Samsung: Το 2017 το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι η Samsung θα λανσάρει αναδιπλούμενο smartphone. Μετά τις edge οθόνες που έβαλε στη ναυαρχίδα της, η Samsung ετοιμάζεται για smartphones που διπλώνουν. Στέλεχος της εταιρείας είχε πει ότι το αναδιπλούμενο smartphone μπορεί να κυκλοφορήσει το 2016.

Ωστόσο, τα σχέδιά της φαίνεται πως πήραν μια “μικρή” αναβολή για το 2017. Οι πληροφορίες λένε ότι του χρόνου θα λανσάρει συσκευή με οθόνη 7 ιντσών OLED, η οποία θα ξεκινά ως tablet και όταν διπλωθεί θα καταλήξει smartphone με οθόνη 5 ιντσών.

Το αναδιπλούμενο smartphone ίσως ανοίγει όπως ένα πορτοφόλι και οι πηγές λένε ότι η Samsung εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project τα τελευταία τρία χρόνια. Η αγορά των smartphones στο σύνολο έχει δείξει κορεσμό και το 2016 αναμένεται να παρουσιάσει την μικρότερη άνοδο στην ιστορία της, οπότε οι κατασκευαστές είναι λογικό να προσπαθούν να βρουν τρόπους για να την τονώσουν.

Πριν από μερικούς μήνες ο Lee Chang-hoon, επικεφαλής της Samsung Display είχε πει ότι η ανάπτυξη Foldable OLED οθονών πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας, κι εμείς αναμένουμε να δούμε πότε θα έρθει η πρώτη φουτουριστική συσκευή από τους Κορεάτες.

samsung foldable smartphone, Samsung: Το 2017 το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone

samsung foldable smartphone, Samsung: Το 2017 το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λάτρης τεχνολογίας

Ωραίο, αλλά φοβάμαι να δω την τιμή του.

NikosAr

Ρε εσείς εκεί στη Samsung τι κάθεστε και παιδεύεστε …απο πρωτοπορία πάσχετε..
Όλοι εκεί στην ανατολή είσαι οι καλύτεροι στο copy-paste ..περιμένετε και όλο και κάποιος θα πρωτοτυπήσει απο δύση μεριά και μετά πιάστε δουλειά (παλιά μου τέχνη κόσκινο ) Και πρίν πέσετε να με φάτε …μόνο αν είστε πάνω απο 40 με καταλαβαίνετε ..

Solon

Επιτέλους! Το περιμένουμε καιρό αυτό. Τιμή υπολογίζω γύρω στα 1500-2000 ευρώ! Αν πάντως βγει και είναι καλό θα το πάρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αρχίζω να μαζεύω φράγκα από τώρα.

Δημήτρης Πετσιώτης

Καταστροφή.

Prankster100

@NikosAr προκατειλημμένος και πίσω για την εποχή του ζεις σε μια δεκαετία πριν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί από την γενιά μου και μετά μόνο ανατολή παραγη η Αμερική και Ευρώπη το μόνο που παράγουν είναι ανωμαλία τίποτα άλλο. Ότι δώσανε δώσανε πλέον μόνο ανατολή θες σε παιχνιδοκονσολες θες σε κινητά θες σε τηλεοράσεις. Βγάλε τθα παρωπίδες σου μπάρμπα και απόλαυσε την εποχή είναι ωραία. Α και στα αμερικανάκια σου θα δεις ότι πίσω από τον James, Armstrong κτλ στα τεχνικά parts που είναι τα ποιο σημαντικά βρίσκεται ένας Ιάπωνας η πλέον κάνας νότιο κορεάτης. THIS IS A FACT καλό απόγευμα

zois

prankster100 καλα τα λες αλα τον πηρες απο τα μουτρα τον NikosAr εγω παντος πυστευω οτι εννουσε την ΝΟΚΙΑ.

