Οι υπολογιστές θα μπορούν να σας πουν αν ο γάμος σας έχει πρόβλημα

Ο τόνος της φωνής μας, ο τρόπος που λέμε κάτι, που κινούμε τα μάτια μας και γενικώς η γλώσσα του σώματος, μπορούν να “πουν” πολλά για το τι αισθανόμαστε πραγματικά. Αυτά είναι σημάδια που μπορούν να ερμηνευτούν από ειδικούς ψυχολόγους και επαγγελματίες προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, κάποιες φορές ακόμη και οι καλύτεροι επαγγελματίες μπορούν να χάσουν κάποιες λεπτομέρειες. Ερευνητές από τα πανεπιστήμια της Southern California και Utah, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα το οποίο μπορεί να σου πει αν ο γάμος σου έχει προβλήματα.

Αυτό γίνεται αναλύοντας την ομιλία των ζευγαριών και στη συνέχεια προβλέπεται αν η σχέση θα βελτιωθεί, θα παραμείνει ίδια ή θα χειροτερέψει.

Ο υπολογιστής θα είναι σε θέση να αναλύσει τις αποχρώσεις της φωνής όπως την ένταση, τις διακυμάνσεις ή την “λάμψη”. Επιπλέον λαμβάνονται υπόψη και άλλες πτυχές της μεταξύ τους αλληλεπίδρασης, όπως οι λέξεις και η γλώσσα του σώματος. Στόχος είναι να δοθεί στους θεραπευτές και συμβούλους γάμου, ένα εργαλείο έτσι ώστε να βοηθήσουν καλύτερα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση.

computer troubled marriage, Οι υπολογιστές θα μπορούν να σας πουν αν ο γάμος σας έχει πρόβλημα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.