ZTE Skate στο Amazon.co.uk μόνο για σήμερα με 174 ευρώ +μεταφορικά

Εκπτώσεις Black Friday μια μόνο Παρασκευή το χρόνο και για το 2011 είναι σήμερα! Ο φίλος και επισκέπτης του Techblog, GREG μας ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο σε περιορισμένα τεμάχια (όποιος προλάβει που λένε!) το ZTE Skate (ξεκλείδωτο SIM free) με 149.99 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 174 ευρώ συν τα μεταφορικά. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

update: Εξαφανίστηκε. Με τις υγείες μας! Μπορείτε να το βρείτε κανονικά στη WIND με τιμή 239 ευρώ. Μακάρι να είχαμε Black Friday και εδώ.

TechDeals, νέα κατηγορία στο Techblog. Παρακολοθούμε την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τεχνολογίας και ανακαλύπτουμε τις καλύτερες προσφορές και τιμές σε smartphones και tablets.
Κατηγορία TechDeals
TechDeals RSS

Θα το βρείτε εδώ επιλέγοντας την κατηγορία “Electronics”. Κατόπιν επιλέξτε “Join Waitlist” και θα ενημερωθείτε μολις αποδευμετεί από κάποιον άλλο.

ZTE Skate
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 800 MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4,3 ίντσες, 800×480 pixels, LCD, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 125.9×67.8×10.4 χλστ.
Βάρος: 120 γρ.

, ZTE Skate στο Amazon.co.uk μόνο για σήμερα με 174 ευρώ +μεταφορικά

Kudos to GREG.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lapi

Κανένα hands-on θα δούμε;

Green Devil

Ναι ρε Κωστη ενα hand-on δεν μας εχεις κανει!! :))

menskitsas

Μια ερώτηση: οι Sim-Free συσκευές από το Amazon λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα?!

takis

σιγα τα αυγα το ideos ειναι καλυτερο και εχει σχεδον την ιδια τιμη

kostas thess

συμφωνω με τακη απο πανω παω για IDEOS X5 PRO!!!

kostis

Μονο η οθονη του αξιζει και μιλαω για τις ιντσες. Προτιμω το ideos x5 pro το οποιο ειναι ετη φωτος μπροστα.

kostas thess

το εχεις παρει κωστη?

kostis

εχει ο αδελφος μου το πρωτο x5 και ειναι μια χαρα…και σκεψου οτι το pro εχει πιο καινουργιο cpu επανω και δεν ειναι μονο τα 200mhz η διαφορα τους….

GREG

Η προσφορά ήταν διαθέσιμη μόνο για μισή ώρα. Το ανακάλυψα τυχαία και έστειλα μήνυμα 15 λεπτά πριν την έναρξη, αλλά το thread γράφτηκε λίγα λεπτά πριν τελειώσει η προσφορά. Δεν ενδιαφερόμουν να το αγοράσω αλλά σίγουρα θα υπήρχε κάποιος εδώ μέσα που θα ήθελε να το αποκτήσει στην πολλή καλή τιμή με την έκπτωση. Με το που βγήκε η προσφορά μπήκα στο waitlist και με ειδοποίησε μετά από λίγα λεπτά με pop-up παράθυρο, να πάω στο «ταμείο» αλλιώς θα το έχανα. Όταν δε, το άφησα και έχασα τη σειρά μου, με ξαναειδοποίησε και είδα πως μπορούσα να το ξαναδιεκδικήσω. Φτάνοντας ένα βήμα πριν την πληρωμή, τα μεταφορικά ήταν γύρω στις 5 λίρες (6 ευρώ). Δηλαδή τελική τιμή περίπου 155 λίρες Αγγλίας = 181,1 ευρώ. Τιμή WIND 239 ευρώ. Δηλαδή διαφορά τιμής 58 ευρώ! Αρκετά μεγάλη διαφορά για να το προτιμήσει κανείς. Όσον αφορά την αξιοπιστία, οι ψωνίζουν από internet γνωρίζουν τι εστί Amazon. Όσοι το συγκρίνουν με το Ideos, είναι σαν να συγκρίνουν μεταξύ τους τηλεοράσεις 32” και 40” ιντσών. Έχει πιο αργό επεξεργαστή αλλά σχεδιαστικά είναι πολύ πιο όμορφο. Και έχοντας προηγούμενη εμπειρία με smartphone ΖΤΕ, θα το προτιμούσα με κλειστά μάτια και για την υποστήριξή του από τους… Συνέχεια »

kostis

@ GREG

Δυστιχως στο σερφαρισμα ειναι αργο σε βαριες σελιδες λογο cpu

iceman(the original)

@ kostis : φιλε κωστα μηπως ξερεις πως μπορεις να γραψεις μηνυμα 160 χαρακτηρων στα ελληνικα στο zte skate ; (εχουμε δοκιμασει ολα τα πληκτρολογια απο το μαρκετ)!!!!!. επισης πως μπορει να παρει ενδεχομενη αναβαθμιση και απο που;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.