aggelos

Nikosar μας καταφλιασες ρε φιλε,ειδικα στα ηλεκτρονικα αν αρχισω να λεω εταιρειες απο ανατολη θα τελειωσω αυριο.ποια ευρωπη,ολες οι τηλεορασεις,οι καμερες,οι φωτογραφικες,οι παιχνιδοκονσολες,οτιδηποτε ηλεκτρονικο γενικα απο ανατολη ερχοταν.και τωρα που παει να βγει κατι καινουριο η επομενη εξελιξη του τηλεφωνου βρηκατε ολοι κατι κακοπροαιρετο να πειτε.με τις τιμες εχετε φαγωθει…που παιρνεις s6 με 300 ευρω.προφανως και θα ειναι ακριβο κατι οταν ειναι τεχνολογια αιχμης οπως το 6s και το s7 edge.

Solon

@NikosAr
Κορέα: Η πρώτη χώρα στον κόσμο που χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα. Πριν και από τους κινέζους.
Κορέα: Η πρώτη χώρα στον κόσμο που τύπωσε βιβλία με κινητά μεταλλικά στοιχεία. 10ος αιώνας. 460 χρόνια πριν τον Γουτεμβέργιο.
Νότια Κορέα: Η μοναδική χώρα στον κόσμο που πέταξε μέσα σε 5 χρόνια έξω το ΔΝΤ και μέσα σε άλλα 5 χρόνια έγινε παγκόσμια οικονομική και τεχνολογική δύναμη.
Νότια Κορέα: Η μοναδική χώρα στον κόσμο που το πρόγραμμα αναδάσωσής της σταμάτησε γιατί δεν είχε μείνει πουθενά στην χώρα επιφάνεια διαθέσιμη για αναδάσωση.
Βόρεια Κορέα: Η μοναδική χώρα στον κόσμο που κατάφερε με τόσο περιορισμένα οικονομικά μέσα να αναπτύξει πυρηνική τεχνολογία. Ξέρω πως κάποιοι το θεωρούν απλά προπαγάνδα αλλά εάν δεν ήταν αλήθεια δεν θα χεζόταν ο αμερικανός κάθε φορά που κάνει δοκιμή πυραύλου η Β. Κορέα και το σημαντικότερο αν δεν ήταν αλήθεια δεν θα διατηρούσαν τόσο μεγάλες και δαπανηρές βάσεις στην Ν. Κορέα.
Αυτά για τους κορεάτες και την καινοτομία. Φαντάσου τώρα να μην τους είχαν κόψει και στα δύο!

Ekimolaos

@Solon
Δεν τους έκοψε κανείς στα 2. Μόνοι τους κόπηκαν.

@papaki

Άμα ξεκινήσουν οι πωλήσεις αναδιπλούμενων συσκευών ,τότε δε θα αγοράζουν τάμπλετ και smartphone πιστεύω, αν έχουν τιμές μέχρι 1.000 ευρώ.

KN

Το μέλλον έρχεται πιο κοντά. Πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και πολύ πρακτικό, που θα αλλαξει πολλά πραγματα ……
Ανυπομονώ να το δω και από κοντά….

Τεο

Το μεγαλύτερο στοίχημα στον χώρο των smartphone .Αυτο που θα αλλάξει τα πάντα!

petros

Το 2017 η apple θα εμφανισει το SE s όπου θα ειναι παλι το iphone 5 με 3d touch

Nick

Τα Τζαπόνια μακράν πιο μπροστά, έπειτα οι (φθηνοτεροι) γειτονες τους, και μετά…. USA.

Mary

Εντάξει ναι πρωτοποριακό, έξυπνο, επιτέλους κάτι διαφορετικό απ τα συνηθισμένα, αλλά σε τι χρησιμεύει; Μόνο εγώ δεν βλέπω κάποια χρησιμότητα;

αγγελος

Δε μου κανει εντυπωση που μια γυναικα δε μπορει να καταλαβει την αξια του να κουβαλας μαζι σου κατι και να ειναι μικρο για να κανεις τη δουλεια σου…και οταν το χρειαζεσαι για να κανεις καποιες πιο συνθετες δουλειες να μεγαλωνει.

Ιωάννης jb

@Mary.. Εχω χάσει κάθε ιδέα για το άτομο σου με αυτό που είπες..

