Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα λεπτότερα Alienware gaming laptops CES 2019, Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]
Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.
Η Dell ξεκίνησε περήφανα την παρουσία της στην έκθεση CES 2019, με τα δύο νέα της μοντέλα, το m17 (πάνω) και το m15 (κάτω). Το Alienware m17 θα έχει οθόνη 17 ιντσών, πάχος 23 χιλιοστά και θα ζυγίζει 2,63 κιλά. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ο επεξεργαστής του θα είναι 8ης Γενιάς Intel Core i9 σειράς K, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί ως τον Intel Core i9-8950HK (με τεχνολογία ψύξης Cryo-Tech v2.0). Η μνήμη RAM θα είναι στα 32GB και θα λειτουργεί με Κάρτα γραφικών Nvidia RTX 2080. Θα περιλαμβάνει διπλό σκληρό δίσκο SSD 1TB και η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1.649 δολάρια (1.441 ευρώ) τουλάχιστον. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.
Το m15 διαθέτει οθόνη 4K UHD 15 ιντσών, 16GB μνήμης RAM και 2TB αποθήκευσης τεχνολογίας SSD, με τις προδιαγραφές σχεδόν ταυτόσημες με το m17 που αναφέραμε παραπάνω. Το βάρος του συγκεκριμένου μοντέλου θα είναι 2,16 κιλά. Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 1.579,99 δολάρια (1.381 ευρώ). Θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το m17 στις 21 Ιανουαρίου. Και τα δύο μοντέλα θα βρίσκονται στην φετινή έκθεση τεχνολογίας CES 2019.
Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα λεπτότερα Alienware gaming laptops CES 2019, Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]
Θα πρέπει να τονίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019, για να σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα τεχνολογίας από την πηγή των γεγονότων.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

5000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.

Business Dell

Dell: Καλείται να πληρώσει 1 δισ. δολάρια σε συμβιβασμό αγωγής

Η Dell αναμένεται να καταβάλει το ποσό του 1 δισ. δολαρίων σε συμβιβασμό για τη διευθέτηση αγωγής που είχαν υποβάλει μέτοχοι της εταιρείας.