iOS 9.3: Η πιο σταθερή έκδοση του iOS τα τελευταία χρόνια [Apteligent]

Το iOS 9.3 που έγινε διαθέσιμο πριν από περίπου μια εβδομάδα, αντιμετώπισε τα προβλήματά του όμως η εταιρεία Apteligent, θεωρεί ότι αυτή είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει κυκλοφορήσει η Apple μέσα στα τελευταία χρόνια.

Το iOS 9.3 προκάλεσε προβλήματα σε κατόχους παλαιότερων iPhone, οι οποίοι είδαν τις συσκευές τους να παραμένουν κολλημένες στην Activation Lock screen. Αυτό ανάγκασε την Apple να παγώσει προσωρινά το update για κάποια μοντέλα. Πρόβλημα αντιμετώπισαν και τα νεότερα iPhone 6s και iPhone 6s Plus λόγω Web link bug που πάγωνε και κράσαρε διάφορες εφαρμογές.

Όμως, η έρευνα της Apteligent δείχνει ότι σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις ο ρυθμός που κρασάρει το iOS 9.3 είναι μικρότερος και αναφέρει ότι αυτή είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει κυκλοφορήσει τελευταία η Apple.

Παρά τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, η έρευνα έδειξε ότι τις τελευταίες 8 μέρες to iOS 9.3 είχε crash rate 2.2%, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπερνά τις προηγούμενες εκδόσεις του iOS, αλλά και το Android 6.0 Marshmallow που βρίσκεται στο 2.6%. iOS 8, iOS 9 και iOS 9.2, στο ίδιο διάστημα είχαν ποσοστά από 3.2% και άνω. Τα ποσοστά του iOS 9.3 ανέβηκαν μέσα στην εβδομάδα, όμως και πάλι ήταν πιο κάτω από άλλες εκδόσεις όπως το iOS 9.1, που θεωρείται αρκετά σταθερό.

ios 9.3 crash rate, iOS 9.3: Η πιο σταθερή έκδοση του iOS τα τελευταία χρόνια [Apteligent]

ios 9.3 crash rate, iOS 9.3: Η πιο σταθερή έκδοση του iOS τα τελευταία χρόνια [Apteligent]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Ωραία νέα αυτά.
Παρατηρω στην συσκευή μου ότι δουλεύει πολυ καλά σε σχέση με πριν. Απο την πρώτη στιγμή που έβαλα με απλή αναβάθμιση την 9.3 στο iPhone 6 Plus.

Σίγουρα αναφέρθηκαν πολλά προβλήματα αλλα κατα γενική ομολογία ειναι μια πολυ καλή έκδοση. Ετσι οι αλλιώς είχαν δώσει 7 beta πριν βγει η τελική. Θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει και τα προβλήματα με τον Safari και την μη αποδοχή ενεργοποίησης σε κάποιες συσκευές και θα ήταν τέλεια.
Προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Αναμένουμε αναβάθμιση για να διορθωθούν. Παρόλα αυτά εγω δεν έχω αντιμετωπίσει τίποτα απο όλα αυτά. Υπάρχει όμως κοσμος που εχει

nick2010

Όλοι τρέξανε να βοηθήσουν… γιατί, κατά τ’ άλλα, με τις απανωτές “τουβλοποιήσεις” παλιών και νέων συσκευών με την 9.3 (μέχρι που βγήκε – τρελή πρωτοτυπία – 9.3 v 2.0), έπεφταν οι μετοχές του μήλου λες και πήδηξαν σε γκρεμό…. εύγε.

Αποστόλης

Σε iphone 6, συμφωνώ απολύτως με το άρθρο!

ChrisG

“θεωρεί ότι αυτή είναι η πιο σταθερή έκδοση που έχει κυκλοφορήσει η Apple μέσα στα τελευταία χρόνια.”
και βλέπεις στο διάγραμμα απο 1 Μαρτίου 2016 μέχρι 26 Μαρτίου 2016…άσε που όταν αναφέρεσαι στα τελευταία και δεν υπάρχει το ios 7.το ios 8 ήταν και είναι απο τα χειρότερα που βγήκανε,λείπει το ios 7 που κατα ομολογία της πλειοψηφίας ήταν το πιό γρήγορο και αποδοτικό και βάζεις μετα το ios 9 να συγκριθεί μόνο του.αν αυτό δεν είναι marketing πείτε μου τι είναι;

James

Κρασαρουν ακόμα εφαρμογές στα κινητά; Εγώ στο nexus μου, παίζει να έχω να δω πανω απο χρόνο κάποιο κρασάρισμα.

Πάντως πολλά άρθρα βλέπω τελευταία στον τεχνολογικό κόσμο, του τύπου το ios είναι 0,3% πιο σταθερό, 0.006% πιο γρήγορο κλπ. Σπρώξιμο από παντού.

Tomas

Κατοχος ipad mini 2,απο την ωρα που εχω κανει την αναβαθμιση,και την πρωτη και την δευτερη δεν μπορω να επιλεξω σελιδα απο το safari,για να ανοιξει πρεπει να την γραψω ολογραφως πανω.Και επισης θεματα με την αφη σε καποιες εφαρμογες,μεχρι πριν την αναβαθμιση το ipad πηγαινε μια χαρα,εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος τετοια προβληματα?

Hlias

Είμαι κάτοχος iPhone 6s plus και χωρίς να είμαι κολλημένος μηλαρακιας μπορωνα πω ότι απλά πάει σφερα και με την 9.3 ακόμα καλύτερα από πριν!δεν έχω δει κάποιο θέμα πουθενά!μπορω να συγκρίνω μιας και έχω περάσει galaxy s7 και s6 edge!

Mary

Α παρεπιπτόντως επειδή στο προηγούμενο άρθρο οι android fans εξαγριώθηκαν(για κάποιο λόγο δικό τους, ανεξήγητο) με κάποια bugs του 9.3, ήδη βγήκε το iOS 9.3.1 που τα διορθωνει.

James

@Mary μεγειά το νέο update. Μπράβο τους που τελικά τα κατάφεραν!

Makis

9.3.1 πριν από λίγο σε ipad air 2, αέρα πήγαινε – αέρα πάει. Μέγεθος αρχείου 26,7 ΜΒ. Που να τα δούμε αυτά με την Google τόσο σύντομα. Googlόφωνο έχω.

ChrisG

δεν μπορω να καταλαβω προς τι η ενοχληση μερικων για τις αναφορες στα bus του ios.το bug με τον safari ηταν αρκετα σοβαρο και δημιουργουσε καθημερινο προβλημα και λειτουργικο.το ios ειναι της apple γιαυτο μαλιστα πληρωνεται αδρα.δεν επρεπε να ανταποκριθει στην επιδιορθωση;τετοιο προβλημα χρονια χρηστης android δεν ειχα ποτε και ουτε εχω.απο 4.4.4 πηρα 5.0.1 τωρα εχω 5.1.1 και μεχρι τελος απριλιου θα παρω 6.0.1.με συχνα patch updates ασφαλειας.να πληροφορησω οτι κρασαρισματα να μην ανοιγουν εφαρμογες προβληματα με mails και γενικως καποιο bug που να δημιουργησει προβλημα στην χρηση του κινητου μου δεν ειχα ποτε.αργω να παρω αναβαθμισεις αλλα αυτες ειναι σταθερες και απροβληματιστες.λαμβανοντας υποψιν οτι το λειτουργικο ειναι αλλης εταιρειας και γινεται set up μπορω να πω οτι γινεται αψογη δουλεια.γιατι πρεπει να διατυμπανιζω τα αυτονοητα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.