ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

Πριν μερικές ώρες έπιασα στα χέρια μου το ZTE Grand X In που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες πρώτα αποκλειστικά από την Cosmote και τον Γερμανό με τιμή 249 ευρώ. Δεν έχασα την ευκαιρία να το περιεργαστώ για λίγο και να το δουλέψω, αργότερα τράβηξα μερικές φωτογραφίες με ένα Xperia S που είχα μαζί μου. Παρακάτω ακολουθούν αυτές οι φωτό καθώς και μια πρώτη άποψη για το Grand X In.

Η οθόνη του είναι 4.3 ίντσες LCD ανάλυσης 960×540 pixels qHD αλλά δεν πιξελιάζει. Απεικονίζει ωραία λαμπερά χρώματα και είναι φωτεινή. Θα μπορούσες να την μπερδέψεις και με οθόνη ανάλυσης 1280×720 pixels. Το ρολάρισμα εσωτερικά είναι πολύ ομαλό και η συσκευή τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich με ένα ευχάριστο UI που συνάντησα και στο ZTE Blade III (ετοιμάζω hands-on video). Οι άνθρωποι της ZTE μας είπαν ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean αλλά δεν ξέρουν αν θα φτάσει μέχρι και την έκδοση 4.2.

Εσωτερικά έχει έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z2460 1.6GHz και μνήμη RAM 1GB. Το κινητό δεν ζεστάθηκε καθόλου όσο καιρό το δούλευα. Η κάμερα είναι 8 Megapixel με δυνατότηα λήψης βίντεο Full HD 1920×1080 pixels και στις φωτογραφίες είναι πάρα πολύ γρήγορο. Την ποιότητα των φωτογραφιών δεν μπόρεσαν να την αξιολογήσω γιατι σήμερα είχε συννεφιά και οι φωτογραφίες έβγαιναν σκοτείνες παρ’ ότι κατά την παρουσίαση μας είπαν ότι τα πάει πολύ καλά σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού.

Το κινητό έχει καλή ποιότητα κατασκευής και σχετικά καλά πλαστικά. Το πίσω καπάκι είναι σαγρέ και μου φάνηκε κάπως σκληρό στην επαφή με το χέρι μου, περιμετρικά όμως είναι από μαλκακό πλαστικό. Πιστεύω ότι είναι σχετικά βαρύ για το μέγεθός του. Τις επόμενες ημέρες θα φροντίσω να περάσει από τα γραφεία του Techblog για μια εξαντλητική δοκιμή.

ZTE Grand X In πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

, ZTE Grand X In φωτογραφίες hands-on και πρώτη άποψη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Πολυ ωραιο κινητο και σε πολυ καλη τιμη. Κωστα το ηχειο πισω ειναι διπλο?

Antonios

Πολύ καλό!
Περιμένουμε και hands on όπως μόνο εσύ ξέρεις!

Νικος

Ποτε θα Μπορεσουμε να Δουμε Το Hands on Του κινιτου?
Παρακαλω αν μπορεις απαντησε μου:)

Νικος

Ευχαριστω πολυ 🙂 Περιμενουμε με ανυπομονησια!

χρηστος

Θελουμε hands on!!!απο μπαταρία πως σου φανηκε???ειναι δυνατον να δεινει μονο 4ωρες ομιλιας και 200 αναμονης????(ειχα ακουσει καλα λογια!)

kostas

Απο φιλο που εχει το κινητο η μπαταρια με βαρια χρηση ολα ανοιχτα wifi gps ktl του βγαζει ανετα την μερα και με μετρια καθημερινη χρηση φτανει τις 2

mantos

Αρκετα τιμια φαινεται η συσκευη, πολυ καλη κινηση να κρατησει το λογισμικο οσο πιο κοντα γινεται στο pure (ετσι μου φαινεται τουλαχιστον), αλλα αυτα τα 4gb εσωτερικη μνημη (για Ελλαδα) ειναι μεγαλο μειον…

Λουκας

Σαν να βλέπω το nexus s…….

Kostas K.

Τίμια η συσκευή για τα χρήματα που ζητάνε..Να τα βλέπουν αυτά εκεί στη Sony που ζητάνε 279 ευρώ για την απάτη το J !

nikos

απο gpu τι λεει?
σηκωνει τιποτα?
την ειδα λιγο αγνωστη…

mantos

@cVlachakis

To τεσταρες καθολου σε αναπαραγωγη βιντεο? Θα με βοηθουσε να ξερα μιας κ σκοπευω να το τσιμπησω Δευτερα-Τριτη. Ή λες να το τρεναρω λιγακι?
Ελεγα να παρω το Gnex, αλλα δεν μπορω να πω πως τα 120ε διαφορα ειναι λιγα.

Νικος

Ποτε θα δουμε το Hands on ?:)

Νικος

υπαρχει περιπτωσει στο hands on αν γινει ποτε να δοκιμασεις καποιο βαρυ παιχνιδι?ευχαριστω εκ τον προτερον 😉

Νικος

Εαν γινετε το καινουργιο Βat Μan της Gameloft……. η αλλιως death dome – dead trigger που ειναι free.

Antonios

Ακόμα το hands on video??

Το κινητο ειναι το καλυτερο value for money, αυτην την εποχη. Κοιταω τετραπυρηνα προς το παρον, για αγορα σε λιγους μηνες, αλλα αν ο επεξεργαστης ειναι τοσο καλος οσο ακουγεται(σχεδον εφαμιλλος σε εμπειρια χρησης με τετραπυρηνους), η καρτα γραφικων ειναι κορυφαια,(αληθεια Κωστα ποιο σκοραρε πιο ψηλα αυτο η το d quad xl?), εχει μια πολυ καλη οθονη που οπως διαβαζω και απο σενα και απο αλλους την μπερδευεις σε απεικονιση χρωματων με amoled και σε ευκρινεια με 720p, πολυ καλη καμερα και ακουστικη κτλ κτλ, μπορει εντελει να προτιμησω αυτο και να γλιτωσω και μερικες δεκαδες ευρω σε σχεση μ’ ενα τετραπυρηνο απο ιντερνετικο καταστημα του εξωτερικου. Το μονο που με χαλαει λιγο, ειναι η σχεδιαση του πισω μερους και δεν ξερω και η αισθηση πως ειναι, καθως ειναι ιδια με αυτην του zte skate, που γενικα ηταν πολυ κακο ποιοτικα στο χερι. Τα προβληματα συμβατοτητας του επεξεργαστη με καποιες εφαρμογες λυθηκαν Κωστα οπως το google chrome που ειχα διαβασει?(dolphin χρησιμοποιω βεβαια, ο chrome λαγκαρει αισθητα στο κινητο). Περιμενουμε hands on με gaming, τεστ το ηχειο και πολλες χρησιμες παρατηρησεις σου οπως παντα…

Και κατι ακομα… Τελικα εχει ραδιο η οχι?

LEFTKOYL

Ενδιαφέρον απο τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή.
Αν μπορεί να γίνει merge και η μνήμη η εσωτερική των 4gb στην κεντρική όπως γίνετε και με το hauwai X5.

Τι ακριβως ειναι το merge φιλε μου?

Νικος

Τελικα ποτε 8α γινει hands on λεω να παω να το παρω την παρασκευη

Νικος

απο οτι ειδα σε αλλα hands δεν ειναι και τοσο δυνατο :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.