GoPro: Σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

Η GoPro, η κατασκευάστρια των δημοφιλών action cameras τα πήγαινε αρκετά με την πλατφόρμα του Windows Phone. Αναβάθμιζε συχνά το Windows Phone app και εξασφάλιζε ότι τα τελευταία μοντέλα που λάνσαρε θα λειτουργούσαν σωστά με την εφαρμογή.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε η GoPro ανακοίνωσε στους χρήστες του Windows Phone ότι προτεραιότητά της είναι να δημιουργήσει Windows Phone app το οποίο λειτουργεί με Windows 10 Mobile για τα Microsoft Lumia 950 και Microsoft Lumia 950 XL. Όμως από τον Δεκέμβριο άλλαξαν κάποια πράγματα.

Σύμφωνα με απαντητικό μήνυμα που έλαβε χρήστης από το τμήμα υποστήριξης της GoPro, αναφέρεται ότι η εταιρεία δεν θα συνεχίσει να δίνει updates για την πλατφόρμα της Microsoft. Θα συνεχίσει να βοηθά τους χρήστες που θέλουν να συνδέσουν την κάμερα με το κινητό τους, αλλά δεν θα έρθουν άλλες αναβαθμίσεις. Ακόμη και στην επίσημη σελίδα της η εταιρεία έχει σταματήσει να διαφημίζει την υποστήριξη για Windows Phone και δείχνει μόνο Google Play και Apple App Store στις επιλογές για download.

Η GoPro δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της καθώς αρχές Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι σταματά την οικονομική σειρά των HERO καμερών, ενώ μέσα του ίδιου μήνα ανακοίνωσε ότι απολύει το 7% του εργατικού της δυναμικού και προειδοποίησε τους επενδυτές για χαμηλές πωλήσεις στις action cameras.

Οπότε το πρόβλημα δεν είναι το Windows Phone, αλλά της ίδιας που μάλλον δεν έχει τα μέσα να συνεχίσει την υποστήριξη για το mobile OS της Microsoft. Η εφαρμογή είναι ακόμη διαθέσιμη στο Windows Store.

gopro app windows phone, GoPro: Σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

gopro app windows phone, GoPro: Σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

gopro app windows phone, GoPro: Σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

gopro app windows phone, GoPro: Σταματά την υποστήριξη για Windows Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Ενας ενας παιρνουν σειρα βλεπω, και το Spotify σταματησε την υποστηριξη και η Nokia here maps. Γεια να δουμε ποιος αλλος εχει σειρα.

ΝΙΚΟΣ

HERE MAPS : Προδιαγεγραμμένο , οι χάρτες που θα ανακοινωθούν θα καλύψουν το κενό.
SPOTIFY : Χθες ή σήμερα δόθηκε update

Η έλλειψη εφαρμογών στο store των WP είναι γεγονός, απλά για τις συγκεκριμένες είναι false alarm!

Γιάννης

Ο αδερφός μου πριν κανένα μήνα αγόρασε το Microsoft 640 , πεταμένα λεφτά και σαν κινητό (κυκλοφορούν στην ίδια τιμή android όπως το Samsung J5 που είναι καλύτερα σε οθόνη και κάμερα) και σαν λειτουργικό (τα app είτε δεν υπάρχουν είτε είναι κακογραμμένα όπως το facebook).

Kostas

Οι περισσότεροι πολέμιοι της MS έχουν σαν επιχείρημα τις μονοπωλιακές τακτικές…παρατηρώ εδώ και καιρό τους χρήστες να σπρώχνονται προς το android με ύπουλους τρόπους όπως ενορχηστρωμένο κράξιμο στην apple και τις εσκεμμένες ελλείψεις των Windows σε εφαρμογές!
Το έχω σαν δεδομένο οτι αργά η γρήγορα θα μιλάμε μόνο για ένα λειτουργικό σύστημα και τότε θα θελα να δω τις ίδιες κραυγές αγωνίας για μονοπώλια και πρόβατα…όταν ακόμα και για να πατήσεις το power button θα πληρώνεις πατέντα στην Google!
Δεν νομίζω να είναι υγιεινή αυτή η κατάσταση για τον τελικό χρήστη

Θοδωρής

Το store της Microsoft έχει ήδη βελτιωθεί και καλές εφαρμογές (πχ tunein).επιστρέφουν με updates. Αλλά οι περισσότεροι δεν κάνουν τον κόπο ναδο δουν ότι ακουν απ’ τους άλλους.
Και η αναβάθμιση 10 εξαιρετική.

jimis

Nαι γιατί τα wp δεν υπάρχουν ένα μεγάλο μπράβο στην GoPro

flash

@Γιάννη και εγώ έχω αγοράσει το 640 4G και είναι μακράν το καλύτερο κινητό στα χρηματά του από ότι εχω αγοράσει. viber, facebook, twitter, instagram, messeger, Skype, lumia camera φοβερη οθόνη και άλλα πολλά με μηδεν λαγκαρισμα και κόλλημα. Δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς ζητάει ο αδερφό σου από ένα κινητό προφανώς θέλει να το κάνει φύλλο και φτερό. Ε ναι τότε κακώς πήρε windows phone. Οσο για το Samsung j5 το έχει γνωστή μου και της κολλάει απίστευτα από εμφάνιση δεν το κιτσ το ίδιο.

Νίκος 31

Καλά θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Μην τρελαθούμε κι όλας που βρίσκεις κινητό ανώτερο του 640 στα ίδια λεφτά και μάλιστα σε …Samsung.

