Beyond 4.0

Εικόνα 42 ίντσες από απόσταση 60 εκατοστών

Hitachi CP-A100Η Hitachi ανακοίνωσε τον νέο βιντεοπροβολέα CP-A100 που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολύ κοντινής προβολής και φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι βιντεοπροβολείς χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση και στις επιχειρήσεις. Η σημαντική μείωση της απόστασης και η εισαγωγή δυνατότητας προβολής σε μεγάλη γωνία σημαίνει ότι ο αθόρυβος CP-A100/ED-A110 μπορεί να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην οθόνη.

Ο βιντεοπροβολέας CP-A100ED-A110 προσφέρει μαζί με τις νέες λειτουργίες μοναδικής απόδοσης και όλα τα δημοφιλή χαρακτηριστικά ασφάλειας, ευχρηστίας και ευκολίας συντήρησης που οι χρήστες περιμένουν από τους βιντεοπροβολείς της Hitachi. Υψηλής ποιότητας 3LCD panel, επίπεδα φωτεινότητας των 1500 (lm) σε κανονικό και 2000 (lm) σε bright mode, επιλογές εναλλακτικών λύσεων για ήχο, εικόνα και σύνδεση στο δίκτυο ή τον υπολογιστή, κλείδωμα με PIN και αθόρυβη λειτουργία χάρη στο αποτελεσματικό φίλτρο που διατηρεί το επίπεδο θερμοκρασίας.

Hitachi CP-A100ED-A110
• Ικανότητα: Πολύ κοντινή προβολή από απόσταση 42 εκατ. για οθόνη 60’’ και μεγάλη γωνία προβολής που διευκολύνει την τοποθέτηση του CP-A100/ED-A110 πολύ κοντά στην οθόνη.
• Πολυμορφία: Ισορροπημένος σχεδιασμός που εξασφαλίζει ισχυρά και ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη πολλαπλών χρήσεων, αυτόνομα ή συνδεδεμένος σε LAN
• Ευελιξία: Πολλές εναλλακτικές λύσεις για διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα και εύκολη ενσωμάτωση με κορυφαία whiteboards.
• Χρησιμότητα: Χαρακτηριστικά για καθημερινή χρήση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Εύκολη συντήρηση με φίλτρο αέρα μεγάλης διάρκειας και εύκολη πρόσβαση σε καίρια σημεία όπως η λάμπα και το φίλτρο.
• Ασφάλεια: Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας με PIN, ατσάλινη μπάρα ασφαλείας, κλειδαριά Kensington και ειδοποίηση με email, όταν ο βιντεοπροβολέας είναι αποσυνδεδεμένος από το δίκτυο.
• Ποιότητα εικόνας: Προηγμένα χαρακτηριστικά της Hitachi που περιλαμβάνουν 3LCD panel και μοναδική οπτική τεχνολογία για να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας σε όλες τις μορφές.
• Αξιοπιστία: Η αναγνωρισμένη τεχνολογία της Hitachi σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία με χαμηλό κόστος συντήρησης.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιντεοπροβολείς Sony

Sony VPL-VW80 | Με τεχνολογία High Frame Rate SXRD

Ο νέος βιντεοπροβολέας Sony BRAVIA VPL-VW80 είναι σχεδιασμένος με τρόπο, ώστε να αποτελέσει το επόμενο λογικό βήμα για τον σοβαρό οπαδό της Οικιακής Ψυχαγωγίας. Στην καρδιά του βρίσκεται η τεχνολογία πάνελ SXRD, η οποία παρέχει εξαιρετικά λεπτομερή πλήρη ανάλυση HD 1080p για μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία. Τα ειδικά πάνελ SXRD υψηλού ρυθμού καρέ και το […]

Βιντεοπροβολείς Sony

Sony Ε series | Βιντεοπροβολείς με τεχνολογία BrightEra 3LCD

Με τη νέα σειρά επαγγελματικών προβολέων πολλαπλών χρήσεων Ε, η Sony χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την τεχνολογία BrightEra 3LCD σε προσιτούς οικονομικά entry-level βιντεοπροβολείς. Στη νέα σειρά περιλαμβάνεται το πρώτο μοντέλο υψηλής φωτεινότητας VPL-EX50 καθώς και ο πρώτος entry-level βιντεοπροβολέας με ανάλυση WXGA ο VPL-EW5, ο οποίος ακολουθεί την τάση που έχουν ξεκινήσει οι φορητοί […]

Βιντεοπροβολείς Epson

Epson EMP-400We | Με φακό ultra short throat

Ένας διαδραστικός ψηφιακός πίνακας συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την απλότητα ενός κοινού μαυροπίνακα με την ευελιξία και τις δυνατότητες ενός υπολογιστή. Με την χρήση ενός projector, επάνω στον πίνακα προβάλλεται η εικόνα από τον υπολογιστή. Ο Epson EMP-400We είναι ειδικά σχεδιασμένος για αυτή την δουλεία, μιας και είναι εύκολος στην χρήση και στην τοποθέτηση, […]

Home Cinema Optoma

Optoma EP776 | Χρώμα και φως

Η Optoma ανακοινώνει τη διάθεση των νέων βιντεοπροβολέων EP776 και 782. Με χαρακτηριστικά προερχόμενα απ’ ευθείας από τους Home Cinema προβολείς αλλά και τη μεγάλη εμπειρία στους προβολείς επαγγελματικών εφαρμογών, η Optoma παρουσιάζει τους EP776/782. Εξοπλισμένοι με DarkChip3 και ικανότητα απεικόνισης 134,2 εκατομμυρίων χρωμάτων σε συνδυασμό με τα 4700 ANSI lumens φωτεινότητας οι EP776 και […]