ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για smartphone με διπλή οθόνη

ZTE, ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για smartphone με διπλή οθόνη

Το Nubia X ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια από την ZTE, για τη δημιουργία ενός smartphone με διπλή οθόνη. Χάρη στις προσπάθειες και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, η εταιρεία κατάφερε να τοποθετήσει μία πλήρη οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής.

Σύμφωνα με νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η ZTE εργάζεται πάνω στη βελτίωση και τη δημιουργία ενός βελτιωμένου Nubia X, με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος της συσκευής.

Με βάση τις εικόνες της νέα πατέντας, το smartphone διαθέτει μία μικρότερη δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος, δίπλα ακριβώς από το module της κάμερας.

Επίσης, σύμφωνα με το μέγεθος του module το smartphone θα έχει τριπλής πίσω κάμερα, σε κάθετη διάταξη, με το LED flash ακριβώς από κάτω.
ZTE, ZTE: Κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για smartphone με διπλή οθόνη

Στη δεξιά μεριά υπάρχουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής. Μπροστά βλέπουμε ελάχιστα bezels, με το κάτω να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο.

Η υποδοχή της κάρτας SIM βρίσκεται στην αριστερή μεριά του smartphone, κι εφόσον δεν υπάρχει συμβατικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, λογικά η ΖΤΕ θα χρησιμοποιήσει in-display fingerprint scanner.

Τέλος, στο κάτω μέρος του smartphone βλέπουμε μία θύρα USB type-C και ενδεχομένως στερεοφωνικά ηχεία ή μονό ηχείο και διακοσμητικές γρίλιες.

Όπως πάντα, θα τονίσουμε ότι πρόκειται για απλό δίπλωμα και ίσως αυτή η συσκευή δεν μπει ποτέ σε παραγωγή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.