Νέος βιντεοπροβολέας Home Theatre BRAVIA VPL-VW200 SXRD

, Νέος βιντεοπροβολέας Home Theatre BRAVIA VPL-VW200 SXRDΟ BRAVIA VPL-VW200 είναι ο νέος κορυφαίος βιντεοπροβολέας Home Theatre της Sony. Συνδυάζει τα καλύτερα γνωρίσματα τριών βραβευμένων βιντεοπροβολέων (VPL-VW60, VPL-VW100 και QUALIA 004) και συνεργάζεται με τις τελευταίας γενιάς high-end τηλεοράσεις BRAVIA LCD θέτοντας νέα standards επιδόσεων στο χώρο των ψηφιακών συστημάτων Home Theatre.

Ο VPL-VW200 χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία panel υψηλού ρυθμού εναλλαγής καρέ Sony SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) προσφέροντας ανάλυση 1080p Full HD και κρυστάλλινη καθαρότητα εικόνας. Ο επαγγελματικής ποιότητας φακός Carl Zeiss Vario-Tessar φροντίζει ώστε να προβάλλεται στην οθόνη με απόλυτη πιστότητα ο,τι δημιουργεί η συστοιχία των τριπλών SXRD panels. Η μοναδική στο χώρο των ψηφιακών βιντεοπροβολέων τεχνολογία Motionflow Dark Frame Insertion, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη Sony, διπλασιάζει το ρυθμό εναλλαγής καρέ σε συχνότητα 100Hz προσφέροντας ομαλή, φυσική κίνηση χωρίς θαμπώματα. Η πλήρως ψηφιακή επεξεργασία σήματος από τον φημισμένο μηχανισμό BRAVIA ENGINE PRO αφαιρεί το θόρυβο, βελτιώνει την αναπαραγωγή των χρωμάτων και αυξάνει τη χρωματική αντίθεση. Το συνδυασμένο αποτέλεσμα αυτών των καινοτομιών οδηγεί σε νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας που επανακαθορίζουν την εμπειρία του Home Theatre.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.