@αγγελος… Δε πιστευω οτι διάβασα τέτοιο σχόλιο!!! Απιστευτο χαχαχα….

anwnymous

Χαχαχαχαχαχαχαχα, ρε συ mary,το trolling θέλει και λίγο μέτρο.

Ανακιν

Αν είναι και σχετικά λεπτό θα μετράει πολύ

παπαροκας tiamat

Mary αποκαλυφτηκες τρολ !
Παιζει να μην εισαι καν κοπελα !

Mary

Λέω κάτι τόσο περίεργο; Απλά δεν βρίσκω τον λόγο να διπλώνει και να ξεδιπλώνει ένα κινητό. Πάντως δεν είδα κανεναν σας να απαντάει στο που είναι χρήσιμο, προφανώς ούτε εσείς ξέρετε…

αγγελος

Mary μας τρολαρεις σοβαρα τωρα.ειναι χρησιμο να ειναι μικρο σε μεγεθος σαν κινητο,να γραφεις μηνυματα να μπαινεις fb, να βγαζεις φωτο, να μιλας.και μετα να μπορεις να το ανοιξεις για να μπεις ιντερνετ,να δεις βιντεο,να γραψεις με ενα πενακι,να εχεις γενικα μεγαλυτερη οθονη.

anwnymous

@Mary, υπάρχει λόγος να σου εξηγήσει κάποιος το αυτονόητο?

Mary

Καλά τρομερό έτσι! Τι παραπάνω μπορείς να κανείς δηλαδή στις 7 ίντσες που δεν μπορείς να το κανείς στις 5;
Κάτι πιο ουσιαστικό προσφερει;

αγγελος

Δε νομιζω να μιλαμε μονο για 30% αυξηση μεγεθους μαλλον για διπλασιασμο της επιφανειας εφοσον θα αναδιπλωνεται.αλλα ακομα και με 7 ιντσες μπορεις να κανεις πολυ περισσοτερα απο τις 5.πιασε ενα ταμπλετ 7 ιντσων και ενα iphone 6s και θα καταλαβεις τη διαφορα.

Mary

Το άρθρο πάντως για 7ιντσες μιλάει που όταν τις δίπλωσεις γίνονται 5. Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχει διαφορά, αλλά όχι κάτι ουσιαστικό, απλά βλέπεις λίγο περισσότερη πληροφορία στις 7 ίντσες. So what.

Anwnymous θα μας τα πεις και εμάς αυτά που θεωρείς αυτονόητα ή ούτε εσευ τα ξέρεις;

anwnymous

Ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος να κάτσει κάποιος να αναλύσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Το next big thing απλά.

αγγελος

Μαιρη κουρασες…οταν πηγαμε απο τις 4 ιντσες στις 6 αλλαξε ολη η βιομηχανια στα κινητα…πιστεψε με θα γινει το ιδιο οταν θα εχει ενα note που θα γινεται απο 6 ιντσες 12 και δε θα χρειαζεσαι ταμπλετ.αλλα και 7 να ειναι παλι η διαφορα ειναι τεραστια!

Mary

Εντάξει με κάλυψες. Δεν Ξέρεις. απλά επειδή στο πλασάρει η Samsung γίνεται αυτόματα Ουαου και χρήσιμο. Α και next big thing, το ξέχασα.

ChrisG

όπως επίσης ότι πλασάρει η apple γίνεται αυτόματα Ουάου και χρήσιμο.εδώ σας έπεισε ότι δεν χρείαζεστε extra μνήμη ram(αλλά χρειάζεται),σας έπεισε οτι οι 4 ίντσες ήταν οι ιδανικές αλλά μετά γίνανε 5,5,σας έπεισε ότι τα 8mp ήταν υπεραρκετά αλλά γίνανε 12,σας έπεισε οτι τα 16gb είναι αρκετά,σας έπεισε οτι δεν χρειάζεστε sd, σας…αλλά ας τα αφήσουμε αυτά καλύτερα και να δούμε που θα βγάλει αυτό το εγχείρημα που είναι κάτι καινούριο και καινοτόμο όντως.μην βιάζεστε να μην πώ σαν τί κάποιοι…τουλάχιστον για κάμερες,οθόνες,επεξεργαστές,μνήμες κ.α μην απευθύνεστε στην samsung λές και είναι χθεσινή.κατασκευάστρια εταιρεία είναι.όχι πλασιέ…

