Android 11: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Android Auto

, Android 11: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Android Auto

Το Android 11 ήρθε και επίσημα, τουλάχιστον στις συσκευές Pixel 2 και πάνω, με τη Google να προσφέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και να διορθώνει πολλά προβλήματα που είχαμε δει στις beta εκδόσεις. Όμως, η νέα έκδοση του λειτουργικού φαίνεται να φέρνει νέους πονοκεφάλους στους χρήστες Android Auto.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές στα social media, τα οποία ήρθαν στο φως από την ιστοσελίδα Android Police, το Android 11 δε φαίνεται να συνεργάζεται και τόσο καλά με το Android Auto. Οι χρήστες αναφέρουν συνεχόμενη διακοπή της μουσικής, να μην ακούγονται ήχοι ειδοποιήσεων, απουσία της εφαρμογής Ημερολόγιο και κλήσεις που δε μεταφέρονται στα ηχεία του αυτοκινήτου.

Επίσης, υπάρχουν δύο αναφορές για την εφαρμογή Android Auto να προκαλεί soft-brick σε συσκευή Pixel 3 XL, με τους χρήστες να αναγκάζονται να κάνουν επαναφορά που πάλι δεν έλυσε το πρόβλημα. Μία λύση που ανακάλυψαν χρήστες του Reddit είναι η διακοπή της αναζήτησης νέων συσκευών Bluetooth ενώ χρησιμοποιείται το Android Auto. Η Google μέχρι στιγμής έχει δώσει ένα νέο update στην εφαρμογή Android Auto (v5.6), η οποία διορθώνει το πρόβλημα με την εφαρμογή Ημερολόγιο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.