Οι φήμες για μοντέλα smartphones με 8πύρηνο επεξεργαστή δίνουν και παίρνουν. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε για έναν Samsung Exynos 8-core και σήμερα μαθαίνουμε ότι η ZTE συζητάει με την κατασκευάστρια εταιρεία επεξεργαστών MediaTek για την ανάπτυξη smartphone με 8πύρηνο επεξεργαστή ARM15 κατασκευής 28nm με οθόνη 1080p, κάμερα 13 Megapixel και υποστήριξη 4G/ LTE.
MediaTek Dimensity 9400+: Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του
Τον Ιανουάριο, ο tipster Digital Chat Station ισχυρίστηκε ότι το MediaTek Dimensity 9400+ SoC θα γίνει επίσημο τον Μάρτιο.
Άνοιξε η Samsung τον χορό, ακολουθούν τα γατάκια πλέον…
Dimos, Τι σχόλιο είναι πάλι αυτό; ?
Πότε θα είναι εκείνη η μέρα που θα ξυπνήσω και θα διαβάσω στο Techblog : ΝΕΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ(με ανοιχτά δεδομένα-wifi-gps-nfc-bt).θέλω πολλά εε ?
Δεν θες πολλα, ενα Razr MAXX θες 😉
8-πυρηνο κινητο;ελεος!εχουν ξεφυγει πλεον.μα ποιος και πανω σε ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει ρε γμτ 8 πθρηνες στο κινητο;συν το οτι θα θελει και μπαταρια σε μεγεθος αυτοκινητου για να πεις οτι θα εχει μια καλη αυτονομια
και δωρο μια πετραιλεογεννητρια honda :-Ρ