Η Epson σπάει το φράγμα της φωτεινότητας στα 3LCD

Οι βιντεοπροβολείς Epson EMP-1810 και EMP-1815 ζυγίζουν μόλις 2,9 κιλά και 3,1 κιλά αντίστοιχα. Και οι δυο διαθέτουν 3500 ANSI Lumens, ανάλυση XGA και φακό με 1,6x ζουμ. Είναι ιδανικοί για επαγγελματικές προβολές υψηλής ποιότητας σε φωτεινά περιβάλλοντα.

Η εγκατάσταση και συντήρησή τους είναι εύκολη, ενώ η λάμπα και τα φίλτρα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αναρτημένος στην οροφή. Η ποιότητα είναι αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνολογίας 3LCD, η οποία επιτυγχάνει ζωντανά χρώματα, καθαρές εικόνες και ξεκάθαρη αναπαραγωγή βίντεο.

Η φωτεινότητα εξασφαλίζεται από τα 3500 ANSI Lumens, που θέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα της Epson στην κορυφή της κατηγορίας των φορητών 3LCD βιντεοπροβολέων. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα άμεσης προσαρμογής του μεγέθους της προβαλλόμενης εικόνας μέσω ενός πλήκτρου ανάλογα με την οθόνη προβολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο EMP-1815 προσφέρει δυνατότητα για ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση σε εταιρικά δίκτυα LAN ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα USB 2.0 για εύκολη σύνδεση με Η/Υ ή φορητό υπολογιστή μέσω ενός συνηθισμένου καλωδίου USB ή συνδεσιμότητα VGA για ασύρματη σύνδεση μεταξύ υπολογιστή και βιντεοπροβολέα. Τέλος, διαθέτει θύρα Compact Flash για δικτύωση και προβολή χωρίς τη χρήση Η/Υ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων με το σύστημα Epson EasyMP για προηγμένη σύνδεση, επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικού περιεχομένου με τη χρήση έως και τεσσάρων βιντεοπροβολέων, τόσο ασύρματα όσο και μέσω LAN, απευθείας από την επιφάνεια εργασίας των Windows. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την προβολή υποστηρικτικού υλικού μαζί με την κύρια παρουσίαση, ή ακόμα και την ταυτόχρονη προβολή δυο ή περισσοτέρων παρουσιάσεων.

Τέλος, οι EMP-1815 και EMP-1810 χαρακτηρίζονται εκτός από την συμπαγή και ελαφριά κατασκευή τους και από τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, ο οποίος είναι ιδανικός για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιντεοπροβολείς Sony

Sony VPL-VW80 | Με τεχνολογία High Frame Rate SXRD

Ο νέος βιντεοπροβολέας Sony BRAVIA VPL-VW80 είναι σχεδιασμένος με τρόπο, ώστε να αποτελέσει το επόμενο λογικό βήμα για τον σοβαρό οπαδό της Οικιακής Ψυχαγωγίας. Στην καρδιά του βρίσκεται η τεχνολογία πάνελ SXRD, η οποία παρέχει εξαιρετικά λεπτομερή πλήρη ανάλυση HD 1080p για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία. Τα ειδικά πάνελ SXRD υψηλού ρυθμού καρέ και το […]

Βιντεοπροβολείς Sony

Sony Ε series | Βιντεοπροβολείς με τεχνολογία BrightEra 3LCD

Με τη νέα σειρά επαγγελματικών προβολέων πολλαπλών χρήσεων Ε, η Sony χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την τεχνολογία BrightEra 3LCD σε προσιτούς οικονομικά entry-level βιντεοπροβολείς. Στη νέα σειρά περιλαμβάνεται το πρώτο μοντέλο υψηλής φωτεινότητας VPL-EX50 καθώς και ο πρώτος entry-level βιντεοπροβολέας με ανάλυση WXGA ο VPL-EW5, ο οποίος ακολουθεί την τάση που έχουν ξεκινήσει οι φορητοί […]

Βιντεοπροβολείς Epson

Epson EMP-400We | Με φακό ultra short throat

Ένας διαδραστικός ψηφιακός πίνακας συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την απλότητα ενός κοινού μαυροπίνακα με την ευελιξία και τις δυνατότητες ενός υπολογιστή. Με την χρήση ενός projector, επάνω στον πίνακα προβάλλεται η εικόνα από τον υπολογιστή. Ο Epson EMP-400We είναι ειδικά σχεδιασμένος για αυτή την δουλεία, μιας και είναι εύκολος στην χρήση και στην τοποθέτηση, […]

Home Cinema Optoma

Optoma EP776 | Χρώμα και φως

Η Optoma ανακοινώνει τη διάθεση των νέων βιντεοπροβολέων EP776 και 782. Με χαρακτηριστικά προερχόμενα απ’ ευθείας από τους Home Cinema προβολείς αλλά και τη μεγάλη εμπειρία στους προβολείς επαγγελματικών εφαρμογών, η Optoma παρουσιάζει τους EP776/782. Εξοπλισμένοι με DarkChip3 και ικανότητα απεικόνισης 134,2 εκατομμυρίων χρωμάτων σε συνδυασμό με τα 4700 ANSI lumens φωτεινότητας οι EP776 και […]