Android 12: Έρχεται λειτουργία για ταυτόχρονο άνοιγμα 2 εφαρμογών [App Pairs]

Android 12, Android 12: Έρχεται λειτουργία για ταυτόχρονο άνοιγμα 2 εφαρμογών [App Pairs]

Το Android 12 φαίνεται πως θα φέρει την επιλογή για ταυτόχρονο άνοιγμα δύο εφαρμογών, μέσω της λειτουργίας App Pairs. Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν μαζί δύο εφαρμογές σε ένα εικονίδιο, το οποίο μόλις το επιλέγουν θα ανοίγουν αυτόματα και οι δύο εφαρμογές που έχουν επιλέξει.

Αν σας ακούγεται γνωστή η λειτουργία, πολλά flagships της σειράς Samsung Galaxy το έχουν εδώ και χρόνια. Επιπλέον, η Microsoft έκανε το ίδιο ακριβώς με το Surface Duo και τη λειτουργία “App Groups”, αν και οι δύο εφαρμογές άνοιγαν στις δύο οθόνες της συσκευής αντίστοιχα. Αντίστοιχα, η λειτουργία App Pairs του Android 12 θα ανοίγει τις δύο εφαρμογές, τη μία πάνω από την άλλη.

Όπως γίνεται και σήμερα με τη λειτουργία Split Screen, το App Pairs θα σας επιτρέπει να προσαρμόζεται το μέγεθος της κάθε εφαρμογής ανάλογα με το πόσο χώρο στην οθόνη θέλετε να καταλαμβάνει. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πως θα είναι εμφανισιακά η νέα λειτουργία, όμως αναμένουμε να μάθουμε σε λίγες εβδομάδες με την κυκλοφορία της πρώτης beta του Android 12.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα η επιλογή για ταυτόχρονο άνοιγμα δύο εφαρμογών;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 12 featured Samsung

Samsung Galaxy A32 5G: Αναβαθμίζεται σε Android 12/ One UI 4.1

Η αναβάθμιση ενημερώνει το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Android μέχρι και τον Μάιο του 2022.

Software Android 12 Spotify

Spotify: Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν bug μετά την τελευταία ενημέρωση

Τα προβλήματα παρατηρήθηκαν κυρίως σε τηλέφωνα Samsung Galaxy και Google Pixel με Android 12, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που τα αντιμετώπισαν σε smartphone OnePlus.

Smartphones Android 12 LG

Τρία τηλέφωνα LG θα πάρουν Android 12 το δεύτερο τρίμηνο του 2022

Μετά το κλείσιμο του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της, η LG υποσχέθηκε πως οι συσκευές της θα εξακολουθούν να λαμβάνουν ενημερώσεις.

Smartphones Android 12 Samsung

Samsung Galaxy A Quantum: Λαμβάνει ενημέρωση Android 12

Το Samsung Galaxy A Quantum, το οποίο ανακοινώθηκε με το One UI 2 που βασίζεται σε Android 10, λαμβάνει τώρα την ενημέρωση Android 12.