Adobe Audition for Mac, Δοκιμάστε δωρεάν τη beta έκδοση

Η Adobe ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του Adobe Audition για Mac σε μορφή ΒΕΤΑ στα Adobe Labs. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό εργαλείο ήχου όλα-σε-ένα για ηχογράφηση, μιξάρισμα, επεξεργασία και mastering. Το Adobe Audition για Mac βασίζεται σε μια νέα αρχιτεκτονική και προσφέρει ένα ευέλικτο περιβάλλον για επεξεργασία μεμονωμένων αρχείων ήχου και δημιουργία μίξεων multi-track.

, Adobe Audition for Mac, Δοκιμάστε δωρεάν τη beta έκδοση

Διαθέτει, επίσης, εξελιγμένα εργαλεία βελτίωσης του ήχου, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν γρήγορα προβληματικές ηχογραφήσεις σε soundtracks που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Προσφέροντας το Adobe Audition σε πλατφόρμες Mac και PC, η Adobe προσφέρει σε επαγγελματίες παραγωγής ήχου και εικόνας περισσότερες δυνατότητες. Η Adobe ενθαρρύνει τους επαγγελματίες δημιουργούς να κατεβάσουν την έκδοση ΒΕΤΑ για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του προγράμματος και να στείλουν στην Adobe τα σχόλιά τους.

Η beta έκδοση του Adobe Audition για Mac είναι διαθέσιμη στα Adobe Labs και προσφέρει στους χρήστες Mac μια πρώτη εμπειρία με το δυναμικό και οικονομικό επαγγελματικό περιβάλλον επεξεργασίας ήχου Audition. https://www.adobe.com/go/audition_labs.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.