ZTE Nubia Z11 Mini: Νέα teasers αποκαλύπτουν στοιχεία για την κάμερα

H ZTE ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα της smartphone υπό το brand Nubia, Z11 και Ζ11 Mini, αλλά λίγο πριν, φρόντισε να γεμίσει τα social media με teasers του μικρού της σειράς, αποκαλύπτοντας ελάχιστα στοιχεία για την κάμερα της συσκευής.

Το πρώτο teaser αναφέρεται στο αναβαθμισμένο λογισμικό της κάμερας το οποίο θα είναι NeoVersion (όπως και σε άλλα Nubia) χωρίς όμως να δίνονται στην δημοσιότητα τα επιπλέον στοιχεία της νέας έκδοσης.

Το δεύτερο, δίνει έμφαση στην ταχύτητα της κάμερας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πέρα όμως από τα 2 teaser, o επικεφαλής για τα Nubia προϊόντα, Ni Fei, αποκάλυψε ότι η κάμερα του ZTE Nubia Ζ11 Mini θα περιλαμβάνει την λειτουργία “Clone Mode”, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Από την φωτογραφία που αναρτήθηκε πάντως, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το τι μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο λογισμικό.

Λίγο με τα teasers, λίγο με τα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρεύσει απο άλλες πηγές, η ZTE έχει καταφέρει να αναστατώσει το Internet, ειδικά τις τελευταίες μέρες. Όπως και να’χει, η αναμονή των υποστηρικτών της Nubia τελειώνει αύριο, με την παρουσίαση των νέων Ζ11 και Ζ11 Mini.

zte nubia z11 mini teasers, ZTE Nubia Z11 Mini: Νέα teasers αποκαλύπτουν στοιχεία για την κάμερα

zte nubia z11 mini teasers, ZTE Nubia Z11 Mini: Νέα teasers αποκαλύπτουν στοιχεία για την κάμερα

zte nubia z11 mini teasers, ZTE Nubia Z11 Mini: Νέα teasers αποκαλύπτουν στοιχεία για την κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.