ZTE Tania με Windows Phone, Κυκλοφορεί Αγγλία τον επόμενο μήνα

Είναι γνωστό και ανακοινωμένο ότι η κινέζικη εταιρεία ZTE θα μπει στο χώρο των Windows Phone smartphones. Μάλιστα τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε δει για πρώτη φορά το μοντέλο ZTE Tania και σήμερα (επιτέλους) μαθαίνουμε ότι αυτό θα βρει το δρόμο του προς τα αγγλικά καταστήματα τον επόμενο μήνα.

To ZTE Tania σε λευκό χρώμα θα τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7.5 Mango, θα έχει οθόνη αφής 4.3 ίντσες 800×480 pixels, επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash και HD video 720p και ενσωματωμένει μνήμη 4GB (λογικά δεν θα έχει και αυτό υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD).

Η τιμή του αναμένεται στις 320 λίρες Αγγλίας (385 ευρώ) σκέτη η συσκευή χωρίς συμβόλαιο.

, ZTE Tania με Windows Phone, Κυκλοφορεί Αγγλία τον επόμενο μήνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios

Για το ZTE Toula εχουμε κανενα νεο? :p

haris

ομορφουλι

vaskor

Αργά μπαίνουν ο0ι κατασκευαστές στα WP 7.5… Την ίδια στιγμή που το Android παράγει τηλεφωνάρες. Αν δεν τρέξουν το κομμάτι hardware γρήγορα, τότε δύσκολα τα βλέπω να στέκονται στον ανταγωνισμό. Χαρακτηριστικά όπως της Τάνιας είναι ήδη εδώ και πολύ (τεχνολογικά) καιρό σε κυκλοφορία. Δεν εντυπωσιάζουν πια. Μόνο η τιμή μένει να κάνει άλλο ένα παρόμοιο τηλέφωνο εντυπωσιακό. Ειδικά αν είναι και…κινέζικο 🙂

dimpep

Ρε παιδιά γιατί ακόμα συγκρίνεται το hardware των wp7.5 και των android;;; Είναι άτοπο!!! Πολύ απλά γιατί είναι άλλα λειτουργικά. Είναι σαν να συγκρίνεις mac με pc με το ίδιο hardware, τη στιγμή που το λειτουργικό για mac έχει φτιαχτεί γιαυτό το υλικό ενώ για pc έχουμε το ίδιο fragmentation όπως και στο android!

kostas

πολύ όμορφο αλλά με 4 gb ???? γιατί τότε σ αυτά τα λεφτά να μη πάρω το radar… μπορεί να έχει 3,8 οθόνη αλλά τουλάχιστο έχει 8GB και 1,4 επεξεργαστή… και κάποιε ωραίες εφαγμογές HTC (HTC hub) ελπίζω να έρθει γύρω στα 299 το πολύ….

Christos K.

Tόσο περιορισμένη μνήμη σε μια συσκευή που δεν δέχεται επέκταση μνήμης;

Aμα βγάλουμε και το πόσο χρησιμοποιεί το λειτουργικό, τελικά τι μένει στον χρήστη στο τέλος…;;;

Iraklis

Ενταξει για κάποιον που δε θελει να κουβαλάει όλες τις σεζόν της ΛΑΜΨΗΣ μαζί του αρκούν και τα 4GB.
Oτι τραβας με την καμερα συγχρονίζεται με το PC και μπορεις να ορισεις να διαγράφεται αυτόματα απο το τηλ ή ακομα καλύτερα (my choice) μπορείς να το αφησεις να τα σηκώνει skydrive.

Ετσι για την ιστορια απο τα 16GB του Ε900 με το που το ανοιξα ελευθερα είχα τα ~14

kostas

αν αφαιρέσουμε και κάποιο χώρο δεσμευμένο τότε θα μένουν περίπου 2,5 GB… λίγα ….

giannis chania

Μικρή μνήμη δυστυχώς, αλλα ισως με παρέμβαση στο εσωτερικό της συσκευής να παίρνει κάποια μεγαλύτερη καρτούλα.

kosmas

385€ ?!!! Είναι τρελοί; Για μονοπύρηνο και κινέζικο κιόλας;;; Ευχαριστώ δε θα πάρω.

bill

ακριβως,συμφωνω με τον κοσμα.υποτιθεται οτι τα περιμεναμε για να υπαρχει και κατι πιο φθηνο.ελπιζω τουλαχιστον το ττουλα να ειναι φθηνοτερο

Giannis K

γιατί έχετε δει πολλά windows phone διπύρηνα?Δεν είναι όλα σαν το android με τρελές απαιτήσεις(που λέει ο λόγος)…Χρήστης Optimus 3D 😛

Ισίδωρος

Μπιαχ, και μόλις άρχισε η κατρακύλα της ποιότητας των κινητών με WP. Γιατί ρε Microsoft τα επιτρέπεις αυτά;

Patrick Jane

@vaskor το android από μόνο του δεν παράγει “τηλεφωναρες” ρε φιλε…αλλοιώνει τη γεύση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.