iPad Pro: Το Apple USB-C to Lightning Cable φέρνει γήγορη φόρτιση

Κατά την διάρκεια του press event για την ανακοίνωση των iPhone SE και iPad Pro 9.7 ιντσών, η Apple παρουσίασε και ένα νέο καλώδιο. Ονομάζεται Apple USB-C to Lightning Cable, η μια άκρη του έχει USB Type-C connector και η άλλη Lightning.

Το νέο Apple USB-C to Lightning Cable επιτρέπει την σύνδεση των iOS συσκευών με υπολογιστές που έχουν θύρα USB Type-C (όπως για παράδειγμα το νέο MacBook), χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για αντάπτορα. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί και σε φορτιστές με θύρα Type-C.

Μπορεί να συνδεθεί με Apple 29W USB-C Power Adapter, που έρχεται με κάθε νέο MacBook ή μπορεί να αγοραστεί και ξεχωριστά. Χάρη στην υψηλή μεταφορά ρεύματος, θα μπορείς να φορτίζεις τις iOS συσκευές πιο γρήγορα.

Το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών έρχεται με ενσωματωμένη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, η οποία εκμεταλλεύεται πλήρως την υψηλή τάση του Apple charger. Η Apple δεν έδωσε ακριβείς αριθμούς, αλλά αναμένεται σημαντική μείωση του χρόνου φόρτισης της μπαταρίας με το νέο καλώδιο και τον φορτιστή. Όσο για το νέο 9.7 ιντσών iPad Pro, όπως και όλες οι υπόλοιπες iOS συσκευές, δεν έχει υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης.

Το Apple USB-C to Lightning Cable έχει τιμή 25 δολ. για μήκος 1 μέτρο και 35 δολ. τα δυο μέτρα. Όσοι έχουν το iPad Pro με οθόνη 12.9 ιντσών και θέλουν να το φορτίζουν γρήγορα, θα μπορούσαν να πάρουν και το Apple 29W USB-C Power Adapter, που κοστίζει 29 δολ.

apple usb-c to lightning cable, iPad Pro: Το Apple USB-C to Lightning Cable φέρνει γήγορη φόρτιση

apple usb-c to lightning cable, iPad Pro: Το Apple USB-C to Lightning Cable φέρνει γήγορη φόρτιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DimitrisZ

Θα υποστηρήζεται για το Air 2;

ChrisG

@DimitrisZ συγνώμη…θα πάς να δώσεις 50 ευρώ για τον adapter και άλλα 30 ευρώ για το καλλώδιο;δεν βλέπεις οτι η πολιτική της apple είναι να αρμέγει διαρκώς απο παντού και απο τα ψιλολοίδια;μαζί με το ipad air 2 δίνει 10w(που στο σύνολο φορτίζει με 5-6.5w κατα την διάρκεια της φόρτισης)έχει βγάλει 12w και τώρα 29.άυριο μπορεί να βγάλει 35w.θα τρέχετε και θα δίνετε 80άρια για φορτιστές;

KostasB

@DimitrisZ διάβασε καλά το άρθρο και θα την βρεις την απάντηση. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.