MWC 2016: Pεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Την προηγούμενη εβδομάδα το Techblog βρέθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στην Βαρκελώνη και τη πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας Mobile World Congress (MWC). Από το 2008 και κάθε χρόνο επισκέπτομαι την έκθεση για να ζήσω από κοντά ότι νέο έχει για εμάς η τεχνολογία.

Φέτος είχα την χαρά να είμαι μαζί με δυο συνεργάτες μου, τον Κώστα και τον Βάιο (pttl.gr). Μαζί περιηγηθήκαμε στους διαδρόμους της έκθεσης για τρεις ημέρες και είδαμε από κοντά τις τάσεις της τεχνολογίας.

Αποκορύφωμα της φετινής παρουσίας του Techblog στην έκθεση MWC 2016, το ρεπορτάζ τεχνολογίας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη.

Techblog @ MWC 2008

MWC 2016 STAR, MWC 2016: Pεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

Μπράβο βρε Κώστα και του χρόνου πάλι
Λεόντιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ford MWC 2016

FORD: Εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από μία αυτοκινητοβιομηχανία

Το Techblog βρέθηκε στην έκθεση MWC 2016 μετά από πρόσκληση της Ford, με σκοπό να δει από κοντά την προσπάθεια μίας από τις πιο παλαιότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, να επανεφεύρει τον εαυτό της και να μετατραπεί σε μία εταιρεία που θα προσφέρει στους καταναλωτές πολλά περισσότερα από ένα μέσο μετακίνησης.

Internet Ford MWC 2016 Star

FORD SYNC 3: Τα αυτοκίνητα γίνονται έξυπνα

Το Techblog είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Booth της Ford στην πρόσφατη έκθεση Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη και να δει από κοντά το μέλλον των αυτοκινήτων. Σε μερικά χρόνια η μορφή του εσωτερικού των αυτοκινήτων θα αλλάξε με την Ford να οδηγεί τις εξελίξεις.

News LG Android Smartphones LG G5 LG Smartphones

LG G5: Το καλύτερο smartphone στην έκθεση MWC 2016

Η Ένωση GSM (GSMA, ή Groupe Speciale Mobile Association), δημιουργήθηκε το 1995, είναι μια ένωση mobile operators και συναφών εταιρείών που υποστηρίζουν την τυποποίηση, ανάπτυξη και προώθηση του συστήματος κινητής τηλεφωνίας GSM.

News MWC 2016 Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820

Το πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5 ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βαρκελώνη και την MWC 2016. Ενσωματώνει οθόνη 5.15 ιντσών Full HD (1080×1920 pixels) και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820.