Την Τετάρτη 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Εφαρμογιάδα #4, ένας διαγωνισμός που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών. Τι πρώτες θέσεις έλαβαν οι παρακάτω εφαρμογιές. “Πες το Με” των Mitato Lab, “Givmed” του Θανάση Βράτιμο και “SnowResorts” του Αχιλλέα Τσάβου, οι τρεις εφαρμογές που πήραν αντίστοιχα […]
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Εφαρμογιάδα #4, ένας διαγωνισμός που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών. Τι πρώτες θέσεις έλαβαν οι παρακάτω εφαρμογιές.
“Πες το Με” των Mitato Lab, “Givmed” του Θανάση Βράτιμο και “SnowResorts” του Αχιλλέα Τσάβου, οι τρεις εφαρμογές που πήραν αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις στην Εφαρμογιάδα#4.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι εφαρμογές “Ραδιόφωνο” της Smartapps, “Arcaround” του Χριστόφορου Παΐδα, “Στοιχεία Μηχανών” του Κωνσταντίνου Κοράκη, “BusinessFinder GR” της Orama Group, “RatchPlus”του Αποστόλη Μηλιώτη, “Ilectron” του Πέτρου Δημητρακόπουλου, “Roadcube” του Δημήτρη Καλαβάση, “Revoca” της Bytelogic Mobile και “Evripos Stream Forecast” του Φίλιππου Χαμαλίδη.
Συνολικά, την Τετάρτη, 30 Μαρτίου στο χώρου του Ρομάντσο, εκτός από τους 12 διαγωνιζόμενους συμμετείχαν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού περισσότερα από 130 άτομα, μεταξύ των οποίων αρκετοί εκπρόσωποι εταιρειών που αναζητούσαν συνεργασία με developers και εκπρόσωποι από δύο Venture Capitals. Παράλληλα το διαγωνισμό παρακολούθησαν μέσω live streaming περίπου 200 άτομα.
Στους νικητές απονεμήθηκαν δώρα από τις εταιρείες Samsung και Moosend και από το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).
Η Εφαρμογιάδα #5 έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται για αυτό και οι εγγραφές διαγωνιζόμενων παραμένουν ανοιχτές στο www.efarmogiada.gr
Το Techblog ήταν Χορηγός Επικοινωνίας της Εφαρμογιάδα #4.
Share:
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.
Η COSMOTE TELEKOM λανσάρει το Virtual Security Officer Services, συνδυάζοντας AI πλατφόρμα και εξειδικευμένους συμβούλους για κυβερνοασφάλεια επιχειρήσεων.
Η Motorola φέρεται να έχει κινήσει νομικές διαδικασίες κατά 300+ influencers και σελίδων για αρνητικό περιεχόμενο. Η υπόθεση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Μπράβο σε όλους!