ZTE, Ετοιμάζει 8πύρηνο smartphone με επεξεργαστή ARM15 της MediaTek [φήμες]

Οι φήμες για μοντέλα smartphones με 8πύρηνο επεξεργαστή δίνουν και παίρνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε για έναν Samsung Exynos 8-core και σήμερα μαθαίνουμε ότι η ZTE συζητάει με την κατασκευάστρια εταιρεία επεξεργαστών MediaTek για την ανάπτυξη smartphone με 8πύρηνο επεξεργαστή ARM15 κατασκευής 28nm με οθόνη 1080p, κάμερα 13 Megapixel και υποστήριξη 4G/ LTE.

, ZTE, Ετοιμάζει 8πύρηνο smartphone με επεξεργαστή ARM15 της MediaTek [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Άνοιξε η Samsung τον χορό, ακολουθούν τα γατάκια πλέον…

Teo

Πότε θα είναι εκείνη η μέρα που θα ξυπνήσω και θα διαβάσω στο Techblog : ΝΕΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ(με ανοιχτά δεδομένα-wifi-gps-nfc-bt).θέλω πολλά εε ?

Teodore88

Δεν θες πολλα, ενα Razr MAXX θες 😉

mitsakos

8-πυρηνο κινητο;ελεος!εχουν ξεφυγει πλεον.μα ποιος και πανω σε ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει ρε γμτ 8 πθρηνες στο κινητο;συν το οτι θα θελει και μπαταρια σε μεγεθος αυτοκινητου για να πεις οτι θα εχει μια καλη αυτονομια

ορεστης

και δωρο μια πετραιλεογεννητρια honda :-Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.