ZTE Open, Sold Out σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ

Η συνεργασία της ZTE με την Mozilla, δημιούργησε το ZTE Open βασισμένο στο Firefox Mobile OS. Και ενώ πολλοί θα περίμεναν πως δεν θα είχε μεγάλη απήχηση, λόγω του νεαρού της ηλικίας του λειτουργικού, το ZTE Open ξεπέρασε τις προβλέψεις. Το Open έγινε sold out σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ που πουλήθηκε μέσω ebay, από την ίδια την ZTE, σε μόλις μία εβδομάδα.

Οι πωλήσεις έφτασαν περίπου τα 2000 τεμάχια, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο αν σκεφτούμε τη μικρή διαφήμιση και την διάθεσή του μέσω του ebay. Σε αυτό βοήθησε η χαμηλή τιμή του κινητού, μόλις 80 δολάρια, λόγω των χαμηλών χαρακτηριστικών του.

ZTE Open πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

ZTE Open, ZTE Open, Sold Out σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geohot

Βλεπω sold out λεω παρα πολυ ωραια καινουριο λειτουργικο, διαβαζω μετα… 2000 κομματια. Σε δυο τεραστιες χωρες δεν ειναι επιτυχια.

Τελης Μπατακης

@geohot αν σκεφτείς την πλύση εγκεφάλου που δέχονται οι αγορές απο του γιαχωβαδες του android μια χαρά επιτυχία είναι! Προσωπικα το περιμένω πως και πως και ας εχω καλύτερη συσκευή

hellas

Γειασας θελω να υποβαλω μια ερωτηση το τηλ. της mozila εχει ελληνικα? Ευχαριστω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.