anwnymous

Οι πρώτες υλοποιήσεις πάντως θα πάσχουν, και σε πάχος, πιθανόν σε μπαταρία, τυχόν αστοχίες, μακροχρόνια αντοχή κλπ κλπ.
Θέλει υπομονή, αλλά και μόνο να δούμε μια τέτοια συσκευή είναι τεράστιο βήμα.
Η αρχική υλοποίηση στις 5” που θα φτάνει τις 7” είναι καλός συνδυασμός.
Σταδιακά, θα βελτιώνεται και θα δούμε ωραίους συνδασμούς.
Θεωρώ επίσης, δεδομένο ότι θα δούμε και Note έκδοση.

@Μary, αχαχαχαχαχαχαχα!

anwnymous

Οι πρώτες υλοποιήσεις πάντως θα πάσχουν, και σε πάχος, πιθανόν σε μπαταρία, τυχόν αστοχίες, μακροχρόνια αντοχή κλπ κλπ.
Θέλει υπομονή, αλλά και μόνο να δούμε μια τέτοια συσκευή είναι τεράστιο βήμα.
Η αρχική υλοποίηση στις 5ίντσες που θα φτάνει τις 7ίντσες είναι καλός συνδυασμός.
Σταδιακά, θα βελτιώνεται και θα δούμε ωραίους συνδασμούς.
Θεωρώ επίσης, δεδομένο ότι θα δούμε και Note έκδοση.

@Μary, αχαχαχαχαχαχαχα!

Mary

Καλά ο chrisG στα συνηθισμένα του δηλαδή εκτός θέματος, για να αναδιπλούμενος οθόνες μιλάμε για την apple μας λέει αυτός. Έτσι όπως το πας σε βλέπω κάποια μέρα με περισσότερα iPhone από εμάς.

Και εννοείται κανένας δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση σε τι χρησιμεύουν οι αναδιπλούμενες οθόνες.

Αγγελος

Μαιρη πλυνε κανενα πιατο μας ζαλισες…σου απαντησαν δεκα ατομα.μεγαλυτερη οθονη σημαινει αναδιπλουμενη οθονη…αυτο σημαινει και ειναι υπεραρκετο απο μονο του.

Mary

Μάλιστα όσο πάει γίνετε και καλύτερο, αρχίσαμε και τα σεξιστικά σχόλια τώρα. Οκ

Καληνύχτα σας και αν ποτέ βρείτε απάντηση στην ερώτηση μου εδώ είμαι. Φιλάκια

παπαροκας tiamat

@mary δε φταιει που σε στελνει στη κουζινα σου οταν δε καταλαβαινεις σε απλα ελληνικα οτι θα έχεις κινητο-ταμπλετ 2 σε 1

.φιλακια παντως (πεσιμο στυλ φεισμπουκ .ξερεις χαχα!!!!)

Αλέξανδρος

Ρε Μαίρη είχα δει τα σχόλια σας πριν κανα δίωρο και νόμιζα ότι σου ξέφυγε και απλά δε το καλοσκέφτηκες ( στο τι χρησιμεύει οι αναδιπλούμενες οθόνες ) και οι άλλοι απλά κάναν χαβαλέ για το αυτονόητο.
Επειδή θέλεις να σου εξηγήσουν το αυτονόητο ωρίστε λοιπόν μερικές εφαρμογές όταν το ανοίγεις και από 5″ πας στις 7″:
Μεγαλύτερη οθόνη για excel,autocad,σχεδιασμούς έργων ( π.χ. σπίτι,δωμάτιο, πάρκο κ.τ.λ. ), εννοείται καλύτερο browsing και multitasking, προβολή ταινιών φυσικά, gaming και και και ……… Πιο δύσκολο είναι να σου πω στο τι δεν χρησιμεύει η μεγαλύτερη επιφάνεια από το αντίθετο.
Προσωπικά έχω το Xperia z ultra ( 6.44″ ) το οποίο και το λατρεύω ( κυρίως για την δουλειά μου αλλά το έχω συνήθως μαζί μου ) και ένα 5.5″ για να το έχω για έξω και φυσικά να μπορώ να το δουλεύω με το ένα χέρι.