Είπαμε, η τρολιά έχει και τα όρια της.

Επίσης σήμερα το πρωί έκανε αναβάθμιση το Spotify. Μάλλον θα επρόκειτο για φάντασμα καθώς όπως είπε ο άρχοντας απο πάνω έχει σταματήσει την υποστήριξη.

Επίσης, ενα Here και ενα τυχάρπαστο GoPro (το οποίο ούτε καν το ξέρουμε και όπως διαβάζουμε είναι στα τελευταία του αλλά το θέτουμε σαν επιχείρημα για να κατηγορήσουμε) σταματήσανε την υποστήριξη, να μιλήσουμε για 250 καινούριες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και κάνανε πάταγο; Απο Bank Of America, Lidl Hellas, Cosmote, Instagram, πολυεθνικές, απο που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε και να μην θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση…

Αλλά ειδικά το Instagram πρέπει να πόνεσε πολύ…

Έρχεται και η Google, με τις Universal δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά, 2 δίς πελάτες με Windows είναι αυτοί, όχι 10 εκατομμύρια.

Νίκος 31

Το άλλο το τρόλ λέει μπράβο στην GoPro. Σαν να δίνεις συγχαρητήρια τώρα στην Activision που δεν θα κυκλοφορήσει το Fury στο Playstation 4. Λές και σου πέφτει λόγος ή σου έπεφτε βαρύ στο στομάχι τόσα χρόνια. Απο εκεί να καταλάβετε επίπεδο αναγνωστών και πελατών.

ΓκοΠρο σταματήσε γουίντοους. Ούγκ Ούγκ όρκ.

Νίκος 31

Και ναι το ομολογώ και δημοσίως:

Εγώ έδωσα το Update του Spotify σήμερα το πρωί.

killbillgr

Εδώ και μια εβδομάδα έχω το Samsung A3 2016 Edition. Ήρθα λοιπόν από τον κόσμο των WINDOWS Phone όπου παρέμεινα δύο τουλάχιστον χρόνια. Έχω στερηθεί αυτά τα χρόνια αρκετές εφαρμογές, έκανα υπομονή μήπως και φτάσουν σε ένα σοβαρό αριθμό τα apk τους στο Windows store, αλλά από ότι φαίνεται η MSN βγάζει τα μάτια της μονη της. Είναι αρκετά χρόνια στην χώρο και δεν έχει φτάσει ακόμα τους αντιπάλους της.Αν σκεφτηται το Android Mark ξεπέρασε κάποτε ή έφτασε δίπλα στο Apple store το ίδιο δεν συμβαίνει με την ΜS. Σήμερα 2016 μας έδωσε τα WP10 πράμα που κατά την γνώμη μου, και πιστεύω και άλλων έπρεπε να την είχαμε τουλάχιστον κανένα χρόνο πίσω. Εγώ πιστεύω εάν η ΜS ήθελε να χτυπήσει τα άλλα δύο στρατόπεδα θα το είχε κάνει, άλλα δεν το κάνει , γιατί δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει γιατί είμαι καταναλωτής όπως εσείς.
Windows Phone την έκανε η Nokia από εκεί και πέρα αντε γειά. Όσο γιαυτα που ακούγονται και διαβάζουμε ότι αυξάνονται οι εφαρμογές στα WP ένα θα πω : “Σιγά πνιγηκαμε στις εφαρμογές τόσα χρόνια”. Αντίο WP

tsitos

killbillgr, ε ναι, αφου μπαινουν τωρα οι εφαρμογες, τι θες να σου πουν, ψεματα;
ο αλλος που λεει μπραβο στην GoPro δν σε πειραζει. Κουραζετε αφανταστα οι ιδιοι και οι ιδιοι. ειπατε αντιο στα wp και ενδιαφερει τους υπολοιπους ξερω γω

killbillgr

Τώρα είναι αργά! Το ξανά είπα,είμαστε καταναλωτές, εγώ έδειξα το ενδιαφέρον στα WP, εγώ κρίνω εάν μηνών ή φυγω. Στο κάτω κάτω βλέπουν οι εταιρείες την μετακόμιση τού κόσμου εάν δεν ενδιαφέρεται η MSN να τους αύξηση εμένα δεν μου πέφτει λόγος και απλά την κανω σ’ άλλη γη σ’ άλλη παραλία.Όσο για τον φίλο που πανηγυρίζει μην ξεχνάς ότι εδώ μέσα έχει και πολλούς μετόχους των εταιρειών δεν μπορείς να πει μια κουβέντα για ένα λογισμικό ή κινητό. Έχεις χάσει επεισόδια από κράξιμο που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα από αντροιδες και απέλακιδες όταν λέγαμε κάτι για WP.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear GoPro

GoPro HERO10 Black: Επίσημα με βίντεο 5.3K 60 fps και φωτογραφίες 23 Megapixel

Ανακοινώθηκε επίσημα η GoPro HERO10 Black το νέο μοντέλο της δημοφιλέστερης action camera στον κόσμο και έρχεται να καθιερώσει νέα στάνταρ στον χώρο της φωτογραφίας και του video.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Gear featured GoPro

GoPro Hero9 Black: Επίσημα με 5K βίντεο και τιμή 499 ευρώ στην Ελλάδα

Η νέα κάμερα της εταιρείας φέρνει καταγραφή βίντεο έως και 5K και λήψεις φωτογραφιών με ανάλυση έως και 20MP και σε RAW format.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.