Νέος βιντεοπροβολέας Home Theatre BRAVIA VPL-VW200 SXRD

, Νέος βιντεοπροβολέας Home Theatre BRAVIA VPL-VW200 SXRDΟ BRAVIA VPL-VW200 είναι ο νέος κορυφαίος βιντεοπροβολέας Home Theatre της Sony. Συνδυάζει τα καλύτερα γνωρίσματα τριών βραβευμένων βιντεοπροβολέων (VPL-VW60, VPL-VW100 και QUALIA 004) και συνεργάζεται με τις τελευταίας γενιάς high-end τηλεοράσεις BRAVIA LCD θέτοντας νέα standards επιδόσεων στο χώρο των ψηφιακών συστημάτων Home Theatre.

Ο VPL-VW200 χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία panel υψηλού ρυθμού εναλλαγής καρέ Sony SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) προσφέροντας ανάλυση 1080p Full HD και κρυστάλλινη καθαρότητα εικόνας. Ο επαγγελματικής ποιότητας φακός Carl Zeiss Vario-Tessar φροντίζει ώστε να προβάλλεται στην οθόνη με απόλυτη πιστότητα ο,τι δημιουργεί η συστοιχία των τριπλών SXRD panels. Η μοναδική στο χώρο των ψηφιακών βιντεοπροβολέων τεχνολογία Motionflow Dark Frame Insertion, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη Sony, διπλασιάζει το ρυθμό εναλλαγής καρέ σε συχνότητα 100Hz προσφέροντας ομαλή, φυσική κίνηση χωρίς θαμπώματα. Η πλήρως ψηφιακή επεξεργασία σήματος από τον φημισμένο μηχανισμό BRAVIA ENGINE PRO αφαιρεί το θόρυβο, βελτιώνει την αναπαραγωγή των χρωμάτων και αυξάνει τη χρωματική αντίθεση. Το συνδυασμένο αποτέλεσμα αυτών των καινοτομιών οδηγεί σε νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας που επανακαθορίζουν την εμπειρία του Home Theatre.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro-I II: Φήμες για δύο αισθητήρες 1″

Το Xperia Pro-I της Sony κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021 και τώρα ήρθε η ώρα για τον αντικαταστάτη του.

Games PlayStation Sony

Playstation: Αυτή θα είναι η διάρκεια μπαταρίας του Project Q

Η Sony, στο Playstation Showcase, παρουσίασε το Project Q, τη νέα της φορητή κονσόλα, και τώρα μαθαίνουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της.

Games PlayStation Sony

Sony Playstation: Επίσημη η νέα φορητή κονσόλα

Η Sony, κατά τη διάρκεια του Playstation Showcase, επιβεβαίωσε επίσημα ότι εργάζεται σε ένα φορητό PlayStation με το όνομα Project Q.

Gear Sony

Sony ZV-1 II: Ανακοινώθηκε η κάμερα vlogging των 900 δολαρίων

Η Sony ανακοίνωσε το νεότερο μέλος της σειράς καμερών vlogging ZV, το ZV-1 II, το οποίο είναι το μοντέλο δεύτερης γενιάς του τριών ετών ZV-1.