ZTE Nubia Red Magic 5G: Η διάφανη έκδοση δίνει ακόμα περισσότερη gaming εμφάνιση

Η σειρά Nubia Red Magic είναι γνωστή ως από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία των gaming smartphones, με LED φωτισμό, επιπλέον πλήκτρα για gaming, ακόμα και σύστημα ψύξης με ανεμιστηράκι. Η ZTE φαίνεται να κυνηγάει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση, παρουσιάζοντας μία εντυπωσιακή έκδοση του φετινού της flagship.

Μέσα από ένα προωθητικό βίντεο η εταιρεία μας δίνει μία καλύτερη ματιά στη διάφανη έκδοση του Nubia Red Magic 5G, η οποία εντυπωσιάζει. Αυτό γιατί από τη διάφανη πλάτη φαίνεται το fan της ψύξης εν δράση, κάτι που σε συνδυασμό με το LED φωτισμό δεν είναι και πολύ μακριά από αρκετά gaming PC Builds που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

, ZTE Nubia Red Magic 5G: Η διάφανη έκδοση δίνει ακόμα περισσότερη gaming εμφάνιση

Πέραν αυτού όμως, η συσκευή δεν είναι και τόσο διάφανη και ακολουθεί τη στρατηγική του Mi 8 Transparent Edition της Xiaomi, με αυτοκόλλητα στη θέση των εξαρτημάτων, ώστε να είναι πιο όμορφο οπτικά. Ακόμα και έτσι, ο τρόπος που βγαίνει ο καπνός στο βίντεο από το ανεμιστηράκι είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός.

Η εν λόγω έκδοση είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων στις 31 Μαΐου και εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Οπότε, όσοι δεν πρόλαβαν να την αγοράσουν έχουν την ευκαιρία να δουν τι έχασαν. Να σημειωθεί ότι στις 14 Ιουνίου θα γίνει ξανά διαθέσιμη και η έκδοση με 16GB μνήμης RAM, για όσους τολμηρούς θέλουν να την προμηθευτούν από Κίνα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo: Αποκάλυψε το BlueImage για την τεχνολογία της κάμερας – Μάλλον θα το δούμε με το το vivo X100 Ultra

Η vivo παρουσίασε το brand “BlueImage” που θα περιλαμβάνει την τεχνολογία απεικόνισης και θα κάνει ντεμπούτο με το vivo X100 Ultra.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.