Η Epson σπάει το φράγμα της φωτεινότητας στα 3LCD

0

Οι βιντεοπροβολείς Epson EMP-1810 και EMP-1815 ζυγίζουν μόλις 2,9 κιλά και 3,1 κιλά αντίστοιχα. Και οι δυο διαθέτουν 3500 ANSI Lumens, ανάλυση XGA και φακό με 1,6x ζουμ. Είναι ιδανικοί για επαγγελματικές προβολές υψηλής ποιότητας σε φωτεινά περιβάλλοντα.

Η εγκατάσταση και συντήρησή τους είναι εύκολη, ενώ η λάμπα και τα φίλτρα μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αναρτημένος στην οροφή. Η ποιότητα είναι αποτέλεσμα της προηγμένης τεχνολογίας 3LCD, η οποία επιτυγχάνει ζωντανά χρώματα, καθαρές εικόνες και ξεκάθαρη αναπαραγωγή βίντεο.

Η φωτεινότητα εξασφαλίζεται από τα 3500 ANSI Lumens, που θέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα της Epson στην κορυφή της κατηγορίας των φορητών 3LCD βιντεοπροβολέων. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα άμεσης προσαρμογής του μεγέθους της προβαλλόμενης εικόνας μέσω ενός πλήκτρου ανάλογα με την οθόνη προβολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο EMP-1815 προσφέρει δυνατότητα για ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση σε εταιρικά δίκτυα LAN ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα USB 2.0 για εύκολη σύνδεση με Η/Υ ή φορητό υπολογιστή μέσω ενός συνηθισμένου καλωδίου USB ή συνδεσιμότητα VGA για ασύρματη σύνδεση μεταξύ υπολογιστή και βιντεοπροβολέα. Τέλος, διαθέτει θύρα Compact Flash για δικτύωση και προβολή χωρίς τη χρήση Η/Υ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων με το σύστημα Epson EasyMP για προηγμένη σύνδεση, επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή διαφορετικού περιεχομένου με τη χρήση έως και τεσσάρων βιντεοπροβολέων, τόσο ασύρματα όσο και μέσω LAN, απευθείας από την επιφάνεια εργασίας των Windows. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την προβολή υποστηρικτικού υλικού μαζί με την κύρια παρουσίαση, ή ακόμα και την ταυτόχρονη προβολή δυο ή περισσοτέρων παρουσιάσεων.

Τέλος, οι EMP-1815 και EMP-1810 χαρακτηρίζονται εκτός από την συμπαγή και ελαφριά κατασκευή τους και από τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, ο οποίος είναι ιδανικός για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα