Sony: Επίσημο video για τις αλλαγές που φέρνει το Marshmallow στα Xperia

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα το παγκόσμιο Android 6.0 Marshmallow update για τη σειρά του Sony Xperia Z5, ενώ εχθές ξεκίνησε και η αναβάθμιση των Sony Xperia Z3+ και Sony Xperia Z4 Tablet, συσκευές που ανακοινώθηκαν όλες με Lollipop.

Για όσους είναι κάτοχοι Xperia συσκευών, αλλά δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη σε Android Marshmallow, η Sony κυκλοφόρησε ένα επίσημο video στο οποίο δείχνει κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει η νέα έκδοση του Android στα κινητά της.

Στο παρακάτω video εμφανίζεται ένα Sony Xperia Z5 και η Sony έχει κάνει μια μίξη των χαρακτηριστικών της Google (όπως app permissions για ξεχωριστά apps, βελτιωμένες δυνατότητες για sharing κλπ) μαζί με τις δικές της βελτιώσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με την κάμερα. Γίνεται επίσης μια σύντομη αναφορά σε Doze mode, Now on Tap, τη νέα home screen, voice assist κλπ.

Εκτός από τα μοντέλα που αναβαθμίστηκαν ήδη, περιμένουμε Marshmallow update για: Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xperia Z2, Sony Xperia M5, Sony Xperia C5 Ultra, Sony Xperia M4 Aqua, Sony Xperia C4, Sony Xperia Z4 Tablet Compact και Sony Xperia Z2 Tablet.

Δείτε το video:

sony marshmallow features video, Sony: Επίσημο video για τις αλλαγές που φέρνει το Marshmallow στα Xperia

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Z3c

Μετά και από αυτή την αναβάθμιση μάλλον θα έρθει η ώρα της αλλαγής για το z3 compact μου. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βγάλει μια καλή συσκευή κάτω των 5 ιντσών.

Max91

Z3+ μπορώ να πω πως κάτι έκανε… Λίγο η κάμερα, η μπαταρία και μπορώ να πω και ίσως για τις θερμοκρασίες. Αλλά φυσικά έχει ακόμα θέματα να διορθώσει

leftp

@Max91
Πότε σου ήρθε η αναβάθμιση? ΟΤΑ ή Companion?

Βασίλης

Νίκο z3c
Έχω και εγώ το Ζ3c και τώρα τελευταία δεν μου δουλεύει το GPS έχει προσέξει κάτι εσύ στο δικό σου? Στο ίντερνετ που το έψαξα λένε ότι έχει θέμα μετά από κάποιο update της sony και το ξέρουν αλλά δεν κάνουν τπτ πάρα τα πολλά παράπονα.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic.

Αλέξανδρος

Μόλις ολοκλήρωσα το update σε Z5cκαι διαπίστωσα με λύπη πως λείπει η λειτουργία stamina.

leftp

@Αλέξανδρε το κινητό σ είναι Ελληνικό?

leftp

@Αλέξανδρε το κινητό είναι Ελληνικό ?

Phaethon

Βασίλη

Ούτε σε εμένα δουλεύει το GPS πλέον.

Έχω δοκιμάσει και το Sony Android Concept αλλά τίποτα.

panosz75

Άραγε ποιο από προαναφερθέντα Xperia θα την πληρώσει αυτή τη φορά με την αναβάθμιση, και θα τα φτύσει η μπαταρία του, κάνοντας απότομα dives και battery drains; Ήδη το Z1 compact μου είναι έτοιμο να φύγει για το σέρβις για αντικατάσταση μπαταρίας, μετά από την αποτυχημένη αναβάθμιση σε 5.1.1 που προκάλεσε το προαναφερθέν πρόβλημα (για τους δύσπιστους, μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα τους πείσει). Προσωπικά για μένα, ποτέ ξανά Sony, ποτέ ξανά κλειστή unibody συσκευή με μη αφαιρούμενη μπαταρία._

Αλέξανδρος

@leftp Γερμανικό με συμβόλαιο αγορασμένο.

panosz75

Ωραία, άρχισαν τα όργανα. Βλάβη στο GPS μετά από αναβάθμιση. Πλάκα έχει να βγει να πει η Sony ότι η σειρά Xperia Z έχει αντικατασταθεί από τη σειρά X, κι ως εκ τούτου δεν υπάρχει πλέον υποστήριξη. Δε θα μου έκανε καμία έκπληξη.

