Toshiba Portege Z830 ελληνικό unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το απίθανο ultrabook Toshiba Portege Z830 με οθόνη 13.3 ίντσες, επεξεργαστή Intel Core i5 χρονισμένο στο 1.6GHz τεχνολογίας Sandy Bridge και μνήμη RAM 6GB. Ενσωματώνει “δίσκο” SSD 128GB, υποδοχή για κάρτες SIM 3G, το σασί είναι από μαγνήσιο, το πάχος 15,9 χλστ. και το βάρος του μόλις 1.12 κιλά. Δείτε το βίντεο.

Το μοντέλο Toshiba Portege Z830-10H που έχουμε στα χέρια μας κοστίζει 1400 ευρώ. Σειρά έχει ο Φίλιππας με το ASUS UX31 ο οποίος θα το δοκιμάσει και θα μας πει τη γνώμη του.

, Toshiba Portege Z830 ελληνικό unboxing

, Toshiba Portege Z830 ελληνικό unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DVaderLar

Από γραφικά onboard να φανταστώ ε?

Γιάννης

Κουκλάκι είναι το άτιμο…
Κώστα η οθόνη πως σου φάνηκε (αν και δε το τέσταρες)?

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο τέλος πάλι tablet το είπες.Αφού σε μπερδεύουν τόσα που είναι δώσε τα σε εμάς και σου στέλνουμε βίντεο….Χεχε

Ddr2

Και η καμερα με το face…..κατι …..
Βλαχακη εισαι θεος!!!

Θεικο και το toshiba παιδια, αλλα η ενσωματωμενη μπαταρια και η ελλειψη οπτικου μεσου (κυριως αυτο) με χαλανε.
Θα μεινω με το tecra μου αρκετο καιρο ακομη, ειδικα τωρα που αλλαξα τον δισκο του με εναν ssd και πραγματικα πεταει!!

Mandoctor

Kαι VGA, και HDMI και LAN, τα χωρέσανε όλα οι τύποι εδώ πέρα!!

χααχαχαχααχαχαχαχ

Πάντως όντως Κώστα, οι τύποι τα έβαλαν ΟΛΑ!

Ερμής

Ξέρουμε μήπως το παχος της οθόνης??

Αποστολίδης Θανάσης

Ως κάτοχος των ASUS UX 31 και Τοshiba Ζ 830-11G, να πω ότι το πάχος της οθόνης και στα 2 ultrabooks είναι εντυπωσιακά μικρό, περίπου 4-5 χιλιοστά. Μόνο σε SONY της σειράς Ζ έχω δει λεπτότερο πάχος πλαισίου οθόνης. Η οθόνη του Z830 έχει τυπική για laptop απόδοση. Contrast και απόδοση χρωμάτων σε αρκετά υψηλά επίπεδα, η φωτεινότητα είναι υψηλή αλλά όχι στα εντυπωσιακά επίπεδα του ASUS UX 31. Επίσης υστερεί στην ανάλυση και ελαφρώς στην απόδοση των χρωμάτων σε σύγκριση με το ASUS. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το καπάκι ανοίγει σταθερά χωρίς ίχνος τριξίματος, το ASUS δίνει αρχικά πιο στιβαρή αίσθηση κατά το άνοιγμα – κλείσιμο του καπακιού. Όταν το συνηθίσεις φαίνεται ότι απλά έχει άλλη αίσθηση λόγω κατασκευής αλλά παρόμοια ποιότητα. Ο επεξεργαστής του ΤΟSHIBA (Ιntel core i5 2557M ) αφήνει πίσω τον i7 2677 του ASUS , όσο κι αν αυτό ακούγεται κάπως παράξενο. Και η 6άρα RAM είναι παντού πολύ ταχύτερη του ASUS (4GB). Σε ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων από και προς εξωτερικό HDD σε USB 3.0 θύρα υπήρξε μικρό προβάδισμα του TOSHIBA, ο SSD που φοράει είναι μάλλον ταχύτερος. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που έχει το Ζ830 είναι σημαντικό ατού και πολύ ευπρόσδεκτο… Συνέχεια »

Kakadi

Με το Macbook Air 13 2012 που εχω μεχρι να μπει αυτο στα windows εγω ειχα δει και ενα ολοκληρο hands on!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.