Η λειτουργία Always On Display των Galaxy S8, S8+ και Note 8 θα υποστηρίζει αρχεία GIF

Always On Display, Η λειτουργία Always On Display των Galaxy S8, S8+ και Note 8 θα υποστηρίζει αρχεία GIF

H Samsung προσχώρησε πρόσφατα σε μία αναβάθμιση που φέρνει τη δυνατότητα υποστήριξης αρχείων GIF στην Always On Display (AOD) λειτουργία της και πιο συγκεκριμένα στα μοντέλα Samsung Galaxy S8, S8+ και Note 8. Η νέα δυνατότητα φέρνει λίγη περισσότερη «δράση» στην Always On Display οθόνη.

Μέχρι πρότινος οι χρήστες των Samsung Galaxy S8, S8+ και Note 8 είχαν τη δυνατότητα να προσθέτουν themes και εικόνες στη Always On Display. Τώρα, η εμπειρία αυτή αναβαθμίζεται με την προσθήκη GIFs, όπως συμβαίνει και στα νεότερα Galaxy S9 και S9+.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από τη λίστα των προκαθορισμένων αρχείων της Samsung ή να φορτώσει τα δικά του από την gallery της συσκευής. Το GIF που θα επιλέξει ο κάτοχος της συσκευής θα παίζει μόνο μία φορά στην οθόνη. Ύστερα θα φαίνεται ως στατική εικόνα. Κι αυτό για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας από τη μπαταρία. Με διπλό πάτημα στην οθόνη βέβαια το GIF θα παίζει ξανά.

Τη νέα δυνατότητα υποστηρίζουν τα Samsung Galaxy S8, S8+ και Note 8 που έχουν λάβει την αναβάθμιση Android 8.0 Oreo. Οι κάτοχοι των συσκευών μπορούν να ενεργοποιήσουν τη νέα λειτουργία μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής πηγαίνοντας στο μενού Always on Display και επιλέγοντας την εμφάνιση του ρολογιού. Μετέπειτα πρέπει να επιλέξουν το στιλ του ρολογιού από το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης κλειδώματος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rizo

Εντάξει το δοκίμασα, αλλά το κάνει loop μόνο 2 φορές. Μετά παγώνει και θέλει διπλό ταπ.

Μάκης

Και γω το δοκίμασα προχθές….εντάξει μωρέ καλή φάση είναι και αυτό, έτσι για αλλαγή ας πούμε!!

Υ.Γ Εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω τα themes στην Always On Display του S8+ μου γιατί είναι πιο ποζεράδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.