Social Media

Social Media Elon Musk Internet Twitter

Αποχωρούν χιλιάδες χρήστες από το Twitter – Οδεύουν ολοταχώς στο Μastodon

Οι χρήστες του Twitter δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οριστική εξαγορά της πλατφόρμας από τον Elon Musk και το δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την μαζική αποχώρησή τους.

Internet Instagram

Instagram egg: Πόσα αξίζει τελικά η πιο δημοφιλής φωτογραφία του Instagram;

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ποτέ στο Instagram είναι η εικόνα ενός αυγού με καφέ στίγματα. Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Τις τελευταίες ημέρες το Instagram egg έχει κατακτήσει το διαδίκτυο, και έχει προκαλέσει πανικό. Ποια είναι όμως η πραγματική αξία της πιο δημοφιλούς φωτογραφίας του Instagram;

Social Media Messenger Telegram

Telegram: Διαγράφει τρομοκρατικά κανάλια ύστερα από μπλοκάρισμά του

Σε διαγραφή καναλιών που σχετίζονται με την τρομοκρατία προέβη το Telegram, ύστερα από το μπλοκάρισμα που του επιβλήθηκε στην Ινδονησία.

News Microsoft Microsoft Lumia Microsoft smartphones

H Microsoft ετοιμάζει νέα έκδοση του Lumia 830;

Εδώ και καιρό έχουμε πει ότι η Microsoft δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποια νέα ναυαρχίδα σύντομα από τότε που πήρε στα χέρια της το τμήμα mobile της Nokia και εξαφάνισε το brand της. Σύμφωνα με τα νέα leaks που έρχονται από τα data της Adduplex, η Microsoft ετοιμάζει ένα νέο Lumia που θα είναι μια […]

Internet Twitter

Twitter, ετοιμάζει μεταφορά χρημάτων μέσω tweets

Ο τομέας των online πληρωμών φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενος καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι τεχνολογικοί κολοσσοί επιχειρούν να κάνουν τα δικά τους βήματα. Μετά την Apple με το Apple Pay, μάθαμε ότι το Facebook Messenger ετοιμάζει friend-to-friend πληρωμές.

Social Media YouTube

H Τουρκία μπλοκάρει και την πρόσβαση στο YouTube

Μια μέρα μετά τη δικαστική απόφαση που ζητά από την κυβέρνηση της Τουρκίας να άρει την απαγόρευση του Twitter, η τουρκική αρχή τηλεπικοινωνιών ΤΙΒ δήλωσε ότι πήρε μέτρα και κατά του YouTube. Η απόφαση ήρθε μετά την διαρροή στο YouTube ηχητικού μηνύματος ανάμεσα σε Τούρκους αξιωματούχους που συζητούσαν την κατάσταση στη Συρία.

Social Media

Το Twitter γίνεται πιο «κοινωνικό»

Στα χνάρια του Facebook φαίνεται πως βαδίζει το Twitter το οποίο μέσα στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που κάνει προσθέτει και τη δυνατότητα να κάνεις tag μέχρι και δέκα άτομα στις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Στο νέο update για iOS και Android σου επιτρέπει να ανεβάσεις μέχρι και 4 φωτογραφίες σε ένα post ενώ οι 140 […]

Social Media Twitter Views

Το Twitter σου δείχνει πόσοι διάβασαν τα tweets σου

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσα άτομα βλέπουν αυτό που τουιτάρουμε άσχετα με το πόσα retweets ή favourites μπορεί να έχει. Το Twitter αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πειραματιστεί, δείχνοντας σε κάποιους χρήστες πόσοι έχουν δει τα tweets τους.

Social Media Twitter

Λουκέτο στο twitter από τον Ερντογάν

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan αποφασίζει να φιμώσει τα social media στην Τουρκία. Αυτή τη φορά απαγόρευσε την πρόσβαση στη δημοφιλή ιστοσελίδα του Twitter με εισαγγελική εντολή ενώ σε χθεσινή του ομιλία είπε ότι είναι αποφασισμένος να «ξεριζώσει» την υπηρεσία microblogging.

Social Media Internet News & Views Social Media

News & views, Ο κόσμος των Social Media για επιχειρήσεις [νέα στήλη]

Είναι μεγάλη μου χαρά που ξεκινάμε σήμερα αυτήν την νέα στήλη στο Techblog με θέματα που θα αφορούν στα social media, στις εξελίξεις στον χώρο της επικοινωνίας στο internet, στο emarketing και το Search Engine Optimization (SEO), πάντα από την οπτική ματιά της επιχειρησιακής στρατηγικής.