Οι υπολογιστές θα μπορούν να σας πουν αν ο γάμος σας έχει πρόβλημα

Ο τόνος της φωνής μας, ο τρόπος που λέμε κάτι, που κινούμε τα μάτια μας και γενικώς η γλώσσα του σώματος, μπορούν να “πουν” πολλά για το τι αισθανόμαστε πραγματικά. Αυτά είναι σημάδια που μπορούν να ερμηνευτούν από ειδικούς ψυχολόγους και επαγγελματίες προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, κάποιες φορές ακόμη και οι καλύτεροι επαγγελματίες μπορούν να χάσουν κάποιες λεπτομέρειες. Ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Southern California και Utah, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να σου πει αν ο γάμος σου έχει προβλήματα.

Αυτό γίνεται αναλύοντας την ομιλία των ζευγαριών και στη συνέχεια προβλέπεται αν η σχέση θα βελτιωθεί, θα παραμείνει ίδια ή θα χειροτερέψει.

Ο υπολογιστής θα είναι σε θέση να αναλύσει τις αποχρώσεις της φωνής όπως την ένταση, τις διακυμάνσεις ή την “λάμψη”. Επιπλέον λαμβάνονται υπόψη και άλλες πτυχές της μεταξύ τους αλληλεπίδρασης, όπως οι λέξεις και η γλώσσα του σώματος. Στόχος είναι να δοθεί στους θεραπευτές και συμβούλους γάμου, ένα εργαλείο έτσι ώστε να βοηθήσουν καλύτερα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση.

computer-marriage-570

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Hackers Signal

O CEO της Signal χακάρει το λογισμικό που παρακολουθεί smartphones

O CEO της Signal, Moxie Marlinspike, ανακοίνωσε ότι κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια του λογισμικού Cellebrite.

Software Microsoft Windows Store

Προσοχή: Ψεύτικο Microsoft Store εγκαθιστά malware

Πολλοί ανυποψίαστοι χρήστες εγκατέστησαν μία ψεύτικη εφαρμογή Microsoft Store, η οποία έφερνε malware στον υπολογιστή τους.

Software

Δημοφιλές λογισμικό: Αποκτήστε Windows 10 Pro με €7.95 και Office 2016 Pro με €20.81

Μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον και με οικονομικό τρόπο μπορείτε να εγκαταστήσετε στο νέο σας PC δημοφιλές λογισμικό και να αναβαθμίσετε παλαιότερους υπολογιστές.

Software Facebook

Sparked: Speed Dating με ασφάλεια υπόσχεται το Facebook

To Facebook δοκιμάζει μία εφαρμογή Speed Dating, η οποία θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με video σύνδεση.