Max91

@leftp
χθες (08,03,16) ota αλλα να ξερεις οτι εχω γερμανικη συσκευη και μενω γερμανια

Βασίλης

panosz75 αν ψάξεις στο ίντερνετ z3c GPS problem θα βρεις πολλά άρθρα ακόμα και από το sony forum
χωρίς καμία ουσιώδη απαντάση

pantheon
δοκίμασες να κάνεις επαναφορά η κάτι τέτοιο εγώ λέω να δοκιμάσω να κάνω επαναφορά πριν τα update που έβγαλε για το stagefright γτ προσωπικά εκεί πιστεύω κανένα την πατάτα….

Mary

Παιδιά σήμερα σε μια φίλη της ήρθε ota η ενημέρωση σε m4 Aqua dual sim. Δεν ειναι αγορασμένο απο Ελλάδα όμως αν θυμάμαι καλά.

JohnWave

Έτσι για να ξέρω εγκυκλοπαιδικά : Διόρθωσε με κανένα update η Sony το κακό software processing που έκανε η κάμερά της όταν τράβαγε σε auto ; Eίχα διαβάσει πολλά reviews για κάμερες και αυτό που έλεγαν όλα είναι ότι ουσιαστικά η Sony με το κακό λογισμικό επεξεργασίας στην κάμερα στο αυτόματο χαράμιζε την άψογη από θέμα hardware κάμερά του Ζ5. Είχα δει και αρκετά samples που όντως επιβεβαίωναν αυτό το θέμα.

Νίκος Z3c

Εγώ παιδιά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το GPS όχι ακόμα τουλάχιστον.

panosz75

@JohnWave:
Προφανώς και δεν διόρθωσε τίποτα, λόγω του ότι προτιμάει να πουλάει φωτογραφικές μηχανές, και να κάνει πωλήσεις με τους φακούς και τους αισθητήρες της τα κινητά των ανταγωνιστών. Πολύ κάτω του αναμενόμενου το τελικό αποτέλεσμα στα Xperia Z series γενικά, ενώ θα μπορούσαν να είναι άνετα στην κορυφή.

Solon

Μόλις έβαλα το update στο Xperia Z5 Premium Dual Sim μοντέλο E6883. Με χαρά διαπίστωσα ότι διόρθωσαν την αργή απόκριση στις ρυθμίσεις των δύο SIM και η συσκευή έχει γίνει ακόμα ποιο smouth. Επισης πρέπει να έχουν διορθώσει κάποια προβλήματα στην διαχείρηση της μνήμης αφού οι πίστες στο Asphalt 8 φορτώνουν γρηγορότερα.

Μπαμπης

Οχχ αυτο με το app permission μου μυριζεο windows vista..

Ozby

Παιδιά τώρα διαβάζω τα σχόλια σας σχετικά με την αναβάθμιση και απορώ αν και πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση Marshmallow έχω Xperia M4 AQUA από Γερμανία αλλά είμαι Ελλάδα και δεν με ήρθε τίποτα έχετε κάποια ιδέα

Τάσος

Καλησπέρα καμία είδηση για update σε Xperia Z ultra υπάρχει ! Έχω το τηλ. 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος έλεγα να κάνω αγορά καινούργιου αλλά έχω συνηθίσει τις 6.4 ίντσες και δε μπορώ να πάω σε άλλο κινητό μου φαίνονται όλες οι οθόνες μικρές θα βγει κάποια συσκευή με πάνω από 6 ίντσες από την Sony ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.