Xiaomi Mi Power Bank Pro: 10.000mAh, USB Type-C και τιμή 23 δολάρια

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα σήμερα στην Κίνα το νέο Xiaomi Mi Power Bank Pro στα 10.000mAh. Το νέο θετικό χαρακτηριστικό είναι η παρουσία θύρας USB Type-C και η αμφίδρομη γρήγορη φόρτιση.

Το Xiaomi Mi Power Bank Pro μπορεί να βγάλει ρεύμα και από τους δυο Type-A connectors και φορτίζει από την Type-C. Το μοναδικό χαρακτηριστικό του δεν είναι μόνο η θύρα Type-C, αλλά είναι 42% πιο λεπτό από το προηγούμενο μοντέλο στα 5000mAh και έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος.

Επιπλέον ενσωματώνει ένα smart feature, το οποίο εντοπίζει τις συσκευές με γρήγορη φόρτιση και ο χρόνος φόρτισης μειώνεται κατά σχεδόν 25%.

Με το νέο μοντέλο επιτρέπεται και η φόρτιση αξεσουάρ, όπως Bluetooth συσκευές και fitness bands. Για να φορτίσουν αυτές οι μικρές συσκευές χρειάζεται να γίνει διπλό πάτημα στο power button για να αλλάξει το mode.

Το 10000mAh power bank μπορεί να φορτίσει σε 6 ώρες χρησιμοποιώντας 5V/2A input, η Xiaomi δίνει και 18W ultra fast charger για να φορτίζει 40% πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος φόρτισης στις 3.5 ώρες.

Η Xiaomi αναφέρει ότι το Xiaomi Mi Note μπορεί να φορτιστεί 2 φορές, το iPhone 6, 4 φορές ενώ το iPad mini, 1.5 φορές. Έρχεται με 9 επίπεδα προστασίας κυκλώματος μαζί με USB smart-control και charging/discharging chips για την σταθεροποίηση τάσης αποφόρτισης και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Το Mi Power Bank Pro έχει τιμή 149 yuan, που σημαίνει περίπου 23 δολάρια.

xiaomi mi power bank pro 10000mah, Xiaomi Mi Power Bank Pro: 10.000mAh, USB Type-C και τιμή 23 δολάρια

xiaomi mi power bank pro 10000mah, Xiaomi Mi Power Bank Pro: 10.000mAh, USB Type-C και τιμή 23 δολάρια

xiaomi mi power bank pro 10000mah, Xiaomi Mi Power Bank Pro: 10.000mAh, USB Type-C και τιμή 23 δολάρια

xiaomi mi power bank pro 10000mah, Xiaomi Mi Power Bank Pro: 10.000mAh, USB Type-C και τιμή 23 δολάρια

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ορεστης Γκιοκας

μια μικρη σημειωση γιατι η Xiaomi το κανει αυτο το κολπακι… το usb ειναι εξ ορισμου 5 volt οποτε το output εν τελει μετατρεπεται σε καθε περιπτωση στα 5volt, η χωρητικοτητα λοιπον του power bank με εξοδο 5V ειναι 7.200 mAh το οποιο υπολογιζεται ευκολα απ τον τυπο της ισχυος P=I*V

kosmas

Δεν το κάνει μόνο η Xiaomi. Όλα τα Power banks αναφέρουν την ονομαστική χωρητικότητα.

Makis

Παίρνουμε power bank για μία περίπτωση ανάγκης, εάν είναι να κουβαλάω 223 γραμμάρια κουτί, άστο καλύτερα, έχω τον φορτιστή μαζί και κάπου θα βρω πρίζα. Έχω power bank να μπορεί να μου γεμίσει το κινητό κατά 70% με βάρος 65 γραμμάρια που και αυτό “βάρος” είναι.

Panos7GR

Για το απλό Xiaomi Mi Power Bank έχουν γραφτεί πάρα πολλά θετικά reviews και σχόλια χρηστών. Φαντάζομαι τώρα με το Pro θα το έχει απογειώσει. Σκέφτομαι σοβαρά όταν προχωρήσω σε αγορά power bank να προτιμήσω Xiaomi.

@Makis: Ναι αλλά πόση χωρητικότητα έχει το δικό σου power bank 65γρ. ;;

JinTheGod

Τελικα σε οτι και να βγαλει αυτη η εταιρια,οσο φθηνο οσο καλο και να ειναι παντα θα εχει ατομα που κατι θα βρουν να πουν..Απεκτησε haters χωρις καν να μπει σε Αμερικανικη και Ευρωπαικη αγορα..μεγαλη μαγκια!

ster

αυτες τις συσκευες δεν τις παιρνεις για καθημερινη φορτιση ,αλλα για μια στο τοσο που θα ξεμεινεις. οπότε δεν σε νοιαζει το μεγεθος και το βαρος οταν σου λυνει τα χερια.
στη συγκεκριμενη περιπτωση απλα χανεται στη τσεπη σε σχεση με αυτα που προσφερει.
τρομερη αποδοση/τιμη. ευτυχως που εχουν κανει την εμφανιση τους στην ελλαδα (σκρουτζ).

Makis

Δεν σχολίασα το συγκεκριμένο Jin θεέ, γενικά μιλάω. Για το αν χάνεται στην τσέπη καλά άστο, τέσπα, όποιος θέλει το παίρνει, εγώ με 2,000 mAh είμαι μια χαρά. Και διπλό φορτιστή στο αυτοκίνητο έχω οπότε να μου χρειαστεί που; Στην έρημο; Και είμαι πολύ συχνά σε αεροδρόμια και ταξίδια…

JinTheGod

@Makis

Μα το συγκεκριμενο σχολιασες φιλε μου..λες για τα 223 γραμμαρια της συσκευης..Για καποιον που πηγαινει συχνα camping/ταξιδια(και εχεις διαφορα gadjets) ειναι παρα πολυ βολικο.Αλλιως οπως λες εσυ και ενα μικροσκοπικο 2500Mah αρκει για να σου κανει την δουλεια σε ωρα αναγκης.

Makis

200-240 είναι τα 10άρια….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.