Τώρα φαντάσου να τα ‘χεις αυτά τα δύο σε μια συσκευή………………. Μόνο την τιμή φοβάμαι και αυτή την @@@@@@@@@ το Knox γιατί για μένα android=root.

Sotiris

Η Μαίρη είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 (δεν περιμέναμε αυτά τα σχόλια για να το καταλάβουμε) και μετά απαιτούν σοβαρές απαντήσεις ενώ έχουν γελοιοποιήσει το θέμα με την άγνοια τους. Δεν έχει να κάνει με το οτι είναι γυναίκα, είδαμε και κάτι άντρες… Οπότε επειδή θα πάει την κουβέντα στα σεξιστικά σχόλια, απλά αποστομώστε την με λογική και ψυχραιμία. Όση ψυχραιμία μπορεί να έχει κανείς με άτομα που απλά… ΔΕΝ το έχουν καθόλου με τα smartphones και την τεχνολογία.

petros

Ποσο χρήσιμες ειναι οι αναδιπλωμενες οθόνες είναι θέμα χρήσεις που κανεις, αλλιώς μεταφέρεις ενα ταμπλετ 10 ιντσών αλλιως 5, θα δωσω ενα παράδειγμα χρησεις π.χ αλλιώς θα χρησιμοποιησω μια σαμπάνια αν παρω εγω απο το super market αλλιως θα την χρησιμοποιήσει η Tζουλια ,

Prankster100

@Mary σοβαρά τώρα? Προσπαθούν όλοι να σε πείσουν ότι 1+1=2 και εσύ επιμένεις 3 γιατί κάνει 2? Πάμε καλά τώρα συνέλθε τα κινητά πλέον δεν λέγονται έξυπνα να περνάει η ώρα τους. Προτιμώ όταν βγενω να κουβαλάω κάτι στα γρήγορα πάνω μου μικρό και ελαφρύ και όταν θέλω να “διασκεδασω” να “ΒΓΆΛΩ ΕΞΩ” μην πάει το μυαλό στο πονηρό την πένα της σαμσουνγκ που ελπίζω να έχει, και να απολαμβάνω σε οθόνάρα ότι θέλω να κάνω θες fb videos games ότι θες ειδικά πλέον με τα game pads θες φοιτητας ιατρικης που τα περασα να καθομαι στο tabletaki να διαβαζω διαφορά βιβία σημειώσεις κτλ. λέω σε ότι καθένας είναι extreme εξυπηρετεί ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ αυτην η καινοτομια. So εάν επιμένεις στο γιατί 5 και 7 ίντσες τι διαφορά εχει σημαίνει ότι ποτέ δεν έπιασες 7 ιντσο και βασικά δεν θέλω να μου βγαίνουν τα μάτια σε 5 ίντσες φαντάσου ότι έχω νΟΤΕ 5 και ακόμα θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο αλλά δεν θα με βόλευε σε πολλά άλλα. Εάν όμως γινόταν αναδιπλουμενο?

Mike89

Σπανια σχολιαζω αλλα αυτη τη φορα δε κρατηθηκα πραγματικα κατι καινουριο στον χωρο των κινητων που εχει κορεστει πια… ελπιζω να βγει σαν εξτρα εκδοση του Note αν γινει αυτο πουλαω το note4 δινω κ κανα νεφρο :p κ το τσιμπαω. Προφανως και ειναι χρησιμη μια τετοια συσκευη μην ξεχναμε οτι σιγα σιγα για εκει το πανε ολες οι εταιρειες στο να βγαζουν συσκευες all in one το μονο που φοβαμαι ειναι τιμη αν κ λογικα θα την δικαιολογει… η Mary αυτο που θελει να πει ισως ειναι οτι για καποιους ανθρωπους δεν ειναι τοσο σημαντικο να εχουν μαζι κ κινητο κ μικρο ταμπλετ. Για μενα παντως ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικο οπως πιστευω και για τους περισσοτερους…. υπομονη λοιπον σε κανα χρονο με εναμιση (ανακοινωση note 7) ισως το δουμε επιτελους….

