Android 10: Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τα Google Pixel

Android 10, Android 10: Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τα Google Pixel

Συζητήσεις με το Google Support που δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες υπέδειξαν την 3η Σεπτεμβρίου ως ημέρα κυκλοφορίας του Android 10 στην Pixel 3 σειρά. Δύο ημέρες αργότερα ένα άλλο screenshot που λέγεται ότι είναι από συζήτηση ενός χρήστη με το support τμήμα της OnePlus επιβεβαιώνει αυτήν την ημερομηνία. Σήμερα, ένας Καναδικός φορέας κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσε επίσημα αυτήν την ημερομηνία.

Android 10, Android 10: Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινάει με τα Google Pixel

Ο Καναδικός φορέας Rogers, αποκάλυψε το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης του Android 10 για τις τρεις Pixel σειρές smartphone της Google. Το screenshot ονομάζει το Android 10 ως Android Q πιθανόν η εταιρεία να έχασε τις εξελίξεις για την νέα μόδα ονομασίας της Google. Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού του Αμερικανικού κολοσσού θα έρθει στα Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 Xl, και τέλος στα Pixel 3a και 3a XL στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αυτό σημαίνει τα δύο Pixel 4 και Pixel 4 XL που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη θα έρθουν επίσης με το τελευταίο version του Android.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 10 Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε η διάθεση του EMUI 11 στην Ελλάδα [Android 10]

Το μέγεθος του update για το P30 Pro είναι 1,81GB και οι αλλαγές που φέρνει το EMUI 11 είναι αρκετές με την πρώτη που θα δει ο χρήστης να είναι η νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος χρήστη.

Smartphones Android Android 10 featured

OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

OnePlus One, Samsung Galaxy S5 Plus και OPPO Find 7 λαμβάνουν Android 10 έπειτα από πολλά χρόνια χάρις στο LineageOS 17.1.

Smartphones Android Android 10 Samsung

Samsung Galaxy M51: Έρχεται με κύριο αισθητήρα 64MP και ultrawide 12MP;

Το πέρασμα της συσκευής από το Geekbench μας αποκάλυψε επίσης πως θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 675.

Software Android Android 10 featured

To Android 9 Pie είναι η κυρίαρχη έκδοση του mobile λειτουργικού

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ρυθμός εγκατάστασης του Android 10 είναι πολύ μεγάλος, αλλά το Android 9 παραμένει η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη έκδοση.