Android 13: Τα Google Pixel θα κάνουν app streaming στο PC

Android, Android 13: Τα Google Pixel θα κάνουν app streaming στο PC

Android, Android 13: Τα Google Pixel θα κάνουν app streaming στο PC

Σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνονται στο Developers Preview του Android 13, τα Google Pixel smartphones θα συνεργάζονται με ένα PC. Ενσωματωμένη στο Android 13 είναι η δυνατότητα του streaming εφαρμογών απευθείας σε έναν υπολογιστή.

Ήδη η Google, από τον Ιανουάριο είχε παρουσιάσει τη δυνατότητα να μπορεί κανείς να συνεχίζει τη χρήση μίας εφαρμογής Chat από το κινητό στον υπολογιστή, μέσω της δυνατότητας app streaming του Android 13. Η συγκεκριμένη δυνατότητα εμφανίζεται στο Developers preview του Android 13, ενώ φαίνεται ότι θα αφορά σε πολλές εφαρμογές και όχι μόνο σε μία συγκεκριμένη.

Ένα Google Pixel smartphone θα μπορεί να στέλνει ένα αντίγραφο της οθόνης του σε έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows 11, ενώ ανάλογη δυνατότητα αναμένεται να έχει και ένα Chromebook. Ουσιαστικά, θα μπορεί κανείς να έχει ανοιχτή μία εφαρμογή του τηλεφώνου στον υπολογιστή του, χωρίς να χρειάζεται να αγγίζει το κινητό.

Η Google δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τη λειτουργία αυτή, αλλά όπως εμφανίζεται σε πηγές που την έχουν δοκιμάσει, φαίνεται ότι αποτελεί μία πολύ πρακτική λύση.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.