Γιώργος

Την ίδια ώρα που άλλες εταιρείες βγάζουν κινητά τεχνολογίας του 2012 με 4″ η Samsung και η LG σχεδιάζουν το μέλλον.

panos

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω από την μία φαγωθηκατε ότι δεν καινοτομεί η εταιρεία και από την άλλη σιγά τι να το κάνουμε. Αποφασιστε τη θέλετε και μετά να γράφετε!!!

Panos7GR

Χάνει αρκετά σε μέγεθος οθόνης οταν διπλώνει. Λογικά θα φταίει που θα “αχρηστεύεται” το σημείο που τσακίζει, παρόλα αυτά είναι μια αρχή και σίγουα μια τέτοια συσκευή αξίζει ο όνομα Galaxy Note. Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα, μόλις πριν 3 χρόνια μας παρουσίασε στην CES το Youm και μας έδειξε πως οραματίζεται μια τέτοια συσκευή. Αν κάνει την αρχή έρχονται με φόρα και LG και Japan Display που πειραματίζονται επίσης με flexible OLED displays. Σίγουρα το next big thing και άσε τους άλλους να λένε. Τη δεδομένη στιγμή μπορεί οι 7 ιντσες που γίνονται 5 να μην συγκινούν, αλλά είναι η αρχή και όταν γίνει η αρχή να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε ραγδαία ανάπτυξη. Ποιός να φανταζόταν το 2008 που είδε το πρώτο iPhone ότι σε λιγότερο από 10 χρόνια θα φτάναμε εδώ που είμαστε σήμερα να κουβαλάμε έναν μικρό υπολογιστή στη τσέπη μας; Οπως προ είπα είναι μόνο η αρχή! Τώρα θα διπλώνει μία φορα, αύριο τρεις, μεθαύριο τέσσερις φορές και θα το φοράμε στο καρπό μας σαν smartwatch. Σκέψου μια συσκευή που τη φοράς σαν smartwatch όταν είσαι σε κίνηση (ή για τις γυναίκες να είσαι σε νυχτερινή έξοδο σε club που παρατάτε τα κινητά σας πάνω… Συνέχεια »

@papaki

Η αναδιπλούμενη οθόνη είναι χρήσιμη σε πολλά πράγματα, αλλά άμα έχει ένα μέγεθος οθόνης που μπορεί να γράφει κάποιος άνετα με οριζόντιο το πληκτρολόγιο πχ. word και έχει οθόνη και σαν συσκευή που δε σε κουράζει να γράφεις ή να διαβάζεις για μένα δεν λείπει τίποτα.

Ανακιν

@mary κάνε με αντ είμαι πλοκ στο φεισμποουκ χαχαχ σίγουρα είναι ο Λευτέρης πάω στοίχημα δεν είναι γυναίκα η @mary

tacos

NikosAr πριν 40 χρονια θυμασαι ποια αμαξια ηταν τα καλύτερα? τωρα το 2016 ξερεις ποια αμαξια ειναι τα καλυτερα?
και στα 2 η απαντηση ειναι τα ιαπωνικα
η Ιαπωνια φιλε μου ειναι εκει στην ανατολη
η ευρωπη τα εκανε copy για να μπορεσει να φτιαξει αμαξι που να πηγαινει με παραπανω απο 5 χιλιομετρα
.
οσον αφορα τα κηνιτα βλεπεισ και στο αρθρο ποιος καινοτομει
βεβαια απο την στιγμη που εισαι 40+ και λεσ τετοια προφανως εισαι απο αυτους που εφεραν την Ελλαδα στην κατασταση που ειναι σημερα
απλα σε οικτιρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.