ZTE: Stock Αndroid smartphones για να αναπληρώσει το κενό των Nexus;

Για πολλά χρόνια η Google είχε τα Nexus smartphones, τα οποία είχαν πλασαριστεί ως οικονομικές συσκευές με stock Android, για να δείξει η Google στους κατασκευαστές τι μπορεί να κάνει το OS της. Ωστόσο, από φέτος η Google αφήνει πίσω το πρόγραμμα του Nexus. Η εταιρεία αποφάσισε πως θέλει να παίξει στην Α’ κατηγορία, με τα “Made by Google” Pixel και Pixel XL.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ZTE είναι αυτή που σκέφτεται να κάνει το βήμα με stock Android smartphones που θα προσφέρουν την εμπειρία των Nexus smartphones. H ZTE USA πριν από καιρό είχε ξεκινήσει ένα poll όπου ρωτούσε τους χρήστες αν ήθελαν συσκευές με stock Android ή σχεδόν stock Android. Πολλοί απάντησαν υπέρ του stock Android και τώρα η ZTE ρωτά γιατί το προτιμούν.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η ZTE σκέφτεται πολύ σοβαρά την κυκλοφορία stock Android smartphones. Αν κάνει πράγματι κάτι τέτοιο θα δείξει ότι ακούει τους χρήστες της. Δεν είναι απίθανο να δούμε οικονομικά smartphones με stock Android ή έστω πιο οικονομικά από τα Pixel. H ZTE θα θελήσει να αναπληρώσει το κενό που αφήνουν τα Nexus.

Tο community poll της ZTE είναι ακόμη ανοιχτό και οι fans μπορούν να πουν γιατί προτιμούν αντί για customizations, την stock έκδοση. Να σημειωθεί όμως ότι η ίδια η ZTE δεν έχει προχωρήσει σε καμία επιβεβαίωση και ούτε γνωρίζουμε πότε μπορεί να γίνει η κυκλοφορία του πρώτου smartphone.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

zte stock android smartphone, ZTE: Stock Αndroid smartphones για να αναπληρώσει το κενό των Nexus;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

καλή κίνηση αν κάνει κάτι τέτοιο. Αν κ ήδη δοκιμάζει κάτι αντίστοιχο (όσον αφορά το UI που παραπέμπει σε Stock) η 1+.

Akis

Πολύ σωστή κίνηση

Vasilist

Μια χαρά θα πουλήσει.

James

Αργά ή γρήγορα κάποιος θα ερχόταν να καλύψει το κενό. Ελπίζω σε περισσότερους κατασκευαστές.

Πάνος

Και που θα είναι στοκ τι θα αλλάξει; Τουλάχιστον τα νεξους έπαιρναν αναβάθμιση στην ώρα τους. Αυτά το μόνο που θα έχουν είναι ένα θέμα.

Humble opinion

Θα πουλάει περισσότερο. Η κάθε εταιρεία βάζει τα δικά της στο αντροιντ και το κάνει να μη βλέπεται και δυσλειτουργικό. Η εταιρεία αυτή βγάζει δυνατές συσκευές. Σίγουρα θα μπει στο παιχνίδι καλά.

mixtri

wow!!! GOOD JOB!

Manuelo

Ε καλα αν παιξει σε stock android δεν θα εχει καποιο λογο να καθυστερει τις ενημερώσεις. Τουλάχιστον απ’οτι εχω καταλαβει το θεμα με τις ενημερώσεις αργουσε σε μη stock android συσκευες επειδή οι εταιριες αργουσαν να το δουλεψουν για να το ενσωματοσουν στα ”δικα” τους λογισμικα επειδή τα παραμετροποιουσαν. Τωρα αν τρεχει αυτό καθεαυτο το stock android της google όπως το παιρνει λογικα θα πρεπει να το δινει κιολας αφου δεν θα χρειαζεται να το δουλεψει. Τωρα αν εχω καταλαβει σωστα και ισχυουν τα παραπανω το ερωτημα που μου γενναται είναι κατα ποσο γρηγορα θα δινει στην zte η google τις ενημερώσεις διοτι το δυνατοτερο χαρτι της είναι ακριβως αυτό. Οι αμεσες ενημερώσεις στα κινητα της! Και δεν ξερω κατά ποσο θα θελει να εχει αντιπαλο σε αυτό τον τομεα..

ΒΜ

Ωραία κίνηση, διορατική από την εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.