε teardown του iphone 4!!!

panagiotisXII

Πολυ ενδιαφερον Κωστη! Ο κυριος να φανταστω ειναι απο καποια εταιρια που αναλαμβανει service κινητων?

Solon

Φοβερό!!! Πάντα ήθελα να βλέπω τον “εσωτερικό κόσμο¨ των συσκευών. Κώστα πες στο χειρουργό την επόμενη φορά να μας εξηγήσει ακριβώς τι κάνει το κάθε κομάτι πάνω στην πλακέτα. Και τώρα το έκανε αλλά λίγο στρεσαρισμένα.
Επίσης θα ήθελα πολύ να ξέρω αν υπάρχει περιθώριο για επεμβάσεις βελτίωσης στο hardware παλιών smartphone.
Π.χ. Μπορούμε να αλλάξουμε το bluetooth ή το wifi μιας παλιάς συσκευής ώστε να υποστηρίζει τα νεώτερα πρότυπα; Ή να αυξήσουμε την ενσωματωμένη μνήμη; Τρελένομαι για τέτοιες χακιές!

GREG

Συγχαρητήρια για το blog και όλη την προσπάθεια. Από τα καλύτερα, για να μην πω το καλύτερο στο είδος του στην Ελλάδα. Και μέσω youTube θα σας δει όλος ο πλανήτης να διαλύετε πολύτιμα gadgetάκια.

Όσο για το περιεχόμενο. Όλη τη δουλειά την κάνει ο μικροεπεξεργαστής. Θα περίμενε κανείς να δει κάτι ωραίο ανοίγοντας μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Και στην περίπτωση του Archos δεν βλέπουμε από μέσα μία πλακέτα 7 ιντσών γεμάτη τσιπάκια αλλά την ίδια υλοποίηση που βλέπουμε και στα smartphones.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν αγοράζεις υλικά αλλά τεχνογνωσία της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου. Γιατί του χρόνου δεν θα αξίζει ούτε τα μισά χρήματα, όπως συμβαίνει με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να διαλύσετε κανένα iPhone, κανένα Galaxy ή κανένα HTC, για να γελάσει το χειλάκι του κάθε πικραμένου (κατόχου ZTE ή Huawei) 😉

Παντελής

Καλησπέρα. Ενδιαφέρον όλο αυτό με το “χειρουργείο” !
Παλιότερα είχα και εγώ την τρέλα να ανοίγω ηλεκτρονικά πράγματα ( μικρής αξίας πάντα, γιατί συνήθως μετά δεν ξανά λειτουργούσαν ! 😛 )
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Είχα το sony ericsson w705, αλλά κόπηκε αυτό το πλατύ “καλώδιο” που ενώνει την οθόνη με την πλακέτα. Γνωρίζουμε αν γίνετε επιδιόρθωση. Και αν ναι, γνωρίζουμε το κόστος?

versavel

Εχω περιεργεια να μαθω ποσο κοστιζει στην εκαστοτε κατασκευαστρια εταιρεια ενα κινητο τηλεφωνο τελευταιας τεχνολογιας,με android ή windows κτλ..Οσο αφορα τα περι υψηλης ποιοτητας υλικων τα θεωρω περιττα..Μηπως υπαρχει κανεις που θα κρατησει κινητο πανω απο 3 χρονια ωστε να φανει η ανθεκτικοτητα? Αφου μας καναν ετσι ωστε καθε 2 χρονια το πολυ να θελουμε αλλη συσκευη εστω και με το ζορι. Πηγα να βρω το samsung omnia HD που ειναι κινηταρα και ας ειναι παλιο,ωστε να το παρω φθηνο και με επιδοτηση,αλλα καμια εταιρεια κινητης δεν το εχει. Με το ζορι καινουργιο δηλαδη…Οποτε λεω ετσι ειστε? Κινεζικο και παλι Κινεζικο..και καθε χρονο Κινεζικο…γιατι οχι? Μια χαρα ειναι…

clyde

Μηπως το πουλατε αυτο το κινητο?

ikostas

Ερωτηση…
Αν καποιος θελει, μπορει να αυξησει την Ram, τον επεξεργαστη ή να κανει αλλαγες σε οποιαδήποτε υλικοτεχνική του κινητου???

panagiotis

Καλησπερα! εχω ενα zte orange san fransisco στο οποιο σπασανε τα pins της υποδοχης της καρτας sim….. μπορει να μας πει ο νικος ο χειρουργος εαν φτιαχνεται????

panagiotis

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Haralabos Doganis

ωραια μ αρεσει που τα εξηγει και όλας . μπράβο !!

maria

Καλησπέρα,
Έχω ένα Zte Blade και μου έσπασε το digitizer.
Αγόρασα ανταλλακτικό αλλά μόνο το Digitizer Touch Screen Glass (τη γυάλινη επιφάνεια χωρίς τα πλαστικά μέρη) ψάχνοντας σε σχετικά topic δεν βρήκα πώς θα μπορέσω να αποκολλήσω το σπασμένο μου digitizer από την μπροστινή πρόσοψη (πλαστικά μέρη)? υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό?
Ευχαριστώ πολύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ZTE ZTE Blade

ZTE Blade A72 και Blade A52: Επίσημα με chipset Unisoc

Tα Blade A72 και Blade A52 της ZTE έρχονται με chipset Unisoc, κύριες κάμερες 13MP και μεγάλες μπαταρίες.

Smartphones POCO Teardown

Το εσωτερικό του Poco F3 αποκαλύπτεται μέσα από ένα teardown

Το σύστημα ψύξης LiquidCool Technology 1.0 Plus συγκεντρώνει, όπως ήταν φυσικό, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Smartphones featured Throwback ZTE

ZTE Blade: Η ιστορία της εισόδου των Κινέζων στην ελληνική αγορά [Throwback]

Στο σημερινό throwback θυμόμαστε την είσοδο των κινέζων στην ελληνική αγορά, τα ευτράπελα των Android updates και τα “πειράγματα”.

Smartphones Samsung Galaxy S10 Samsung Galaxy S10e Teardown

Teardown αποκαλύπτει πόσο δύσκολη είναι η επισκευή των Galaxy S10

Το complete teardown των νέων Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10e αποκαλύπτει δυσκολίες κατά την επιδιόρθωση.