Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστών

0

Hitachi CP-A100Η Hitachi ανακοίνωσε τον νέο βιντεοπροβολέα CP-A100 που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολύ κοντινής προβολής και φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι βιντεοπροβολείς χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση και στις επιχειρήσεις. Η σημαντική μείωση της απόστασης και η εισαγωγή δυνατότητας προβολής σε μεγάλη γωνία σημαίνει ότι ο αθόρυβος CP-A100/ED-A110 μπορεί να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην οθόνη.

Ο βιντεοπροβολέας CP-A100ED-A110 προσφέρει μαζί με τις νέες λειτουργίες μοναδικής απόδοσης και όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά ασφάλειας, ευχρηστίας και ευκολίας συντήρησης που οι χρήστες περιμένουν από τους βιντεοπροβολείς της Hitachi. Υψηλής ποιότητας 3LCD panel, επίπεδα φωτεινότητας των 1500 (lm) σε κανονικό και 2000 (lm) σε bright mode, επιλογές εναλλακτικών λύσεων για ήχο, εικόνα και σύνδεση στο δίκτυο ή τον υπολογιστή, κλείδωμα με PIN και αθόρυβη λειτουργία χάρη στο αποτελεσματικό φίλτρο που διατηρεί το επίπεδο θερμοκρασίας.

Hitachi CP-A100ED-A110
• Ικανότητα: Πολύ κοντινή προβολή από απόσταση 42 εκατ. για οθόνη 60’’ και μεγάλη γωνία προβολής που διευκολύνει την τοποθέτηση του CP-A100/ED-A110 πολύ κοντά στην οθόνη.
• Πολυμορφία: Ισορροπημένος σχεδιασμός που εξασφαλίζει ισχυρά και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη πολλαπλών χρήσεων, αυτόνομα ή συνδεδεμένος σε LAN
• Ευελιξία: Πολλές εναλλακτικές λύσεις για διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα και εύκολη ενσωμάτωση με κορυφαία whiteboards.
• Χρησιμότητα: Χαρακτηριστικά για καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Εύκολη συντήρηση με φίλτρο αέρα μεγάλης διάρκειας και εύκολη πρόσβαση σε καίρια σημεία όπως η λάμπα και το φίλτρο.
• Ασφάλεια: Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας με PIN, ατσάλινη μπάρα ασφαλείας, κλειδαριά Kensington και ειδοποίηση με email, όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αποσυνδεδεμένος από το δίκτυο.
• Ποιότητα εικόνας: Προηγμένα χαρακτηριστικά της Hitachi που περιλαμβάνουν 3LCD panel και μοναδική οπτική τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε όλες τις μορφές.
• Αξιοπιστία: Η αναγνωρισμένη τεχνολογία της Hitachi σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία με χαμηλό κόστος συντήρησης.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα