ZTE Zmax Pro: Φήμες για οθόνη 6 ιντσών και αισθητήρα αποτυπωμάτων

Αν κάποτε οι 5 και 5.5 ίντσες μας φαίνονταν πολλές για την οθόνη ενός smartphone, πλέον οι 6 ίντσες γίνονται mainstream και βλέπουμε συσκευές με περισσότερες ίντσες, όπως για παράδειγμα το προσφάτως ανακοινωμένο Xiaomi Mi Max στις 6.44 ίντσες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η ZTE ετοιμάζεται να ανανεώσει τη σειρά Zmax με ένα νέο smartphone που αναφέρεται ως ZTE Zmax Pro, λέγεται ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 617 και οθόνη 6 ιντσών full HD.

Επιπλέον, το μη ανακοινωμένο ZTE Zmax Pro αναμένεται με μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, η κάμερα στην πλάτη είναι 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel. Θα υπάρχει και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που έχουμε συνηθίσει πλέον να βλέπουμε σε μια ευρεία γκάμα συσκευών από ναυαρχίδες μέχρι οικονομικές προτάσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

zte pro max, ZTE Zmax Pro: Φήμες για οθόνη 6 ιντσών και αισθητήρα αποτυπωμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.